5 bästa makeupappar 2020

Makeup är en gammal tradition. Många unga kvinnor älskar smink eftersom det tillåter sig att förbättra sin skönhet och ser tilltalande övergripande. Makeupprodukter är oerhört dyra som du känner till. Vissa stora företag tar ut hundratals dollar för sminkutrustning. Det finns billigare erbjudanden med baksidan av brist på kvalitet och en mängd andra frågor. Men eftersom människor i dag använder smink mest för att se bättre ut på bilder, gör tekniken användarna att använda smink utan att behöva använda dem fysiskt. Även om det är rynkat att lägga till smink till dina foton för användning i sociala medier, känner jag att varje kvinna har rätt att göra som de vill med sina bilder utan att frukta något stigma.

Makeupappar kan också användas som ett försök på tjänsten innan du faktiskt investerar i faktiska sminkprodukter. Om du inte känner för att gå upp till butiken kan du använda smink-appar för att se hur det ser ut på dig och sedan få sminket som passar dig. Vi kommer att prata om fem appar som hjälper dig att prova smink utan att behöva flytta från din soffa. Så låt oss komma till det.

5 bästa makeupappar

YouCam Makeup

YouCam, en av de mest populära makeupapparna som finns där ute, har hjälpt miljontals kvinnor att få den bästa smink som passar dem. Det kan också användas för att dela foton på sociala medier. Appen har olika sminkeffekter för att omvandla din bild inom några minuter. Makeupen ser professionell ut, vilket är nyckeln till en app som denna. Du kan till och med få detaljerad hudvårdsanalys, vilket kan hjälpa användare mycket. Detta kommer att få tips om hur du kan förbättra din hud eller ta bort rynkor, akne, fläckar, mörka cirklar och mer. Makeup från en mängd stora märken ingår, så om du någonsin ville veta hur en viss läppstift kommer att se ut på dig är det här appen att prova.

Användare kan redigera sina tänder, ögon, ögonbryn, läppar med precision tack vare denna app. Du kan till och med använda 3D-tillbehör för att förbättra dina bilder. Tillbehör inkluderar glasögon, hårband etc., och lägger mer gnista till dina bilder Det finns också en virtuell spegel här (kräver kameratillgång), vilket ger dig den perfekta sminkupplevelsen. YouCam är gratis att ladda ner, även om det finns annonser och köp i appen. Appen har fått anständiga betyg från en majoritet av användarna och har laddats ner över 100 miljoner gånger, vilket gör detta till ett otroligt populärt erbjudande.

Mary Kay Virtual Makeover

Mary Kay tillverkar fantastiska skönhetsprodukter för kvinnor. Om du är en fan av deras produkter som jag själv, kommer du att vara glad att veta att de har en dedikerad app som låter dig få en makeover inom några minuter. Detta hjälper dig också att avgöra vilken produkt av Mary Kay som kommer att se bra ut på dig och köpa dem. När du har använt effekterna och virtuell makeup kan du lägga till de produkter du använde i din inköpslista för att få en riktig makeover hemma. Appen är praktiskt för dig som inte vet vilken stil du vill använda. Det låter dig också välja mellan trender som passar för den tiden på året, så att du håller dig framför dina kamrater i processen.

Appen låter dig också lägga ansiktet på ett virtuellt omslag av "The Look" och dela det runt sociala medier. Appen kan också användas för att få användbar makeupinspiration om du slits mellan en viss look och stil. Naturligtvis kan dina redigerade foton också sparas direkt i enhetens galleri, så att du kan dela dem på sociala medier som du vill. Appen är gratis att ladda ner och har inga köp eller annonser i appen. Användare måste köpa produkterna separat eftersom appen inte tillåter dig att köpa produkter. Mary Kay Virtual Makeover är kompatibelt med enheter som kör Android 2.3 och senare.

Makeup Genius

Detta är ett helt gratis sminkerbjudande för att avsevärt förbättra dina bilder online. Genom att använda lagervalet av sminkfilter kan du omvandla din bild inom några kranar. Om du behöver mer inspiration för att prova den här appen, ja, den kommer från L'Oréal Paris, som är ett av de mest populära märkena för smink och andra produkter. Du kan också använda den här appen som en makeupspegel om du upptäcker att din selfie-kamera inte gör det åt dig längre. Naturligtvis har du den enorma kollektionen av L'Oréal Paris-produkter som erbjuds här, vilket hjälper dig att välja rätt skugga av en läppstift eller en mascara. Som ett återställande rekommenderar vi också användare att prova L'Oréals DermCoach-app som hjälper dig att hålla reda på din hud. Makeup Genius-appen är helt gratis att ladda ner och saknar inköp och annonser i appen. Du behöver en enhet som kör Android 4.2 eller högre för att använda den här appen.

MakeupPlus

Denna app samlar de bästa stilarna från hela världen för att ge dig den bästa sminkupplevelsen. Det har en enorm samling att erbjuda, så du kommer definitivt att bli bortskämd efter val. Du kan till och med lägga till tillbehör utöver smink och därmed förbättra dina bilder avsevärt. Det finns makeovers som erbjuds från några av de bästa makeupartisterna som Bretman Rock, Nikkie Tutorials, Lisa Eldridge, Christen Dominique, Angel Merino etc. Denna app erbjuder möjligheten att fördjupa dig efter den bästa smink som passar dig beroende på nuvarande trender. Det är dock inte nödvändigtvis för "pro" -minkanvändare. Du kan använda en enkel selfie och ge den några små detaljer för att få dem att se bättre ut totalt sett. Appen är gratis att ladda ner och har inga köp i appen. Det finns dock annonser. Du behöver en smartphone eller surfplatta som kör Android 4.0.3 eller senare.

YouCam Shop

Detta är ännu en app från YouCam, och den enda utvecklaren som har två gånger på vår lista. Förutom att försöka smink gör det här med appen att du kan handla dem direkt från appen. Detta sparar mycket problem för att manuellt måste plocka ut dem från en butik nära dig. Alla stora märken ingår här, där företaget till och med erbjuder försäljning och andra kampanjer för att hjälpa dig spara lite pengar på produkter. Appen använder AR för att applicera sminkeffekter på ditt ansikte, vilket gör att det verkar mer verkligt än vanligt. Det finns sminkhandledning i appen, vilket hjälper dig att få några viktiga skönhetstips. Det finns ett globalt samhälle av sminkälskare med vilka du kan dela din makeover och lära dig några nya saker under processen. Denna app är utformad för att få folk att prata och dela sina skönhetstips med varandra, vilket gör den till den mest interaktiva appen på vår lista idag. Appen är gratis att ladda ner, men du måste ta itu med annonser. Du kan dock bli av med detta med ett köp i appen. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 4.4 och senare.