5 bästa Mad Libs för barn på Android

Åh glädjen med att lära sig engelska grammatik. Glädens skrik som barn börjar processen att lära sig ett substantiv är en person, plats eller sak eller att ett verb är en handling (utom när det inte är det). Och vad är skillnaden mellan och adjektiv och ett adverb igen? Ok. Kanske är ditt barn inte förtjusat av att lära sig delar av talet. Men de kommer att vara glada över dessa galna berättelser som de kan hjälpa till att skapa. Kanske kommer det att hjälpa dem att vilja lära sig de delar av talet lite mer och göra att inlärningen inte är lika stor av huvudvärk som det annars skulle vara. Det kan också göra dem lite mer villiga att prova något galen när de kommer till den kreativa skrivklassen senare i livet. Du vet aldrig när den spirande romanförfattaren kan dyka upp.

Mad Libs By Penguin Random House, LLC

Detta Mad Libs-spel har över 21 olika berättelser att välja mellan. Du kan spara dina skapelser att dela med din familj och vänner. Det finns inte bara roliga berättelser att berätta, utan det här spelet kommer också med sitt eget anpassningsbara ljudspår att spela när dina vänner läser dina sidosplittrande berättelser.

Mad Libs Av Asgeir Bjelland

Denna app fokuserar på att hjälpa ditt barn att lära sig sina delar av talet på ett sätt som hjälper dem att njuta av frukterna av deras arbete. Historierna är roliga och tillåter skratt av skratt att regna genom ditt hem istället för den vanliga knep som följer med engelska läxor. Varje förälder kan uppskatta det som ett resultat av att be sitt barn lära sig.

KidLibs

Denna galna bibliotek är inriktad på förskolebarn och skolbarn i tidig klass. Föräldrar behövs för att använda den här appen. Men det är ett utmärkt sätt att engagera ditt barn i början berättelseprocessen. Föräldrarna uppmanas med lämpliga frågor för att ställa ditt barn att hjälpa dem att delta i processen. Detta främjar den fantastiska kreativa tankeprocessen som naturligt hålls av barn i denna ålder. Förhoppningsvis kommer det att blomstra för att hjälpa dem att lära sig att älska berättelser i en tidig ålder och låta dem fortsätta det till sina senare år när de lär sig att skriva mer på allvar.

Epic Libs

När de annonserar i sin egen marknadsföring, "Detta är inte din fars galna libs-spel." Epic Libs har ett nytt tag på galna libs genom att låta dig göra filmrecensioner, galna lib-romaner och till och med ändra texter till låtar och sedan höra det sjöng i app med de nya texterna. Inte bara detta, utan det finns ett oändligt antal galna libs att välja mellan. Det finns också ett roligt testläge där orden kommer snabbt och du inte har tid att överväga vilken typ av galna historier du kan skapa. Vilket kul kul att leka med dina barn och deras vänner. Det kommer att finnas timmar med kul här även för dina äldre barn och kanske deras föräldrar också.

Berättelser gått galna

Denna app tar ditt barns favorit sagor, fabler och några andra udda historier och förvandlar dem till galna libs. Poindexter, en uttråkad forskare, har valt i spelet att göra detta med hjälp av sin dator och dina barn. Barnen uppmuntras att använda sina kunskaper om grammatik för att mata datorn och ta reda på vilka roliga vändningar som händer med deras barndomklassiker. Historierna är acceptabla för små barn, men har tillräckligt smart humor för att även vuxna ska njuta av de skapelser som kommer ut ur spelet. Det finns historier tillgängliga i gratisappen, men för några av ditt barns favoriter kan de bli ombedda att betala. Du kan dela dina berättelser när de har skrivits på dina favorit sociala medier. Denna app skapades faktiskt av språkexperter som letade efter ditt barn för att lära sig verkliga grammatikfärdigheter när de använder denna app. Så njut av att se ditt barn lära sig.

Dom

Mad libs är galen kul. Vi minns alla glädjen av att göra dem i skolan när läraren drog ut dem och skrattade åt vår gruppskapande, och väntade med betande andedräkt på att ditt ord skulle komma in och se hur roligt det var. Vilken fantastisk möjlighet att dela denna kärlek med ditt barn och hjälpa dem med sina engelska färdigheter. Och dessa appar ger dig ganska många alternativ att välja mellan. Så välj ditt favorit adjektiv och ha en _________ tid!