5 bästa ljudbok-appen för Android år 2020

Böcker har funnits länge. Böcker har vanligtvis ett sätt att påverka människor och forma dem till de människor som de senare blir. Men idag har människor sällan tid att läsa böcker. Med tanke på det vanligt vuxna otroligt livliga livet finns det knappt någon tid kvar efter dagens slut att läsa en bok eller koppla av i soffan. Men det finns en lösning idag som kan låta dig få allt innehåll i boken i huvudet utan att behöva lyfta en bok. Vi pratar naturligtvis om ljudböcker. Dessa har utvecklats med tanke på den livliga livsstilen och har förändrat hur flera människor tar upp kunskap från böcker.

Få 30 dagars gratisversion av vår favoritljudbokserivce, Audible och få två gratis ljudböcker.

Så om du försöker komma in i ljudböcker-spelet är det några saker du borde veta. För det första finns det en mängd appar och tjänster som kan förvirra alla personer. För det andra måste du kontrollera om en bok du gillar har en ljudbokversion. Du kommer att bli förvånad över att hitta det stora antalet standardböcker som har konverterats till ljudböcker. Med tanke på dessa saker kommer vi att diskutera några av de populära apparna som du kan ladda ner på din Android-telefon eller surfplatta för att komma igång med ljudböcker.

5 bästa ljudbok-app för Android

Hörbar

Audible kommer från Amazon och har ett stort bibliotek med ljudböcker som du kan njuta av. Jag skulle gå så långt som att säga att det för närvarande är en av de bästa ljudbokapparna som finns där ute. Om du har investerat i Amazonas ekosystem är Audible det perfekta valet för dig. När det gäller appens funktioner kan du ladda ner hela ljudböcker för offlineuppspelning, samtidigt som du kan byta ut en bok gratis. Med appen kan du ställa in anpassade timers för att stänga av uppspelning. Tack vare molnsynkronisering kan du fortsätta lyssna på din ljudbok där du slutade, oavsett vilken enhet du lyssnar på.

Att få medlemskap uppmuntras eftersom det kan låsa upp en mängd fördelar för kunderna. Tjänsten är gratis de första 30 dagarna och Audible är till och med vänlig att erbjuda en gratis bok i slutet av rättegången. Sammantaget, med tanke på den typ av samling och fördelar som Audible ger är det svårt att matcha verkligen. Appen är en gratis nedladdning och har laddats ner nästan 100 miljoner gånger.

Lyssna på Audiobook Player

Ibland är det inte allt i en app att ha en prickande gränssnitt. Denna app är inte värd för sitt eget innehåll och ljudböcker måste laddas ner från olika källor. Utvecklaren rekommenderar att du laddar ner ljudböcker som är DRM-fria. Du måste här ladda ljudböcker manuellt på din enhet här. Eftersom appen inte är värd för böcker är detta det enda sättet att få ljudböcker på appen just nu. Appen kan spela ljudböcker i mp3, m4b, m4a, opus, ogg, aac, flac och andra, så det finns ingen brist på stödformat ljudformat.

Den har också stöd för Android Auto, så att du kan synkronisera den med din bil för en gratis avlyssningsfri upplevelse. Utvecklaren uppdaterar ofta appen med nya funktioner, men de flesta nya uppdateringar består av bugfixar. Hursomhelst, om du letar efter en ljudbok-app utan krusiduller som stöder ett brett utbud av DRM-gratis titlar, är detta ditt bästa alternativ. Appen kommer dock inte gratis och du måste skicka ut 1, 49 $ för det. Utvecklaren lovar emellertid att han kommer att återbetala det beloppet om användaren har förändrat hjärta (under en 7-dagarsperiod). Så du kan i princip använda det under en vecka och få tillbaka pengarna om du är olycklig. Låter som en bra affär.

OverDrive

Detta erbjuder ett bibliotek med böcker du kan välja mellan, vilket ger dig valet att hyra dem ett tag. Du kommer inte att debiteras några sena avgifter antingen eftersom boken tas bort automatiskt från din samling när prenumerationsperioden har förflutit. Mobilsynkronisering låter dig njuta av dina ljudböcker från flera enheter utan att behöva bryta ditt lyssningsflöde. Det här är ungefär som en bibliotekservice eftersom böcker kommer från lokala bibliotek. Detta innebär att förutom att få ljudböcker kan du också hyra e-böcker. Detta är anledningen till att om du inte ser en titel som du gillar är det förmodligen klokt att prata med det lokala biblioteket för att få dem.

Du kommer att kräva ett prenumeration eller ett konto från ett bibliotek eller en deltagande skola för att kunna använda den här appen och dess funktioner. Detta kan visa sig vara en börda för några användare som helt enkelt vill njuta av ljudböcker. Den senaste versionen av appen kommer med några korrigeringar på spelaren, som är enligt förväntade linjer. OverDrive är en mycket bra app att ha, men bara om du har ett giltigt biblioteksabonnemang. Om du uppfyller kriterierna måste du kolla in appen. Appen är gratis att ladda ner och det finns inga köp eller annonser i appen.

Smart AudioBook Player

Detta är ännu en vanlig ljudbokspelare som helt enkelt låter dig spela ljudbokfiler som redan finns på din smartphone. Detta innebär att innehållets sammanställning helt och hållet ligger i användarens händer. Även om detta inte nödvändigtvis är en dålig sak, kan det vara lite tröttande att kopiera nya titlar till din enhet då och då. Spelaren har ett anständigt användargränssnitt, och när du är klar med att installera ljudfilerna kommer den att spela upp dem utan mycket besvär. Det klassificerar dina ljudböcker i biblioteket baserat på dina senaste lyssnare och utvecklingen genom det, vilket är en snygg touch. Appen är gratis att ladda ner, men ytterligare funktioner kommer att kräva att du gör ett köp i appen.

Ljudböcker

Detta är den dedikerade appen av audiobooks.com, som har en enorm samling av ljudböcker i sina bibliotek. UI förtjänar särskilt beröm för att göra allt lätt att förstå. Att hitta din favoritbok i ljudformatet tar inte mycket tid här, särskilt med tanke på vilken typ av samling som erbjuds här. Med den här appen kommer du att kunna strömma över 100 000 ljudböcker, vilket är en häpnadsväckande mängd ljudböcker. Den bästa delen? Tja, när du har laddat ner din ljudbok är den din för alltid, även om du avslutar prenumerationen. Det är ganska bra.

Ljudet som erbjuds här är mp3 av hög kvalitet, så användarna kommer inte att möta några problem med innehållets kvalitet. Du kan också ladda ner hörbara böcker på den här appen, vilket är en fin touch om du är involverad i båda plattformarna. Appen kommer också med språkkurser som hjälper dig att lära dig en mängd internationella språk. Efter Audible är vi säker på att Audiobooks är den bästa appen där ute för att komma igenom dina böcker på kort tid.

Få 30 dagars gratisversion av vår favoritljudbokserivce, Audible och få två gratis ljudböcker.