5 bästa lanseringsprogram för Pixel 3 och Pixel 3 XL 2020

Googles Pixel 3 och Pixel 3 XL kan vara nya enheter, men några av de frågor som folk ställer är fortfarande relevanta, oavsett hur ny telefon är. Anpassade lanseringar är ett sätt att förbättra utseendet på din smartphone, och även om du kanske tror att det inte finns någon anledning att ändra hur din Pixel 3 ser ut, kan det vara många fördelar med att investera i en start-app. Först och främst får du en helt ny upplevelse, en som den skräddarsys för att arbeta med ett gäng enheter, öppnar en ny aveny med anpassningsalternativ för din nya Pixel-enhet.

Även om det aktuella Pixel-startprogrammet som levereras med dessa telefoner är ganska anständigt till att börja med, finns det ingen skada att prova några alternativa erbjudanden för att krydda din enhets prestanda. Med detta i åtanke kommer vi att prata om några av de bästa lanseringarna tillgängliga för Pixel 3 och Pixel 3 XL 2020. Du kanske känner till några av dessa namn, så se till att titta närmare.

5 bästa lanseringsprogram för Pixel 3 och Pixel 3 XL 2020

Apex Launcher

Apex-lanseringen har funnits länge och har utvecklats med de förändrade marknadsförhållandena. I sin kärna är Apex i stort sett densamma som alla anpassade lanseringsprogram, men som du känner till har varje startprogram sin egen utmärkande funktion, vare sig det är i form av tillgängliga teman eller anpassningsalternativ. Användare får tillgång till massor av 3D-effekter, övergångsanimationer samt nedladdningsbara ikonpaket för att ytterligare anpassa UI: s utseende och känsla. Du kan lägga till eller ta bort användargränssnittselement efter behov, med möjligheten att ta bort bryggan och statusfältet för att ge dig extra visningsfastigheter att leka med.

Med tanke på det stora utbudet av alternativ som finns här, kommer du sannolikt att göra några oavsiktliga ändringar på din startsida. Funktioner som hemskärmskåpet hindrar dig från att gå igenom detta, och därmed bevara din hemskärm som du tänkt. Om du har några känsliga appar på din enhet kan du gå vidare och dölja dem från att visas i applådan. Vidare kan du sortera appar baserat på nyhet, filstorlek och flera andra mätvärden, så att du har full kontroll över hur apparna läggs ut på din telefon. Apex Launcher är en gratis nedladdning i Google Play Store och saknar annonser eller köp i appen.

Nova Launcher

Liksom Apex har Nova varit en grundpelare bland anpassade lanseringar där ute. Något som detta kan gå mycket bra med det relativt enkla användargränssnittet för de aktier Pixel-lanseringarna som finns tillgängliga med Pixel-sortimentet. Med Nova har du kontroll över alla aspekter av användargränssnittet, inklusive teckenstorlekar och färger. Om du är en fan av Googles filosofi för materialdesign UI, kommer du gärna att veta att Nova använder Materialdesign under hela sin lansering och håller saker stiliga men funktionella samtidigt.

Appen har utformats för att tåla även de tuffaste uppgifterna du kastar på den, även om det troligen kommer att bromsa din enhet om du har många onödiga bakgrundsappar som körs hela tiden. Nova ger också en olästa meddelanderäknare för varje app, som visas högst upp på ikonen. Detta hjälper dig att komma tillbaka till dina olästa meddelanden innan det är för sent. Detta kan konfigureras från appens inställningar, tillsammans med flera andra lanseringsbaserade funktioner. Nova kan installeras gratis på din Pixel 3 och appen har inga annonser eller köp i appen.

EverythingMe

Det är inte varje dag vi stöter på en startapparat som har vunnit priser, men EverythingMe är ett undantag. Med tanke på det enkla tillvägagångssättet att göra vissa kärnfunktioner tillgängliga för användarnas fingertoppar är vi inte förvånade över all uppskattning som appen får. Appen skryter också av att ha den snabbaste sökningen på enheten bland moderna smartphones, vilket ökar enhetens effektivitet till stor del. Funktioner som upptäckt av kontextuell app gör att du enkelt kan hitta de bästa apparna utan att behöva gå igenom Play Store för att manuellt leta efter den bästa appen.

Kontekstuella funktioner är dock inte bara begränsade till apparna. Du kan också komma åt alla dina samtal och meddelandeaviseringar med ett enkelt tryck på hemskärmen. Naturligtvis kan gesterna konfigureras enligt dina önskemål. EverythingMe finns på ett antal språk och är en gratis nedladdning från Google Play Store. Det kommer med köp i appen. Det finns dock inga annonser.

Microsoft Launcher

Med att Microsoft stadigt ökade sin närvaro i Android-världen var det bara en tidsfråga innan en dedikerad startare kom in i striden. Microsoft Launcher kanske saknar några av de prickiga funktionerna som andra appar erbjuder, men mer än kompenserar för det med sin mängd produktivitetsorienterade funktioner. Du kan koppla ihop startapparaten med en Windows 10-dator för sömlös integration mellan enheter. Dessutom kan du också få anpassade ikonpaket och teman enligt dina önskemål.

Startapparaten har också en universell sökfunktion, så att du samtidigt kan kontrollera din enhet och webben efter relevanta resultat. Microsoft Launcher är en gratis nedladdning i Play Store och kräver enheter som kör minst Android 4.2 och senare.

Evie Launcher

För att inte överträffas av andra konkurrenskraftiga lanseringar har Evie Launcher gjort sitt namn som ett anständigt alternativ till några av de populära lanseringarna som finns på marknaden. Det som sticker ut med Evie är det faktum att det är en ganska förenklad startapparat med små eller inga prickiga element. Men det är inte att säga att det inte är anpassningsbart, dock. Med Evie kan du ställa in anpassade kommandon som ikoner på din hemskärm, vilket ger dig snabb åtkomst till dem i framtiden. Du kan importera och ändra layouten från andra källor, samtidigt som du ändrar ikoner, färgscheman och mer med Evie. Denna startfunktion är gratis att ladda ner och har inga annonser eller köp i appen.