5 bästa lanseringsprogram för Galaxy S10 år 2020

Gillar du inte det trånga gränssnittet på Galaxy S10? Kanske är du trött på all uppblåsning som den har, eller vill du ha något som har ett något renare och smidigt gränssnitt, till exempel det som finns på Pixel-telefonerna. Den goda nyheten är att du inte behöver hålla fast vid Samsung-gränssnittet för alltid - det finns gott om appar där ute som låter dig växla upp startfilen på Galaxy S10 och utan kostnad för dig!

Så vad är de bästa lanseringarna att uppnå detta? Följ med nedan, så visar vi några av våra favoritalternativ som finns tillgängliga idag. Låt oss dyka rätt in.

Nova Launcher

Om du gillade vid lanseringarna och undersökt dem alls, finns det ingen tvekan om att du har hört talas om Nova Launcher minst en gång. Nova Launcher har dominerat det anpassade startfältet i flera år nu och fortsätter att göra det till denna dag. Det finns konkurrenter, men Nova Launcher verkar alltid komma ut på toppen med sitt rena gränssnitt och den stora mängden anpassning det ger dig. Inuti Nova Launcher-inställningarna har du massor av anpassningsalternativ, teman och kontroller som låter dig göra även de minsta justeringarna av startprogrammet.

Överraskande nog har Nova Launcher till och med något galen widgetstöd också - du kan enkelt lägga till widgetar även i dockor (i en 4 × 1) skala. Det finns ett löjligt belopp som är mer värt att nämna med Nova Launcher, men det är några av höjdpunkterna.

Microsoft Launcher

Tro det eller inte, Microsoft har också sin egen start. Det här unika alternativet kallas Microsoft Launcher och ger dig faktiskt ett sött nytt gränssnitt. En av de viktigaste höjdpunkterna som det ger till tabellen är sömlös anslutning mellan din telefon och din Windows PC. Du kan enkelt ansluta din telefon till din Windows-PC, vilket ger dig möjlighet att snabbt och enkelt dela filer mellan den datorn och din telefon. Som en extra bonus får du massor av anpassningsfunktioner som du också kan dra nytta av.

Microsoft Launcher ger dig en universell sökfunktion som liknar det du också hittar på iOS. Detta gör att du kan söka efter termer i din telefon och på webben samtidigt.

Smart Launcher 5

Kommer som tredje på vår nedräkning och vi har Smart Launcher 5. Det har gått igenom en mängd iterationer, men de är tillbaka med Smart Launcher 5, vilket förbättrar hastigheter och anpassningsfunktioner. I denna nya utgåva ändrar Smart Launcher faktiskt temafärgerna så att de matchar din tapet. Smart Launcher 5 gör faktiskt din hemskärm lite lättare att navigera genom att automatiskt kategorisera appar också.

Smart Launcher 5 har också ett inbyggt gestsystem. Du kan lika enkelt använda telefonens strömbrytare, men i gestsystemet, med bara ett par kranar på skärmen, kan du låsa upp eller låsa telefonen.

Smart Launcher har inte riktigt en universell sökning, men den har en "smart sökning." Det finns faktiskt en Smart Launcher-sökfält som gör att du snabbt kan hitta kontakter och appar eller utföra åtgärder som att söka på webben, lägga till en kontakt eller utföra en beräkning.

Pixel Launcher

På fjärde plats har vi Pixel Launcher. Om du vill att din nya Galaxy S10 ska vara ett enkelt, rent och lätt att navigera gränssnitt som Googles Pixel-handenheter kommer Pixel Launcher att vara uppe i gränden. Vi skulle inte säga att det finns några speciella funktioner i Pixel Launcher som du skulle hitta i Nova Launcher eller Smart Launcher; Det finns emellertid ett par funktioner som du kommer in i startskottet som kom från Pixel-telefonerna.

Du kan dra direkt från din startsida för att se personliga Google-kort som ger dig nyheter och personlig information. Den använder faktiskt kontextuella tjänster för att se till att du får den mest exakta informationen. Det ger dig till och med snabb åtkomst till Google-sökning på din primära startskärm - du behöver inte springa till webbläsaren för att söka hela tiden!

Apex Launcher

Och slutligen, när vi kommer på sista plats, men verkligen inte minst, har vi Apex Launcher. Om du letar efter något som erbjuder omfattande anpassning över din hemskärm - liknande Nova Launcher - har vi Apex Launcher. Apex Launcher har massor av anpassningsfunktioner, och en unik funktion är att du kan förhandsgranska dina ändringar innan du faktiskt gör dem till startskärmen.

Det finns många lanseringar där ute som är exklusiva för din smartphone; Apex Launcher fungerar dock för både telefon och surfplattor, så att du kan få en liknande upplevelse på olika enheter.

En av höjdpunkterna i denna startapparat är den rullningsbara appdockan längst ner på skärmen. Har du några extra favoritappar du vill lägga till din docka? Du kan, eftersom Aepx Launcher ger dig utrymme för att bläddra från vänster till höger och höger till vänster.

Dom

Som ni kan se finns det några utmärkta lanseringar tillgängliga för Galaxy S10. Alla dessa kommer att hjälpa till att rensa upp ditt gränssnitt och ge dig enastående anpassningsförmåga.