5 bästa lanseringar för Galaxy Note 10 Plus

Gillar du inte Samsung UI? Gå med i festen - det finns tusentals människor som avskyr all den långsamhet som följer med, ovanpå allt extra bloatware som Samsung högar inuti. Det finns bara så många applikationer i det att den genomsnittliga personen aldrig kommer att använda, vilket tar onödigt utrymme. Samsung integrerar ibland till och med dessa appar i användargränssnittet, vilket är ännu mer irriterande.

Som sagt, om du letar efter ett renare, mer anpassningsbart användargränssnitt kan det enkelt ändras. Visst, du kommer inte att kunna återkräva det ätna utrymmet från bloatware, men du kan göra din upplevelse lite smalare och snabbare med en anpassad startapparat.

Är du inte säker på vad de bästa lanseringarna är för Samsung Galaxy Note 10 Plus? Följ med nedan - vi visar dig några av våra favoriter.

Nova Launcher

Nova Launcher är ett av våra favoritval. Nova Launcher lanserade inte länge efter att Android verkligen började starta och kom som ett alternativ till folk som hatade HTC-gränssnittet, liksom andra OEM-gränssnitt. Sedan dess har detta dominerat den anpassade lanseringsmarknaden som en av de bästa.

Det är svårt att slå med hur användarvänlig och anpassning ti har. Mellan det rena och lättanvända gränssnittet och den stora mängden anpassning och aspekter du kan röra dig med kommer du aldrig att bli uttråkad med Nova Launcher. Inom Nova Launchers egna inställningar har du massor av anpassningsalternativ. Det finns teman som du kan välja och kontroller som låter dig göra även de minsta justeringarna och ändringarna.

En av de aspekter som faktiskt är ganska unik för Nova Launcher är det galen widget-stöd som det har. Du kan till och med lägga till widgetar i den lilla applådan eller docka längst ner.

Microsoft Launcher

Microsoft Launcher är nästa. Microsoft, säger du? Med en anpassad startapparat för Android? Jej, det stämmer. Microsoft har inte varit mycket involverad i Android och lanseringar, åtminstone fram till nu. Och förvånansvärt mäter Microsoft Launcher verkligen bra på Android och lägger till några unika funktioner som du annars inte skulle förvänta dig.

En av de snygga sakerna med Microsoft Launcher är att den kan skapa sömlös anslutning mellan din telefon och din Windows PC. Om du någonsin har haft problem med att överföra filer mellan din telefon och dator, löser Microsoft Launcher problemet med sömlös anslutning.

En annan cool sak med den här är den universella sökfunktionen som följer med den - den är faktiskt ganska lik den du skulle hitta på iOS när du sveper helt åt vänster. Du kan skriva in en sökterm, som sedan letar efter den termen över hela din telefon och webben samtidigt.

Och naturligtvis är du mer än välkommen att använda Microsofts egen röstassistent, Cortana, med Microsoft Launcher.

Smart Launcher 5

Smart Launcher 5 är en annan som har funnits länge nu, faktiskt på sin femte version. Den har några ganska snygga AI-teknik i sig, och justerar automatiskt startfärgens temafärger för att matcha din tapet. Det kan automatiskt kategorisera appar också.

Smart Launcher 5 har också ett inbyggt gestsystem, vilket är ganska unikt för den här lanseringen. I stället för att använda telefonens strömknapp för att väcka och låsa skärmen kan du till exempel använda gestsystemet. Med bara ett par kranar på skärmen kan du låsa upp eller låsa telefonen.

Pixel Launcher

Pixel Launcher är faktiskt en av våra favoritanpassade lanseringar för Galaxy Note 10 Plus, till stor del på grund av enkelheten. Det finns inte många funktioner i det, men det är en lätt startare och minimalistiskt användargränssnitt som verkligen rör sig snabbt. Du kommer inte att uppleva någon form av stutter eller fördröjning med Pixel Launcher.

Vad vi verkligen gillar med Pixel Launcher är hur det binder till Googles egna kontextuella funktioner. Du kan svepa för att se tillgång till kontextuella kort, som lokalt väder, trafik, intressanta platser och mer.

Niagara Launcher

Och slutligen har vi Niagara Launcher. Detta är ett ganska nytt val på den anpassade lanseringsmarknaden, så att du verkligen kan fräscha upp ditt användargränssnitt med en minimalistisk upplevelse. Du kan få åtkomst till appar snabbare med det, där varje app bara är en enda kran bort. Det är i grund och botten ett bra sätt att göra denna monströsa telefon användbar med en hand!

Alla dina appar, aviseringar, systemvarningar och mer finns på ett och samma ställe. Allt bara en kran bort. Och naturligtvis ser den eleganta designen också fin ut!

Dom

Som ni kan se finns det många utmärkta anpassade lanseringar tillgängliga. Och det finns mycket fler tillgängliga på Google Play; men vi tror att du kommer att få den bästa upplevelsen av Nova Launcher eller Pixel Launcher. Nova Launcher är mycket anpassningsbar, så att du kan göra användargränssnittet verkligen unikt för din smak och personlighet. Pixel Launcher å andra sidan gör saker minimalistiska, lätta och enkla att använda.