5 bästa kortspel för Android år 2020

Kortspel har funnits sedan urminnes tider. Men med tanke på tillkomsten av mobilspel är det inte längre vanligt att spela med riktiga kort. Det är uppenbart ett dubbelkantigt svärd, eftersom användarna nu har möjlighet att spela med miljoner andra kortspelare online. Detta öppnar dig inte bara för en mängd nya möjligheter, utan också den sociala aspekten på ett stort sätt.

Vi måste också komma ihåg att det finns ett antal nya kortspel tillgängliga för mobila enheter idag. Borta är de dagar då kortspel som brukade bestå av bara standard kortlek. Det finns flera RPG: er tillgängliga för mobil idag så att du kan få en helt ny upplevelse av dem. Naturligtvis är dessa mycket konkurrenskraftiga också, så du kommer inte att kunna vinna med bara tur de flesta gånger. Det som gör dessa spel ännu mer spännande är det faktum att ett gäng av dem är gratis. Så se till att titta närmare på dem och gå över till Google Play Store för att få dem.

5 bästa kortspel för Android 2017

Uppstigning

Ett av de mest populära kortspelen där ute, Ascension erbjuder dig mångsidigheten i ett kortspel helt gratis. Du kommer att få 50 kort till att börja med men kan behöva ladda ner fler kort via köp i appen. Det är ett fantasyspel, vilket innebär att du hittar flera karaktärer som kan stärka din repertoar i spelet. Tanken är i princip att samla så många karaktärer du kan och utmana andra spelare för en duell. Det kommer att finnas vinnare och förlorare här, så du kanske blir ansluten till spelet ganska snabbt.

Om du har spelat kortspel tidigare är det mycket troligt att du har provat det här. Men om du inte har det kan vi inte rekommendera detta tillräckligt högt. Korten är handritade för att få extra detaljer till ditt spel. Ascension har fått flera priser för grafik såväl som för spelet. Användare har gett spelet ett kombinerat betyg på 4, 1 stjärnor, vilket gör det till ett mycket spännande spel att spela. Tänk på att spelet har funnits sedan 2011, så det är inte ett nytt barn på kvarteret. Se till att titta närmare på Ascension från Play Store.

Clash Royale

Det här spelet kanske låter och ser mycket bekant ut för Clash of Clans-spelare eftersom det har samma karaktärer. Kommer från samma lag som förde dig det nämnda spelet, Clash Royale är i princip ett kortspel baserat kring Clash of Clans. Liksom andra RPG: er är den här också tillgänglig som en gratis nedladdning. Men om du insisterar på att ha en fördel gentemot dina medspelare, ger utvecklarna dig också möjligheten att köpa i appen, vilket gör det till ett ganska spännande spel för alla. Det finns ett stort online-community för detta spel också, vilket betyder att det inte finns någon brist på spelare där ute.

Gameplay är ganska intensivt här, och du kan duellera med spelare från hela världen och till och med nab deras troféer genom att besegra dem i strid. Vidare kan du bygga din egen lilla klan för att besegra krafter kollektivt, så att du kan hitta några goda vänner på vägen. Sammantaget är det ett ganska beroendeframkallande spel, ungefär som Clash of Clans, och vi rekommenderar dig starkt att fortsätta med försiktighet. Detta spel är värt ett försök om du har letat efter ett anständigt kortspel att lägga till i din samling. Kolla in det från Play Store direkt.

Hearthstone Heroes of Warcraft

Hearthstone har ännu ett fantasikortsspel, och har ett stort följa bland användarna och kommer med förmågan att samla 100+ kort för att bygga en ganska olika uppsättning kort. Dessa kort kan sedan användas för att duellera mot dina rivaler och besegra dem i andra slag. Det handlar om att få rätt kombination av kort med spel som dessa. Med tanke på det stora antalet kort som finns att välja på kommer vi inte att bli förvånade om du är bortskämd med valet. Spelet fungerar bäst på multiplayer och är inte designat för enspelares spel, vilket inte nödvändigtvis är en dålig sak med tanke på kortspelens karaktär.

Gemenskapen är ganska stor för Hearthstone, så att du inte hittar dig som söker efter andra spelare. Utvecklarna skickar in uppdateringar då och då för att lägga till nytt innehåll och korrigera några buggar. Du kan också spela spelet på skrivbordet och data synkroniseras med ditt Battle.net-konto. Detta är väldigt bekvämt eftersom det gör att du kan växla mellan mobil och stationär dator efter behov. Inte många spel där ute kan göra detta, vilket gör detta till en favorit för flera spelare där ute. Du kan skärpa dina slagfärdigheter genom att spela mot AI-drevna motståndare i träningsmatcher. Gå till Google Play Store och se till att titta närmare på den här.

Pokémon TCG Online

Detta är avsett för alla de döda hårda Pokémon-fans där ute. Detta är säkert inte ditt konventionella spel, så förvänta dig inte avancerad grafik här. Du har att göra med flera Pokémon-karaktärer här i form av kort. Du kan sedan använda dessa kort för att slåss med andra spelare runt om i världen. Naturligtvis kräver spelet att du har en stabil internetanslutning och inte fungerar utan en. Detta betyder ganska mycket att spelet bara är multiplayer. Överraskande nog har Pokémon TCG funnits länge i Play Store. Men eftersom det är ett kortspel fick det inte uppmärksamheten som Pokémon GO fick.

Du har tillåtet bekvämligheten att kunna växla mellan din mobil och skrivbordet. Alla dina framsteg sparas på Pokémon Trainer Club-kontot, så du behöver inte oroa dig för att förlora dina spelframsteg och belöningar. Spelet är väldigt beroendeframkallande på grund av att du alltid får fler kort och ökar ditt antal kort på vägen. Medan spelet är gratis att ladda ner, kan du ta hand om några anständiga tillägg med köp i appen.

Reigns

Detta är inte ditt konventionella kortspel och det kommer med ett ganska unikt spel för att hålla dig fast i långa intervaller. Och av just denna anledning är det den enda betalda appen på den här listan. Spelet kretsar i princip kring en kung som måste ta en serie beslut genom att dra åt vänster på korten. Det är detta som gör det något annorlunda än resten. Med tanke på det enkla spelet av Reigns, har det inte mycket bakre historia involverat och har inte komplikationerna i en en-mot-en strid. Tanken här är att hålla kyrkan, folket, armén och skattkammaren

Du måste i princip svepa åt vänster eller höger för att fatta ett beslut och hantera konsekvenserna som kommer efter det. Det är ett snyggt litet spel som säkert kommer att hjälpa dig att döda lite tid. Eftersom det inte krävs någon stor strategi för att spela detta spel kan praktiskt taget alla spela just detta spel. Reigns har rankats som det mest innovativa spelet i Play Store 2016, så det är ganska populärt där ute. Spelet sätter dig tillbaka med $ 2, 99, vilket kan tyckas ganska mycket att spendera för ett spel som detta, men är väl värt det med tanke på vad det ger till bordet. Var noga med att gå ner till Play Store och kolla in det här.