5 bästa korsordspelsappar för Android

Korsord är ett av de mest populära spelen runt, och av en viktig anledning. Dessa underhåller sinnet samtidigt som de testar språket. Konventionella användare väntar på tidningskorsord, men borta är dagarna med att vänta en dag eller vecka för att få tillgång till ditt favoritkorsord.

Tack vare utvecklingen inom mobilteknologi finns det flera kryssordappar tillgängliga i Google Play Store. Dessa pussel sparar dig besväret med att behöva hitta en tidning och sparar också tid i processen eftersom alla korsord är tillgängliga direkt på din smartphone eller surfplatta.

Vi kommer att prata om fem av de bästa kryssordapparna som finns tillgängliga i Google Play Store. Några av dessa inkluderar populära namn, medan vi har sett till att prata om några okonventionella namn här också, bara för att hålla det intressant.

Så låt oss ta en titt.

5 bästa korsordspelsappar för Android

Word Cross

Word Cross, som beskrivs av utvecklaren som ett "beroendeframkallande" spel, förenar godhet med korsord utan någon irritation. Det finns flera format för dig att välja mellan, inklusive vad som verkar vara ett klotterliknande gränssnitt. Dessa spellägen gör det till mer än bara ett konventionellt korsord som håller dig på tårna och vill gärna avsluta fler nivåer. Detta förklarar kanske varför spelet är rankat som Editor's Choice på Google Play. Detta är en indikation på dess popularitet och ett godkännandemärke av tillverkarna av Android.

Om det finns ett ord som du inte känner kan du enkelt svepa för att hitta det saknade ordet, så att du kan gå vidare genom dina nivåer. För att säkerställa att användare loggar in varje dag, kommer spelet också med en inloggningsbonus varje dag med belöningar i spelet som ska tas varje dag. Utvecklarna nämner att det finns över 2 000 utmaningar på spelet, vilket gör en verkligt underhållande upplevelse för ordnördar. Appen är gratis att ladda ner, men kommer med annonser och köp i appen. Den är kompatibel med enheter som kör Android 3.0 och senare.

Korsord

Detta är för puristerna där ute, eftersom det ger dig ett grundläggande och traditionellt korsord utan några fancy modifieringar. Om du vill replikera erfarenheten du har med tidnings- och tidningskorsord är det här appen att få. Användarna får välja antalet rader och kolumner som de vill ha i sitt korsord och justerar också svårigheten efter deras smak. Det finns emellertid bara tre svårighetsnivåer (lätt, medium och hårt).

Rasterstorleken kan anpassas från 3 × 3 till upp till 25 × 25 för ett större pussel med mer komplicerade ord. Spelet kan spelas så länge du vill eftersom det inte finns någon timer här i spelet. Eftersom användaren i princip anger alla regler här är det inte svårt att vänja sig vid det. Det bästa här är att appen är gratis att ladda ner, men på nedsidan måste du nöja dig med annonser. Denna app fungerar på enheter som kör Android 2.3 och senare.

NYTimes - Korsord

New York Times Crossword är oerhört populärt bland korsordentusiaster, och det är bara rättvist att folk på NYT har en egen korsordapp i Google Play Store. Du hittar alla dagligen publicerade NYT-pussel med denna app, vilket sparar besväret med att ta en tidning bara för korsordet. Appen är dock inte helt gratis att använda. NYT Crossword kräver ett abonnemang för oavbruten åtkomst till en stor lista med korsord.

Gratis användare får tillgång till något känt som ett minipussel, som är kort i storlek, och därför rekommenderas om du vill lösa pussel under en kortare tidsperiod. Att få prenumerationen är dock mycket meningsfullt med tanke på det faktum att det ger dig tillgång till 20 års korsord från företagets arkiv. Appen är gratis att ladda ner och har annonser såväl som köp i appen. Prenumerationen prissätts till $ 6, 95 per månad eller $ 39, 95 per år, med det senare alternativet för många.

Appen kräver smartphones och surfplattor som kör minst Android 5.0 för att fungera. Se till att kolla in det från Play Store.

Ordsökning

Detta är ett lite modernt tag på korsordet, även om det fortfarande är ungefär detsamma som ett konventionellt korsord. Gameplay kretsar kring att markera mot en lista med virvlade alfabet i en ruta, och olika svårighetsnivåer antyder hur långa och ovanliga dessa ord kommer att vara. Det rekommenderas starkt för barn att prova den här appen eftersom den kommer med ord som hänför sig till ett brett spektrum av ämnen som djur, länder etc. Det finns en timer involverad här, där appen håller reda på dina snabbaste pussel.

Användargränssnittet är ganska anständigt och efterliknar en verklig bok eller tidning, vilket ger dig känslan av ett riktigt korsord ibland. Appen är gratis att ladda ner, men kommer med annonser. Det finns inga köp i appen, så det finns inget du kan göra med annonserna. Word Search fungerar med enheter som kör Android 2.3 och senare.

Korsord pussel gratis

Detta är en utmärkt korsordapp som har alla funktioner i ett vanligt korsord och mer. Det finns attraktiva pusselpaket som distribueras till appen med jämna mellanrum för att hålla innehållet friskt och engagerande för kunderna. Det finns flera tips som erbjuds tillsammans med pussel för att se till att du inte fastnar på en nivå för länge. Det bästa är att det stöder flera språk, vilket öppnar spelets funktioner för en större publik.

Men eftersom det här är gratisversionen får användare bara tillgång till gratis pussel. Ytterligare pussel måste köpas via ett köp i appen. Men med tanke på vad vi vet om freemium-appar är det inte så förvånande. Den kostnadsfria versionen kommer också med annonser, vilket ger användarna ett annat skäl att göra ett köp i appen.