5 bästa Kodi-tillägg för TV-program 2020

Har du äntligen laddat ner och konfigurerat Kodi framgångsrikt på din dator eller mobilenhet och är du inte säker på vad du ska göra nu? Tja, du behöver ett par Kodi-tillägg för att krydda din medieupplevelse lite. Ett av sätten du kan göra det är genom en Kodi-tillägg som ger dig tillgång till TV-program. När allt kommer omkring, du vill kunna titta på och fånga in dina favorit-TV-serier, till exempel HBOs Game of Thrones och Westworld, eller till och med AMC: s The Walking Dead. Hursomhelst, om du följer med nedan, se till vår lista, eftersom vi visar dig de bästa Kodi-tillägg du kan få för att få tillgång till TV-program.

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Exodus

Exodus Kodi-tillägget är en favorit bland många. Exodus har funnits länge så det har massor av innehåll tillgängligt. Inte bara det, utan de låter dig titta på dina favoritprogram från alla dina favoritnätverk, vare sig det HBO, AMC eller STAR. Du kan till och med hämta några visar att luften på Netflix och Hulu! Det finns dock mer än bara TV-program här - du kan också titta på olika filmer.

Användare kommer att upptäcka att användargränssnittet är riktigt enkelt att navigera. Det är intuitivt och sömlöst, och allt är kategoriserat och lätt att hitta. Exodus är verkligen en av de bästa Kodi-tillägg du kan få för TV-program just nu.

Förbund

Det finns för närvarande en efterföljare till Exodus addon, gjord av samma utvecklare. Det heter Covenant och är tänkt att vara bättre än Exodus i nästan överallt. Du borde enkelt kunna hitta mycket mer innehåll, särskilt TV-program. Vill du titta på Game of Thrones? Inga problem - det finns tillgängligt på Covenant! Du kan också titta på andra fantastiska shower från olika nätverk.

Covenant har lite bättre användargränssnitt än vad Exodus hade. Saker kategoriseras och du kan börja titta på nya program med bara några klick. Nytt innehåll läggs alltid till i Covenant, så det borde kunna hålla dig upptagen under en tid.

Genesis Reborn

Om du alls har använt Kodi, finns det ingen tvekan om att du har hört talas om Genesis Kodi-tillägget, ett superpopulärt tillägg för TV-program och filmer. Genesis är inte tillgängligt längre tyvärr, så en utvecklare försöker få tillbaka den med en liknande addon som heter Genesis Reborn Kodi addon. Du får tillgång till massor av TV-program och filmer med Genesis Reborn. Inte bara det, men det finns ett intuitivt användargränssnitt som låter dig navigera i det ganska enkelt.

cCloud TV

Du kanske hellre tittar på live-tv än vad som redan har sänts. Det är därför du vill få cCloud TV Kodi-tillägget. CCloud TV-tillägget ger dig tillgång till sex livekanaler som du kan strömma i HD. Om du vill strömma mer än så kommer du att behöva få ett prenumeration med cCloud TV. En prenumeration sätter dig bara tillbaka $ 19, och det ger dig tillgång till HD-strömning på 24 olika kanaler. Om du är ett sportfan och förutom en vanlig TV-fläkt, har cCloud TV också många sportnätverk tillgängliga.

Neptune Rising

Därefter har vi Neptune Rising Kodi-tillägget. Neptune Rising är faktiskt en gaffel av förbund med några anmärkningsvärda förbättringar. Med Neptune Rising kan du titta på alla dina favorit-TV-program och filmer, oavsett om det är Game of Thrones eller Westworld på TV-området eller Star Wars: The Last Jedi eller Jurassic World i filmområdet. Det finns alltid nytt innehåll som läggs till Neptune Rising också, och det uppdateras regelbundet.

Med ett rent användargränssnitt kan du enkelt filtrera och söka efter innehåll samt navigera runt addon med lite krångel.

Dom

Som ni ser finns det massor av fantastiska alternativ för att få tillgång till TV-program med Kodi-tillägg. Vår favorit här är Covenant. Det är en ganska ny Kodi-tillägg som har tagit alla de goda delarna av Exodus och gjort något underbart. Vi rekommenderar att du tar det, men om du inte säljs är både Genesis Reborn och Neptune Rising också bra. Det finns alltid nytt innehåll som läggs till dem, och de uppdateras regelbundet, så du bör inte uppleva för många buggar och glitches när du använder någon av dem. Har du en favorit Kodi-tillägg för att titta på ett TV-program? Var noga med att lämna en kommentar nedan!

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.