5 bästa Kodi-tillägg för PS4 år 2020

Har du äntligen fått Kodi att arbeta på din PlayStation 4? Det är bra nyheter, men Kodi tillgängligt i sig är inte exakt den bästa upplevelsen. För att förvandla det till ett fantastiskt mediepaket vill du ladda ner tillägg för att gå med din Kodi-programvara. Med Addons kan du titta på otaliga varianter av TV-program, filmer, radiostationer och annat slags innehåll. Du kan till och med titta på internationellt innehåll med olika Kodi-tillägg. Men med tusentals tillägg där ute kan det vara svårt att hitta en bra. Om du tittar på listan nedan visar vi dig de högst rankade Kodi-tillägg som finns tillgängliga för PlayStation 4.

Exodus

Exodus är en Kodi-addon som har funnits länge. Den är gammal, men har gett sig ett stort rykte för innehållets tillgänglighet. Många säger att Exodus är stort i Kodi-industrin eftersom Apple är i smartphonebranschen. Det tillgängliga innehållet är bara oändligt. Du har innehåll tillgängligt från HBO, AMC, STAR, National Geographic, Animal Planet. Om du namnger det, är det mer än troligt där. Förutom filmer och TV-serier erbjuder Exodus till och med tillgång till olika radiostationer. Det har också ett anständigt användargränssnitt, men dess efterträdare sägs vara bättre på många sätt.

Förbund

Covenant anses vara efterföljaren till Exodus. Det har lite mer innehåll än vad Exodus hade, men det har också några anmärkningsvärda förbättringar - en av dessa är förbättringarna i användargränssnittet. Covenant gör det mycket enklare att navigera i innehållet, söka efter kategorisering och mer. Sammantaget är det bara lätt att använda! Utöver det har du ett gott innehåll med fingertopparna - du kan titta på dina favorit-TV-program från HBO, AMC, STAR, ESPN, you name it! Covenant har massor av filmer i sitt arsenal också, men utöver det kommer Covenant att låta dig komma ikapp med innehåll från Netflix och Hulu också. Kom ihåg att för att ladda ner och installera Covenant måste Kodi tas bort från ditt system.

Genesis Reborn

Om du inte har använt Kodi tidigare har du antagligen missat Genesis-tillägget. Det utsågs som en av de bästa Kodi-tilläggena, men den är inte längre tillgänglig för nedladdning. Som sagt, en efterföljare till det har skett - Genesis Reborn. Det är fullt av utmärkt innehåll: TV-program och filmer. Men många säger att Genesis Reborn är mycket bättre än det ursprungliga tillägget, särskilt på grund av det nya användargränssnittet. Det nya användargränssnittet är intuitivt, vackert och enkelt att använda.

Uranus

Uranus är en annan stor Kodi-addon att tänka på - det är en gaffel av Kodi Elysium-addon, och de flesta säger att det är lika bra som Elysium. Du har tillgång till massor av olika innehåll med Uranus, precis som du har med Covenant. Har du inte kabel-TV? Uranus kommer att låta dig komma ikapp med Game of Thrones visar att du har missat från HBO! Det finns gott om annat innehåll där också, till exempel Westworld. Precis som Convenant kan du titta på program från HBO, STAR, AMC och många fler fantastiska kanaler. Uranus har också ett stort rykte för ett intuitivt användargränssnitt, vilket gör det enkelt för nästan alla att använda och navigera.

Neptune Rising

Senast kanske du vill överväga Neptune Rising Kodi-tillägget. Nedladdningsbart från Blato-förvaret kan du få Neptune Rising igång i din Kodi-installation på bara några ögonblick. Neptune Rising är faktiskt en av de mer populära Kodi-addonna just nu, även om det kanske inte ger dig nästan lika mycket innehåll som Uranus och Covenant. Men Neptune Rising är en av de mer stabila tilläggarna på marknaden - det vill säga att du kommer att uppleva få kraschar och run-ins med glitches och buggar under användningen av detta addon. Dessutom är det en av få appar som stöds väldigt bra. Uppdateringar drivs alltid till Neptune Rising, så du kan vara säker på att du alltid kommer att ha det senaste innehållet och bugfixar.

Dom

Som ni ser finns det massor av olika tillägg för Kodi. De är inte för svåra att installera, och de flesta av dessa är gratis, så vi rekommenderar att du provar dem alla. Men om du bara vill prova en eller två, rekommenderar vi att du går med antingen Covenant eller Neptune Rising. Båda dessa har gott om bra innehåll, ett användargränssnitt som du enkelt kan navigera och de stöds också av deras utvecklare.