5 bästa Kodi-tillägg för Android TV-lådor år 2020

Slutligen fick Kodi igång på din Android TV Box? Det kan vara lite svårt, men grattis! Nu behöver du några tillägg för att göra din Kodi-upplevelse mycket bättre än bara den fristående programvaran. Med Kodi-tillägg kan du göra en avsevärd mängd - du kan titta på live-tv, fånga upp Game of Thrones eller Westworld-avsnitt som du missade, ta en film som fortfarande finns i teatern. Om du följer med nedan kan du se alla fantastiska Kodi-tillägg som gör att du kan göra detta!

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Exodus

Exodus är ett populärt Kodi-tillägg som har varit det länge, så att du kan se både filmer och TV-program. Exodus uppdateras inte längre, men du borde fortfarande kunna fånga dina favoritprogram från nätverk som HBO, AMC och till och med STAR. De har också massor av innehåll tillgängligt från Netflix och Hulu. Du kommer inte att kunna se program live, men du kommer att kunna fånga VOD: s efter luften. Du kan till och med fånga filmer som fortfarande finns i teatern med tillägget Exodus Kodi.

UI: n är också ganska trevligt - väldigt intuitivt och lätt att navigera. Innehållet kategoriseras bra, så att du enkelt kan söka igenom och hitta det TV-program eller filmen du vill ha. Exodus är gratis att använda och har några nätverksrelaterade buggar, så du kanske vill använda ett VPN när du använder Exodus, eftersom det vanligtvis rensar upp saker.

Förbund

Som vi nämnde stöds inte längre Exodus bra, så det har en efterträdare. Kallas förbund, det är tänkt att ta allt som var bra med Exodus, förbättra det och göra något som är mycket bättre. Det i åtanke kommer du fortfarande att kunna titta på TV-program och filmer. I själva verket kommer du att kunna komma ikapp med några av de senaste programmen som vissa nätverk har, eftersom innehåll regelbundet läggs till i Covenant. Till exempel bör du kunna se de senaste säsongerna av Game of Thrones och till och med komma ikapp på Westworld.

Genesis Reborn

Om du har använt Kodi någon gång alls, finns det ingen tvekan om att du har hört talas om Genesis-tillägget som har varit en favorit bland många. Den är inte längre tillgänglig, så nu har den en nyinspelning / efterföljare - Genesis Reborn. Precis som Covenant bör du kunna fånga alla dina favoritprogram från nätverk som HBO, STAR och AMC. Du kommer inte kunna se dem live, men du kommer att kunna fånga dem efter det faktum.

Genesis Reborn har också ett snyggt användargränssnitt, så att du kan navigera genom addon ganska enkelt. Innehållet är också organiserat på ett tillgängligt sätt.

Neptune Rising

Neptune Rising gör mycket av samma sak som Covenant och Uranus gör, men det gör det mycket bättre. Det finns något annat innehåll som du kan välja mellan att de andra två vi nämnde inte har. Men dessutom stöds Neptune Rising mycket väl. Utvecklarna driver alltid uppdateringar till addon, vilket innebär att glitches och buggar alltid fixas - detta ger dig en mycket bättre och övergripande medieövervakning. Det finns väldigt få problem med det, och om du stöter på några problem rensar det vanligtvis upp anslutningar till ett VPN, eftersom de vanligtvis är nätverksrelaterade problem på grund av vilken typ av innehåll det är.

Uranus

Uranus är ett annat bra Kodi-tillägg för din Android TV Box. Det är en gaffel från Elysium addon som ger dig massor av utmärkt innehåll från stora nätverk och filmstudior. Elysium var en gång en av de bästa tilläggarna i Kodi-arenan, men vissa säger att Uranus-versionen av Elysium är mycket bättre. Det har tillgång till mycket mer innehåll, så att du kan titta på Game of Thrones från HBO, The Walking Dead från AMC, och så vidare. Liksom Covenant bör du kunna fånga alla de senaste filmerna som finns ute i teatern är bra. Det är värt att ge addon ett skott!

Dom

Som ni ser finns det många fantastiska Kodi-tillägg tillgängliga för din Android TV Box, som öppnar upp en hel del innehåll för dig. Om du bara har en du kan ladda ner rekommenderar vi att du går till Covenant - det är en av de bästa tilläggarna som finns tillgängliga just nu. Du kan titta på alla dina favorit-TV-program och filmer, även från stora nätverk som HBO, AMC och STAR. Inte bara det, men du kan hoppa över teatern med det och titta på alla de nya programmen direkt från ditt hem.

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.