5 bästa Kodi-tillägg för Android-telefoner år 2020

Om du har fått Kodi igång på din smartphone, är du förmodligen redo att börja ladda den med några tillägg också. Addons gör Kodi mycket roligare att använda, eftersom addons ger dig tillgång till mycket mer innehåll än bara fristående Kodi skulle göra. Som sagt, idag kommer vi att gå över ett gäng addons som kommer att fungera på din Android-telefon, eftersom det finns många Kodi-addon där ute som är exklusiva för specifika enheter, till exempel din Windows PC eller Xbox. Se till att följa med nedan!

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

cCloud TV

Det finns väldigt få sätt du kan få live-tv på din smartphone. Lyckligtvis, om du har Kodi installerat på din smartphone, kan du få live-tv för att vara på språng. När du har laddat ner och fått installation av cCloud TV inom Kodi, kan du börja titta på live-tv. cCloud TV låter dig titta på upp till sex kanaler i high definition gratis, men för att se längre än så behöver du ett prenumeration. En cCloud TV-prenumeration kostar dig cirka $ 19, och det här abonnemanget är mycket värdefullt, vilket ger dig tillgång till upp till 24 olika kanaler som kan strömmas i högupplöst.

Om du letade efter ett sätt att titta på live-tv är cCloud TV med Kodi vägen att gå hit. Förutom att du kan titta på dina vanliga TV-program kommer cCloud TV till och med att låta dig titta på dina favorit-sportshower - NBA, boxning, rugby, etc.

Plex

Det kan vara överraskande, men Plex erbjuder sitt eget Kodi-tillägg! Plex och Kodi är konkurrenter på mediemarknaden, så det är ganska chockerande, men Plex-tillägget för Kodi är faktiskt riktigt bra - synergin som de båda programvarorna ger tillsammans är inget mindre än fantastiskt. Detta ger dig en central plats för att kunna streama allt ditt favoritmedieinnehåll - filmer, TV-program osv. Med Kodi-körning bör du få en supersmidig och sömlös upplevelse här. Plex har tidigare inte haft den hårdvarutillgång som Kodi har, så genom att erbjuda ett Plex-tillägg för Kodi får du en sömlös Plex-upplevelse här.

Nemesis

Därefter har vi Nemesis-tillägget för Kodi. Nemesis ger dig tillgång till live-tv-strömmar direkt från din Android-telefon. Nemesis låter dig titta på många fantastiska nätverk live, vilket kommer att hålla dig upptagen under mycket lång tid; Men frustrationen med Nemesis är att du varje gång ofta måste gå till en webbplats för att få en ny PIN-kod för att fortsätta titta på Nemesis - detta är bara ett sätt som utvecklaren kan tjäna pengar på deras tillägg. Det är lite frustrerande, att behöva gå ur din väg så, men ändå en fin addon ändå.

Mobdro

Mobdro är ett annat snyggt live-tv-tillägg tillgängligt för Kodi på din Android-smartphone - det låter dig titta på en mängd olika kanaler. Det är dock starkt att du kan skapa tillägg från själva Mobdro API. Till exempel är Mobdina ett tillägg för Mobdro, som lägger till innehåll som du kan strömma, till exempel TV-program, filmer och till och med radiostationer. Så förutom att du kan strömma direkt-TV kan du också titta på / strömma innehåll som redan har sänts på TV.

Cartoons8

Kodi-tillägg handlar inte alltid om oss vuxna. Ibland behöver du en Kodi-tillägg som du kan ställa in på din telefon som kommer att hålla barnen upptagna. Cartoons8 Kodi-tillägget ger dig tillgång till massor av olika barnkanaler. Du kan kolla in MGM, Disney, Cartoon Network och antal andra programmeringar på tillägget. Det finns en snygg sökfunktion i Cartoons8, som gör att du kan bläddra igenom mängden tillgängligt innehåll. Cartoons8 är en ganska ny tillägg, men det finns många som redan gillar det; innehåll läggs till regelbundet också.

Dom

Så, vilket Kodi-tillägg ska du hämta och installera för din Android-telefon? Om du vill fånga live-tv rekommenderar vi att du går med cCloud TV och Mobdro. cCloudTV är trevligt eftersom du, förutom vanlig TV-visning, får tillgång till en mängd olika sportkanaler. Mobdro stöds också bra, även med sitt eget API så att folk kan utveckla addons för Mobdro. Behöver du något för dina barn? Valet är uppenbart här: Tecknad film8. Nemesis är inte heller ett dåligt live-TV-tillägg, men det kan vara lite besvärligt med att behöva ange en PIN-kod hela tiden.

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.