5 bästa kalenderapp för Pixel 3

Att hitta en bra kalenderapp för din Google Pixel 3 kan vara en svår strävan - med så många kalenderappar tillgängliga på Google Play kan det vara svårt att hitta det "perfekta" alternativet som bäst passar dina behov och gillar. Lyckligtvis finns det en handfull kalenderappar i Play Store som är välbyggda och möter personlighet och gillar flera personer.

Så om du har en Google Pixel 3 och du undrar vad den bästa kalenderappen du kan använda för smarttelefonen ska du följa med nedan. Vi har samlat en lista över alla de bästa kalenderapparna för Pixel 3 åt dig. Låt oss komma igång direkt.

Enkel kalender

Komplett som vår femte utmanare för den bästa kalenderappen, syftar Simple Calendar till att ge en enkel och utan krusiduller upplevelse för människor som vill ha en ren kalenderapp. Den här här är verkligen en kalenderupplevelse utan krusiduller, som ger dina grundläggande layouter för dag, vecka, månad och år som är enkla att navigera. Det finns inga funktioner här förutom de grundläggande som du kan förvänta dig av en kalenderapp - att kunna lägga till händelser i din kalender, få meddelande om dessa händelser, ha klibbiga meddelanden som påminner dig om händelser under dagen och då kan du också se tidigare händelser. Om du vill ha snabb åtkomst till Simple Calendar kommer appen med en widget som du kan ansluta till din hemskärm också.

Kalender + schema

Kommer in som vår fjärde plats utmanare för den bästa kalender-appen, vi tittar på den populära kalender + schema. Kalender + schema kan vara en av de mer upptagna och röriga kalenderapparna där ute, men det gör det enkelt att se allt som händer och kommer upp i dina dagar, veckor och månader. Du kan till och med konvertera det till ett rutnät eller listmönster för att enkelt kunna se vad som kommer upp. Det finns till och med en inbyggd planerare i den här appen som låter dig hantera dina händelser och uppgifter dag för dag. Dessutom innehåller kalender + schema en vacker widget som du kan placera var som helst på din hemskärm för snabbare åtkomst till kalendern.

Cal

När vi kommer upp på tredje plats tittar vi på Cal - Cal är en app tillverkad av Any.Do, den populära programvaran för uppgiftshantering. Detta är det perfekta alternativet för Google Pixel 3, vilket ger dig en vacker och ren kalenderupplevelse. Du kan fortfarande använda Google Kalender med din Pixel 3 om du vill - och det beror på att Cal låter dig enkelt integrera Google Kalender och andra appar som Microsoft Exchange i sin databas. Inte bara det, men Cal synkroniserar faktiskt riktigt bra med uppgiftshanteringsprogramvaran av Any.Do. Cal kanske gör många av samma saker som alla andra kalenderappar på marknaden, men de skiljer sig ut i design - och erbjuder ett perspektiv där det inte finns något rör - Cal är bara extremt enkelt och enkelt att hantera.

en kalender

Kommer på andra plats för den bästa kalenderappen för Google Pixel 3 har vi en kallad aCalendar - en lättanvänd kalender för att hantera dina evenemang och schema i ett perspektiv av dagar, veckor, månader och till och med år. aCalendar har enkel, ren och vacker UI-navigering, så att hantera ditt schema är verkligen enkelt med det här. aCalendar tillåter till och med att du kan färga in ditt schema och kommande evenemang efter färg. Det finns 48 färger du kan använda, som verkligen kan hjälpa dig att identifiera, säga, vikten av händelser, eller vem händelsen är för - till exempel: kanske du vill färga dina arbetshändelser som blå och dina personliga händelser som gula - Du kanske till och med vill markera riktigt viktiga händelser som röda.

Google Kalender

Vår första och favoritkalender på vår lista är Google Kalender. Detta är lätt en av de bästa kalenderapparna som du kan hämta för Google Pixel 3; appen är troligen redan förinstallerad på din smartphone. men om inte, kan du fortfarande hämta det gratis på Google Play.

Vi gillar verkligen den här kalenderappen på grund av dess enkelhet - dess enkla, rena och enkla att navigera. Du kan enkelt titta på ditt kommande schema, lägga till händelser, ta bort händelser, titta på perspektiv i dagar, veckor, månader och år. Inte bara det, men du kan skapa händelser och bjuda in dina vänner till dem via SMS eller e-post.

Dom

Som du kan se finns det många utmärkta kalenderappar tillgängliga för Google Pixel 3 - här har vi visat dig fem av dem. Det finns mycket mer där ute, men vi tror att det vi har listat här är grödans kräm inom kalendertekniken. Var och en av dessa hjälper dig att uppnå de medel du letar efter, men vi tror att Google Kalender eller Cal är de bästa alternativen för jobbet. Ge dem en nedladdning både, prova dem i några dagar och se vilken som bäst passar in i dina gillar!

Har du en favoritkalenderapp för Google Pixel 3? Låt oss veta vad det är i kommentaravsnittet nedan! Vi skulle älska att höra från dig.