5 bästa kalenderapp för Galaxy S9

Om du fortfarande använder och köper de på väggkalendrarna under hela året och på årsbasis, är det äntligen dags att undanröja detta nonsens. Det är 2020, och det är mycket lättare att effektivt hantera din kalender med en app på din smartphone. Var du än är i världen, med bara ett tryck på skärmen, kan du se vilken dag det är, alla dina kommande evenemang och till och med enkelt lägga till möten och evenemang i din kalender. Du behöver inte berätta för folk att du behöver "vänta med att komma hem för att kontrollera din kalender" längre. Det är rätt i fickan!

Så om du har en Samsung Galaxy S9, och du undrar vad den bästa kalenderappen du kan använda för smarttelefonen, ska du följa nedan. Vi har samlat en lista över alla de bästa kalenderapparna för Galaxy S9 åt dig. Låt oss dyka rätt in.

Enkel kalender

Kommer in som vår femte utmanare, vi har en mycket älskad app som heter Simple Calendar. Om du letar efter en ren kalenderapplikation utan krusiduller kommer Simple Calendar att ligga precis uppe i gränden - du kan göra saker som schemalägga framtida händelser och få meddelanden, klibbiga meddelanden som påminner dig under hela dagen och till och med visa tidigare händelser . Enkel kalender kommer med en widget som du kan ansluta till din hemskärm också.

Kalender + schema

När vi kommer in på fjärde plats har vi en kalenderapp kallad Kalender + Schema. Detta är en av de mer rörliga kalenderapparna, men Kalender + schema gör det ganska enkelt att titta på ditt schema och händelser i ett rutnät eller listmönster. Det är evenemangspresentation som verkligen ser riktigt bra ut, och kalender + schema kastar till och med in en vacker widget som du kan placera på din hemskärm för snabbare kalenderåtkomst. En unik aspekt av Calendar + Schedule är den dagliga planeraren som är inbyggd i den, så att du enkelt kan hantera och strukturera din dag.

Cal

Cal kommer på tredje plats för den bästa kalenderappen för Galaxy S9, och erbjuder ett intuitivt och vackert användargränssnitt för att hantera din kalender. Skapad av Any.Do, Cal-appen fungerar och synkroniseras riktigt bra med Any.Dos egna uppgiftshanteringsapp. Inte bara det, utan det synkroniseras bra med din Google Kalender och Microsoft Exchance-kalender. Cal är som alla kalenderappar ute på marknaden, men där de verkligen skiljer sig åt är att erbjuda ett perspektiv där det inte finns någon röran - Cal är bara extremt enkel och lätt att hantera. Inte bara det, men Cal kommer med en mängd widgetar som du kan lägga till på din hemskärm för bättre och snabbare kontroll över din kalender.

en kalender

aCalendar kommer in som den andra utmanaren på vår lista, och är ett annat utmärkt sätt att du kan hantera dina dagar, veckor och månader. De gör det väldigt enkelt att hantera dessa saker och ger dig enkel och ren navigering genom dag-, vecka- och månadsperspektiv. aCalendar gör det ganska enkelt att lägga till kommande evenemang också, och då är eventuella kommande evenemang eller scheman tydligt markerade så att du kan se vad som kommer upp. Det finns faktiskt 48 färger som du kan använda för att färgkoda dina händelser också. aCalendar har till och med en fin integration med Google Kalender, om du vill använda båda apparna.

Google Kalender

Vi kommer att vara vårt första och favoritalternativ och vi har Google Kalender. Den här är förmodligen redan förinstallerad på din smartphone, men om den inte är det är det fortfarande en gratis nedladdning från Google Play Store. Google Kalender är en av våra favoriter på grund av dess rena och enkla användargränssnitt. Det krävs inte mycket för att enkelt kunna navigera igenom det och se alla dina kommande evenemang och helgdagar. Inte bara det, men Google Kalender har några snygga "sociala" funktioner som gör det möjligt för dig att skapa eller schemalägga ett evenemang och sedan bjuda in dina vänner till det eventet via e-post eller text. Skaffa Google Kalender på länken nedan.

Dom

Som du kan se finns det många utmärkta kalenderappar tillgängliga för Galaxy S9. Om du letar efter den bästa och mest funktionsrika kalendern här, är Google Kalender eller Cal definitivt vägarna att gå. Ge dem både ett skott och se vilken som bäst passar in i dina gillar!

Har du en favoritkalenderapp för Galaxy S9? Låt oss veta vad det är i kommentaravsnittet nedan! Vi skulle älska att höra från dig.