5 bästa IP68-vattentäta telefoner år 2020

Behöver du din telefon för att ha goda vattentäthetsfunktioner? Då kommer du att söka efter en smartphone som har IP68-vattentät betyg. Detta är en militär specifikation som enheter måste uppfylla för att betraktas som nedsänkbara eller motståndskraftiga mot andra saker, som damm, chock, droppar, etc. IP68-certifiering är utmärkt för smartphones eftersom det skyddar dig mot vardagliga olyckor, som att tappa din telefon i en pool, spilla vatten på den eller få den täckt i damm i en farligare arbetsmiljö.

Bästa vattentät telefon

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

SamsungSamsung Galaxy S9 upplåst smartphone533

HTCHTC U11 Plus485, 99

SonySony Xperia XZ2 Premium449, 99

LGLG V30326

G7LG G7 Plus ThinQKontrollera pris

Tyvärr kan det vara svårt att försöka räkna ut vilka telefoner som har IP68-klassificeringen och vilka telefoner som inte gör det. Som sagt, vi har alla de bästa telefonerna med IP68 listade nedan. Se till att följa med oss!

Samsung Galaxy S9

En av de senaste flaggskeppssmartphones till IP68 Vattentätt betyg är faktiskt Samsungs egen Galaxy S9-smartphone. Detta träffade marknaden för bara ett par månader sedan, med en 5, 8-tums skärm med en massiv 2 960 x 1 440 upplösning. Och med en pxiltäthet på 570ppi får du den skarpa tydliga klarheten du kan förvänta dig av en smartphone. Den har en Snapdragon 845-processor också, så den här telefonen kommer att kunna brisas genom uppgifter.

Du kommer att njuta av varje bit av Galaxy S9, eftersom dess display är en dubbelböjd skärm, vilket ger dig ett sött perspektiv på media du tittar på. Ett stort 3 000 mAh batteri kommer att hålla telefonen igång hela dagen.

LG G7 ThinQ

LG lanserar en IP68-klassad smartphone på bara några veckor - LG G7 ThinQ. Den har en 6, 1-tums skärm med en upplösning 3, 120 x 1440. En pixeldensitet på 564ppi innebär att du kommer att se tydlig kvalitet på varje sida du öppnar - webbplatser, filmer, TV-program, YouTube-videor. IP68-klassificeringen kommer att hålla telefonen skyddad mot nedsläpp, spill och andra oavsiktliga vätskor du kommer i kontakt med.

Den har en Snapdragon 845-processor, så du kan förvänta dig att telefonen klarar sig bra med alla appar du sätter upp den mot. Dessutom kommer ett 3 000 mAh batteri att hålla lamporna påslagen hela dagen.

HTC U11 +

Du kanske också vill överväga vad HTC erbjuder i U11 +. Den har naturligtvis IP68-vattentät betyg, så du behöver definitivt inte oroa dig för att förstöra din telefon om den skulle komma i kontakt med vätskor. Den har en 6-tums skärm med en upplösning på 2 880 x 1 440. Som sagt får du en tittarupplevelse som ingen annan. Den kör Android Oreo och har en Snapdragon 835-processor som fungerar fenomenalt bra i alla aspekter; det är till och med bra med batterieffektivitet!

LG V30

Du vill också ta hänsyn till LG V30. Det här är vad LG anser vara sin professionella videotelefon. Den har massor av inbyggda manuella video- och fotokontroller, så att du kan fånga den perfekta bilden eller spela in perfekt video med dina egna anpassade inställningar. Och eftersom den har IP68-klassificering kan du fortsätta spela in även under ett par meter vatten!

Den har en 6-tums skärm med en upplösning på 2 880 x 1 440. Så, som de andra telefonerna i den här listan, får du en bra medieupplevelse. Det är också militärklass, så den här telefonen kan klara mycket - vatten, damm, chock, droppar, du heter det! Det har ett enormt 3, 330mAh-batteri också, så du kan få ganska många timmars videoinspelning från den här telefonen ganska enkelt.

Sony Xperia XZ2 Premium

Senast uppe har vi Xperia XZ2 Premium-smarttelefonen. Den är IP68-klassad, så du behöver inte oroa dig för att tappa den här telefonen till vattenslag eller andra vätskor. Den har en av de vackraste skärmarna på listan - en 5, 8-tums 2, 160 x 3 840 IPS LCD-panel. Det har viss inbyggd teknik, som X-Reality Engine och Triluminos Display för att göra detaljer ännu tydligare. Texten är skarp och media ser bra ut.

Naturligtvis behöver du ett helvete av ett batteri för att driva alla dessa pixlar, varför du har ett stort 3, 540 Quick Charge-kapabelt batteri. En Snapdragon 845-processor och 6 GB RAM-minne kommer också att hålla dina appar superfina.

Stängning

Så vilken smartphone ska du hämta? Vi rekommenderar att du går med Galaxy S9 - du kan inte bli mycket bättre än vad Samsung erbjuder med sitt ekosystem. Men om du inte är ett Samsung-fan kan du inte gå fel med vad Sony erbjuder i Xperia XZ2 eller vad LG erbjuder i G7 ThinQ. HTC U11 + är verkligen inte ett dåligt val heller!

Bästa vattentät telefon

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

SamsungSamsung Galaxy S9 upplåst smartphone533

HTCHTC U11 Plus485, 99

SonySony Xperia XZ2 Premium449, 99

LGLG V30326

G7LG G7 Plus ThinQKontrollera pris