5 bästa Hulu-alternativet 2020

Hulu är en bra tjänst för både video on-demand-programmering och live-TV-programmering. Tjänsten har massor av gamla TV-serier och filmer på den, och oftare har de avsnitt för TV-serier som för närvarande är på luften. Mellan att hämta kontrakt som Netflix har tappat och deras Live TV-programmeringspaket har Hulu kunnat få mycket värde. Men inte alla gillar Hulu - deras spelare kan vara en Internet-svin och live-TV-abonnemanget kan bli dyrt. Så om du inte är ett stort fan av Hulu, vilka alternativ är tillgängliga för dig? Faktiskt mycket. Om du följer med nedan visar vi dig de bästa alternativen till Hulu. Här är våra bästa val.

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar

Netflix

Det finns många som säger att Netflix är ganska medioker. Och när du tittar på allt det bra innehållet kan det vara och kanske inte alltid värt det. Men Netflix lägger alltid till nytt innehåll varje månad, och deras ursprungliga innehåll är det som skiljer dem från alla andra. Visningar som House of Cards, Orange Is The New Black, Lost In Space och andra gör Netflix riktigt attraktivt i jämförelse med, säger, Hulu som har väldigt lite original / exklusivt innehåll.

Netflix är riktigt trevligt på grund av hur tillgängligt det är också. Du kan titta på Netflix nästan var som helst - på vilken spelkonsol, strömningsenhet, dator, surfplatta och till och med smartphone. De har en riktigt bra streaming-spelare också, så det gör det enkelt att få ner innehållet medan du säger flyger på affärsresa. Du kan till och med titta på någonting på din telefon, stänga av den och plocka av där du slutade på TV: n senare.

Skaffa det här: Netflix

HBO nu

HBO Now är ett annat riktigt bra Hulu-alternativ. Du kanske kan titta på program som Game of Thrones med Hulus live-tv-paket, men du kommer inte kunna fånga tidigare säsonger. Med HBO Now kan du titta på alla dina favoritsäsonger med shower som sänds och som redan har sänts, oavsett om det är Westworld, Game of Thrones eller något annat. HBO är vanligtvis en tillverkare av utmärkt innehåll, och ofta än inte, att innehållet förblir på HBO, aldrig tar sig till tjänster som Netflix. Det är därför HBO Now är så trevligt - du kan se alla dessa favoritprogram som du ser fram emot och de som du kanske har missat.

Skaffa det här: HBO

CBS All Access

Vi gillar verkligen CBS All Access också. Du kan titta på programmering på begäran som sänds på CBS med All Access. Till exempel kommer du att kunna fånga upp rikstäckande favoriter, till exempel Big Brother, från första gången det sändes till avsnitt som för närvarande sänds i dag. CBS har massor av utställningar tillgängliga att titta på, inklusive 60 Minutes, Elementary, Star Trek: Discovery, The Good Fight och flera år av annat originalinnehåll.

Skaffa det här: CBS

PS Vue

PlayStation Vue är en annan bra tjänst eftersom de inte bara erbjuder live-TV-programmering, utan de har också on-demand-programmering tillgänglig för prenumeranter. Med ett prenumeration på PlayStation Vue kan du fånga dina favoritprogram som för närvarande sänds på live-tv, till exempel den senaste säsongen av Game of Thrones eller Westworld. Dessutom ger PlayStation Vue dig också tillgång till massor av on-demand-programmering, så att du kan se program och avsnitt som tidigare har sänts på TV när du är redo att sitta ner och titta på dem. Detta gör att du försöker hålla jämna steg med live-TV utan stress, när du bara kan titta på innehåll när du vill.

Skaffa det här: PlayStation

Sony Crackle

Sony Crackle är en annan streamingtjänst under Sonys bälte, där företaget försöker direkt konkurrera med tjänster som Netflix och Hulu. Crackle har en bra mängd anständigt innehåll på det, men deras bibliotek är inte nästan lika expansivt som Netflix eller Hulu. Just nu kan du titta på annonsstödda program som The Oath, StartUp, Comedians In Cars Getting Coffee, Snatch och många fler TV-serier. Sony Crackle har också ett omfattande filmbibliotek. Sony Crackle är tillgängligt på de flesta enheter, inklusive smartphones och surfplattor på Android och iOS,

Skaffa det här: Sony

Dom

Om du letar efter en streamingtjänst som du kan gräva Hulu för, har du många alternativ här. Netflix är det mest uppenbara alternativet, särskilt med allt tillgängligt originalinnehåll, men Sony Crackle och HBO Now är båda också utmärkta ersättningsalternativ. Och om du vill behålla din live-tv-tjänst är PlayStation Vue inte heller någon dålig tjänst.

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar