5 bästa hörlursstativ med USB-laddare

Hörlurar är ett relativt nytt koncept, men ett extremt användbart ändå. Dessa är utformade för att hjälpa dig att hålla dina hörlurar på plats, medan tillägg av något som en USB-kortplats gör det ännu mer bekvämt eftersom du kan ladda dina trådlösa hörlurar och andra kringutrustning. Det är också viktigt att tänka på designen, eftersom detta förväntas stå på din dator eller underhållningsdisk. Med detta i åtanke kan det vara en utmaning att välja ut de bästa hörlurarna som står ut där.

ProduktvarumärkenamnPris

ZBRANDSZBRANDS // Premium-hållare för laddning av hörlurarKolla pris på Amazon

cozooHörlurar stativ med USB-hub COZOO under skrivbord Headset Hanger MountKolla pris på Amazon

CorsairCORSAIR ST100 RGB Premium-headsetstativKolla pris på Amazon

FÖRBÄTTRAENHANCE Gaming Headset Stand Headphone Holder with 4 Port USB HubKolla pris på Amazon

PatriotminnePatriot Viper Gaming Headset StandKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Därför har vi beslutat att sammanställa en lista över de bästa hörlurar som finns tillgängliga idag med USB-laddare. Så låt oss ta en titt.

5 bästa hörlursstativ med USB-laddare

ZBRANDS

Detta kraftfulla hörlursstativ har massor av inbyggda funktioner, vilket gör det till en av favoriterna i branschen. Med tanke på all svart design passar den bra till alla typer av dekor runt dig. Det passar perfekt för ett skrivbord eller underhållningsnav bredvid din TV, så att du har enkel åtkomst till alla kringutrustning ombord. Om vi ​​talar om detta kommer detta stativ också med tre USB 3.0-portar, så att du kan ansluta dina enheter eller till och med ladda dem. Dessutom finns det en särskild strömknapp som kan styra strömförsörjningen genom laddningsportarna.

Det finns också en 3, 5 mm AUX-port som gör att du enkelt kan utöka dina kringutrustning. När det gäller funktioner är Zbrands erbjudande väl täckt inom alla områden. Produktens design är värt att nämna samt att den har en robust ram, med förmågan att hantera även de svåraste konsumenthörlurarna. Med tanke på designen kan denna stativ innehålla hörlurar från alla märken på marknaden, inklusive sådana som Sennheiser, Beats, Bose etc. Kundrecensioner för produkten är också ganska positiva, så att du kan köpa produkten med förtroende.

COZOO

Detta är ett något avancerat hörlursstativ som kan fästas under skrivbordet för extra bekvämlighet. Till skillnad från traditionella hörlurar, förlitar sig denna enhet på lim eller skruvar för att hålla dina hörlurar. Detta innebär att passningen förväntas bli bättre och därmed undvika risker för oavsiktliga droppar. Den levereras med tre USB 3.0-portar, som kan aktiveras genom att upprätta en anslutning med en strömkälla som en dator eller en extern hårddisk.

Förpackningen har skruvar och ett 3M VHB-band, så du kan använda någon av metoderna för att hålla stativet intakt under skrivbordet. Det finns en 3, 5 mm ljudport här också, vilket kan vara praktiskt under vissa omständigheter. Det jag personligen gillar med den här produkten är att dess design är inte påträngande, vilket innebär att du fortfarande har tillräckligt med utrymme på ditt bord, samtidigt som du möjliggör ett bekvämt sätt att ladda dina enheter. Spelare kan också ansluta externa ljudkort här tack vare dedikerade portar. Företaget erbjuder en 90 dagars pengarna tillbaka-garanti med produkten om du inte är nöjd med dess prestanda. Med ett stort antal femstjärniga recensioner är dessa hörlurar populärt på marknaden och rankade bland de bästa i segmentet.

CORSAIR ST100

Detta är kanske en av de trendigaste hörlurar som vi pratar om idag. Detta hörlursstativ kommer från den populära tillbehörstillverkaren Corsair och kan också leverera 7.1 Surround Sound till kompatibla enheter. Det erbjuder också RGB-belysningssynkronisering med kompatibla Corsair-enheter, vilket lovar att vara en visuell glädje. Belysningen på stativet varierar mellan 9 zoner, vilket lovar att hålla dig fascinerad under lång tid. Stativet har två USB 3.1-portar som ger extra ström för att ladda dina enheter. Den nedre delen av detta hörlursstativ består av halkskyddande gummi, vilket innebär att stativet alltid kommer att vara på plats.

Om du är en spelare och har iCue-hårdvara med dig kommer detta hörlursstativ att komplettera din sortiment mycket bra. Med över 72% 5-stjärniga recensioner på Amazon är detta ett mycket populärt erbjudande och vi rekommenderar den här produkten. Trots att det är lite dyrt jämfört med andra hörlurar är det faktum att det kommer från Corsair och erbjuder en mängd funktioner något rättfärdigt priset.

FÖRBÄTTRA

Detta är ett otroligt funktionellt hörlursstativ och har fyra USB-portar för laddning och dataöverföring. Du kan ladda alla dina USB-drivna enheter, samtidigt som du också kan ansluta tangentbord och möss efter behov. Det finns ett brett utbud av lysdioder ombord, med upp till sju inställningar att välja mellan. Med tanke på designen är stativet bättre lämpad för spelare som behöver många USB-kringutrustning som är anslutna hela tiden. Det finns inget 3, 5 mm hörlursuttag ombord, vilket innebär att du enbart kan använda detta för att ladda dina enheter eller bara ansluta kringutrustning.

Hörlurarstödets nacke är flexibel, vilket innebär att den inte har några problem att bära något större hörlurar. Det är också transparent, vilket ger den en unik design jämfört med moderna hörlursstativ. Med ett stort antal femstjärniga recensioner rekommenderas denna produkt starkt.

//www.amazon.com/Patriot-Viper-Gaming-Headset-Stand/dp/B072QDHT7J?tag=tdggact-20

Patriot Viper

Patriot Viper är det mest minimala hörlursstativet på vår lista. Det är elegant, robust och kan innehålla hörlurar från nästan alla märken. Den har en matt svart aluminiumfinish, vilket innebär att det finns gott om design. Den nedre plattan på hörlursstativet ser ut som en trådlös laddningsstation, även om den inte är det. Det finns tre USB 3.0-portar ombord för dataöverföring och kringutrustning, medan det också finns ljudportar ombord.

Det är en ganska anständig produkt, och även om den saknas i vissa områden jämfört med andra hörlursstativ, kompenserar den för den med sin påverkande design. Patriot Viper är en tillverkare av kringutrustning för spel och är känd för flera gaming-tangentbord, möss och andra produkter. Så om du är synonymt med deras produkter borde det inte vara bra att få det här hörlursstativet. Med över 54% femstjärniga recensioner för produkten kan kunderna få detta med förtroende. Se till att kolla in det på Amazon.

ProduktvarumärkenamnPris

ZBRANDSZBRANDS // Premium-hållare för laddning av hörlurarKolla pris på Amazon

cozooHörlurar stativ med USB-hub COZOO under skrivbord Headset Hanger MountKolla pris på Amazon

CorsairCORSAIR ST100 RGB Premium-headsetstativKolla pris på Amazon

FÖRBÄTTRAENHANCE Gaming Headset Stand Headphone Holder with 4 Port USB HubKolla pris på Amazon

PatriotminnePatriot Viper Gaming Headset StandKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.