5 Bästa högtalartelefoner för konferenssamtal för Skype 2020

Styrelsemöten och annat officiellt arbete kräver ibland konferenssamtal. Medan det finns ett gäng nätverksföretag som erbjuder en omfattande installation, kommer de med en brant prislapp. Med detta i åtanke är det ibland vettigt att få enskilda högtalartelefoner avsedda specifikt för en viss typ av konferenssamtal. Låt oss säga att du har många Skype-konversationer med flera klienter. Tja, du kan inte använda bara en annan högtalartelefon, eftersom du kommer att kräva specifikt utformad enhet avsedd för Skype. Tack vare modern teknik finns det en handfull högtalartelefoner på marknaden idag som låter dig ha grupp- eller konferenssamtal på Skype. En del av dem har till och med video ombord och utnyttjar Skypes inbyggda gruppvideechattfunktion till fullo.

ProduktvarumärkenamnPris

VTechVTech Communications VCS752 ErisStation SIP-konferensstelefon med två trådlösa mikrofonerKolla pris på Amazon

LogitechLogitech ConferenceCam Connect allt-i-ett-video-samarbetslösning för små grupperKolla pris på Amazon

JabraJabra Speak 710 UC trådlös Bluetooth-högtalareKolla pris på Amazon

ClearOneClearOne Chat 170 personlig / grupphögtalartelefonKolla pris på Amazon

PlantronicsPlantronics Calisto 610-M bärbar USB-högtalartelefonKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Vi kommer att prata om några av dessa utrustningar idag för att hjälpa dig att ställa in dina behov för konferenssamtal. I teorin fungerar de ganska mycket som konventionella högtalartelefoner, men dessa använder Skype och inte ett vanligt telefonnät. Med något som en högtalartelefon är faktorer som ljudkvalitet mycket viktiga. Vi håller detta i åtanke med denna lista. Läs vidare för mer information.

5 Bästa högtalartelefoner för konferenssamtal för Skype 2020

VTech VCS752 ErisStation

Detta är en ganska avancerad högtalartelefon för konferenssamtal och kan användas med Skype tack vare den inbyggda Bluetooth-integrationen. Du måste helt enkelt ansluta din telefon till högtalartelefonen med hjälp av Bluetooth och initiera ett Skype-samtal för att överföra allt ljud till högtalaren. Naturligtvis kan du också använda detta på det konventionella sättet som du gör med någon annan telefon. Den levereras med två inbyggda mikrofoner för att säkerställa att alla kan höras och också för att blockera överskott av buller från högtalarens bakgrund. Kontrollerna är lätta att förstå, och det finns dedikerade markörer för din telefon, så att du kan veta när en eller två telefoner är anslutna. Varje mikrofon har en batteritid på 12 timmar, vilket är anständigt nog för en dag eller två.

Mikrofonerna kan också transporteras runt (inom räckhåll), vilket gör det enkelt att kommunicera även om du inte är nära högtalartelefonen. Möjligheten att koppla ihop ditt Bluetooth-headset gör att du kan ha en helt privat konversation bort från de andra medlemmarna i samtalet. Tillverkaren har täckt nästan alla områden här, vilket gör detta till en mycket bra produkt att äga. Kunder kommer att behöva betala ut $ 284, 95 för denna speciella högtalartelefon. Det är inte billigt, men kvalitetsprodukter är sällan billiga.

Logitech ConferenceCam Connect

Denna futuristiska snygga högtalare erbjuder mycket mer än bara ljud. Tack vare den inbyggda kameran här kan användare också ha Skype-videosamtal med den. Den här enheten kan anslutas till Windows eller Mac för ytterligare flexibilitet. Logitech hävdar att ConferenceCam kommer med ljud- och videokvalitet i företagskvalitet. Med tanke på den typ av popularitet som företaget har, kommer vi inte att bestrida det. En nyckelfaktor här är att enheten är enkel att transportera, vilket gör det möjligt för användare att anpassa detta till praktiskt taget alla miljöer. Den levereras också med duplex-riktningsmikrofoner, vilket gör att skarpt ljud går igenom.

Kameran kan erbjuda 1080p Full HD-video, vilket gör den idealisk för ljudsamtal eller videokonferenser. Med Skype som den föredragna appen för sådana tillfällen är Logitech ConferenceCam en perfekt följeslagare att ha för ditt hem eller kontor. Enheten levereras också med brusavstängning och ser till att dina kontakter bara hör din röst och inte bruset runt dig. ConferenceCam kan kopplas ihop med dina telefoner eller stora skärmar för att spegla presentationer för de som är involverade i videosamtalet. Enheten kostar 418, 53 $ och kan köpas via Amazon just nu.

Jabra Speak 710

Denna förenklade snygga högtalartelefon kommer från Jabra, som gör några av de bästa ljudutrustningarna (Bluetooth-headset, trådlösa högtalare osv.). Vid första anblicken verkar Jabra Speak 710 vara bara en Bluetooth-högtalare, men det är mycket mer än så. Trots sin storlek kan enheten enkelt hantera konferenssamtal för sex personer i ett rum, vilket tyder på att högtalaren är tillräckligt hög för att höras i hela rummet. Med tanke på högtalarnas kvalitet kan du också lyssna på musik på Jabra Speak 710. Eftersom den är beroende av Bluetooth för anslutning kan du använda den för nästan alla ljudkrav.

Batteriet ombord håller upp till 25 timmar på full laddning, vilket gör det idealiskt för kontorsmiljöer. Eftersom den kan anslutas till en USB-kompatibel dator kan kunderna i slutändan spara en del av batteriets livslängd också. För att hjälpa till med samtal av hög kvalitet, kommer Jabra Speak 710 med en riktad mikrofon med skarpt ljud att starta. Högtalaren är också kompatibel med en mängd personliga röstassistenter, inklusive Microsoft Cortana, Google Assistant, samt Apples Siri. Tillverkaren talar dock inte om Amazon Alexa-support. Enheten säljs för närvarande på Amazon för $ 269, 49.

ClearOne CHAT 170

Detta är en dedikerad högtalartelefon avsedd specifikt för konferenssamtal. Det levereras med dubbelsidig ljudprestanda, vilket ger optimala resultat under ljudsamtal. Att låta båda parter höras är en av förutsättningarna för högtalartelefoner, och detta erbjudande från ClearOne gör jobbet mycket bra. Automatiska kontroller justerar volymen på högtalaren och mikrofonen i enlighet därmed, vilket sparar besväret med att behöva göra jobbet manuellt. Högtalaren kan också minska det akustiska ekot från dina samtal och erbjuder bästa ljudkvalitet under samtal. Brusavstängningssystemet på högtalaren kan automatiskt bestämma det omgivande bruset i din bakgrund och undertrycka det. ClearOne Chat 170 är en fantastisk produkt och ställer dig tillbaka med $ 315 på Amazon just nu.

Plantronics Calisto

Plantronics, känd för sina Bluetooth-headset, har också en dedikerad högtalare avsedd för konferenssamtal. Denna praktiska enhet, känd helt enkelt som Calisto, har alla kontroller du behöver från en högtalartelefon. Låt dig inte luras av den lilla storleken, eftersom det är ett mycket kapabelt erbjudande. Denna speciella högtalare har optimerats för att arbeta med Microsoft Skype, vilket gör det idealiskt om du har de flesta av dina konversationer på plattformen. Det kommer med kontroller som stäng av, ta emot / avsluta samtal, volym upp / ner etc. Tänk på att det här är en USB-högtalartelefon, så att du inte får Bluetooth-support här. Högtalaren kan bara användas för att ha konferenssamtal på din dator eller anteckningsbok. Avsaknaden av Bluetooth-anslutning är lite av en nedladdning, men det är egentligen inte en dealbrytare med tanke på det pris det säljer för. Calisto är idealisk för små arbetsmiljöer och kan användas i ett medelstort rum för konferenssamtal. Det säljer för närvarande för $ 73, 40 på Amazon.

ProduktvarumärkenamnPris

VTechVTech Communications VCS752 ErisStation SIP-konferensstelefon med två trådlösa mikrofonerKolla pris på Amazon

LogitechLogitech ConferenceCam Connect allt-i-ett-video-samarbetslösning för små grupperKolla pris på Amazon

JabraJabra Speak 710 UC trådlös Bluetooth-högtalareKolla pris på Amazon

ClearOneClearOne Chat 170 personlig / grupphögtalartelefonKolla pris på Amazon

PlantronicsPlantronics Calisto 610-M bärbar USB-högtalartelefonKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.