5 bästa helskärmsklocka-appar med stor skärm för Android

Sängklockor har funnits mycket länge. Medan vi började med konventionella klockor kom digitala klockor efter en tid. Idag använder vi båda klockor beroende på vår smak, och det är omöjligt att föreställa sig ett liv utan en klocka. Men med tanke på att smartphones levereras med klockor nu har användbarheten för en digital klocka något minskat. Vad mer är att det finns flera dedikerade klockapps som kan hjälpa dig att se tiden på din enhet.

Men hur är det med sängklockor? Tja, det finns en handfull appar som låter dig använda din telefon som en sängklocka med sängkläder med möjlighet att stödja funktionen på full skärm. Vi kommer att prata om fem av dessa klockapps på full skärm idag. Alla fem har valts beroende på deras prestanda och användarrecensioner, så du kommer säkert att hitta ditt val här.

Låt oss ta en titt.

5 bästa helskärmsklocka-appar med stor skärm för Android

Stor digital klocka

Som namnet antyder är detta en massiv digital klocka. Detta kan ta upp hela skärmen för att förvandla din telefon till en vanlig sängklocka digital klocka. Det finns flera anpassningsalternativ tillgängliga här, så du kan ändra klockans utseende som du vill. Med appinställningarna kan du ändra orientering, aktivera sekundvisning (eller inaktivera den), ändra klockfärgen och bakgrundsfärgen. Om du planerar att använda detta som en nattklocka, är det vettigt att använda det i liggande läge. Appen har ett autoläge som justerar klockans vy baserat på hur din telefon vilas.

Appen kan också visa dig dina nästa larm, med dagar om ditt larm inte är samma dag. Men den här appen har inte utrymme för datum och dag. Detta anser vi att det är en bortkastad möjlighet med tanke på att det finns så mycket oanvänt utrymme. Med tanke på det faktum att utvecklarna siktar på en konventionell digital klocka kan dessa utelämnanden förbises. Detta är en oberoende utvecklad applikation och är gratis att ladda ner. Det finns inga annonser eller köp i appen ombord. Du kan använda enheter så gamla som Android 3.0 med Big Digital Clock.

Helskärmsklocka

Appens namn lämnar ingen tvetydighet om vad den erbjuder. Det är en klocka-app som kommer med helskärmsfunktioner. De anpassningsalternativ som finns tillgängliga här ger emellertid en betydande fördel jämfört med konkurrensen.

Du kan använda en mängd olika stilar, teckensnitt och färger för att uppdatera utseendet på din sängklocka varje dag. Det kan också visa datumet, som är praktiskt och en funktion som saknas från andra klockappar. Färgval är dock något begränsade här, med bara 7 att välja mellan. Det finns 15 teckensnitt och stilar ombord, vilket är välkommen. Detta är en relativt ny app i Play Store, men för en fullskärmsklocka-app får detta jobbet gjort.

Det finns inga annonser här eller köp i appen, så du kan enkelt byta ut din standardklockapp med den här. Helskärmsklocka fungerar med enheter som kör Android 4.0 och senare.

Dockstation Digital klocka

Detta är kanske en av de mest omfattande helskärmsklockapparna som finns där ute, tack vare den mängd information den kan erbjuda på en skärm. Medan vissa klockappar som de vi har talat om endast kan erbjuda tid och annan sparsam information, ser denna app till att inkludera information som datum, dag och batteriprocent. Det finns också en liten ikon ovanpå som visar dina larm, vilket gör detta till en omfattande sängklocka med fullskärm väckarklocka.

Den bästa funktionen här är att appen kan starta automatiskt när du ansluter din enhet till laddaren. Det här är praktiskt om du laddar din telefon på natten, men som jag föreställer mig kan det vara ganska irriterande om du vanligtvis laddar din telefon under dagen. Ytterligare anpassningsalternativ inkluderar möjligheten att ändra bakgrundsfärgen och tilldela varje färg för en parameter, vilket enkelt hjälper dig att skilja mellan flera tillgängliga data på skärmen. Med tanke på formatet är den här appen idealisk för användning om du har en mobil docka på din säng.

Appen är en gratis nedladdning i Google Play Store och kommer med annonser. Det finns dock inga köp i appen. Appen fungerar med smartphones och surfplattor som kör Android 4.1+.

LED Digital klocka

Detta är en utmärkt levande tapet som kan användas som en nattklocka beroende på batteribruk. Det rekommenderas dock alltid att ansluta din telefon till en laddare när du använder en app som denna. Tillsammans med tiden kan appen också visa både datum och dag. Det finns en liten sekunder-indikator också, vilket är bra med specificitet i åtanke. Du kan välja mellan 24-timmars- och 12-timmarsur här, medan möjligheten att justera klockans färger såväl som bakgrunden finns här.

Du kan till och med ställa in tiden klockan ska lysa på din skärm, vilket är en utmärkt funktion som håller batteribesparing i åtanke. Appen är gratis att ladda ner, men stöds av annonser.

Helskärm Digital klocka

Detta är ännu en smart designad fullskärmsklocka-app som erbjuder möjligheten att anpassa såväl färger som bakgrunder. Ljusstyrkan kan också justeras, och det finns totalt nio teckensnitt du kan välja mellan. Förutom att visa tid kommer appen även att visa datum, dag samt en batteriprocentindikator. Det är en enkel app utan flashiga funktioner, men ibland är det allt vi behöver.

Naturligtvis kan du ta bort parametrarna som du inte tycker är viktiga. Till exempel kan du ha en klocka med bara tiden och inget annat. Detta kan göra att appen känner sig mindre rörig och gör det enkelt med lite data. Helskärm Digital Clock är en gratis nedladdning i Play Store och kommer med annonser. Appen fungerar med enheter som kör Android 4.2 och senare.