5 bästa handhållna GPS 2020

GPS är något som alla förlitar sig på i dag men inte helt inser. När du öppnar en applikation som Google Maps är det mycket troligt att GPS används för att hitta din position på kartan. På liknande sätt har handhållna GPS-system funnits länge. Vanligtvis har dessa navigatörer varit tillgängliga i form av instrumentpaneler (i bilar) eller som en skrymmande tillbehör. Men med teknik som utvecklas någonsin så ofta finns det nu batteridrivna GPS-tillbehör på marknaden som kan göra livet så enkelt som du vill, särskilt om du reser mycket.

Bästa handhållna GPS

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

GarminGarmin Oregon 650t 3-tums handhållen GPS549, 95

GarminGarmin Montana 680437, 84

GarminGarmin GPSMAP 64st252, 18

MagellanMagellan eXplorist 310 Summit Series138, 95

Vi kommer att prata om fem av de bästa handhållna GPS-enheterna just nu. Som du antagligen kan se från listan domineras det av enheter gjorda av Garmin. Det beror på att de gör några av de bästa GPS-utrustningarna där ute, och det är ingen överraskning att det finns en brist på kvalitetstillverkare som hindrar Garmin. Om du känner till något märke, var noga med att meddela oss i kommentarerna nedan.

Så utan att vänta längre, låt oss komma till våra fem bästa handhållna GPS-enheter 2020.

5 Bästa handhållna GPS

Garmin Montana 680

Detta är den perfekta GPS-enheten för att komma igång med dina resor eller vandringar. Den kommer med en WAAS (Wide Area Augmentation System) aktiverad GPS-mottagare, som ger dig den bästa och exakta platsinformationen när du behöver det mest. Det levereras också med ett års prenumeration på Birdseye Satellite Imagery, som också kommer att hjälpa dig när du är förlorad under jakt eller vandring. Det som gör detta till en utmärkt GPS för alla resenärer är det faktum att det levereras med 250 000 förbelastade geocacher världen över från en populär källa.

Enheten erbjuder omfattande datakortteknik som gör att du kan kartlägga hela resan. Den kommer också med en 8-megapixelkamera på baksidan, så att du kan fånga ögonblicket under dina resor. Fotona du tar från den här kameran är automatiskt taggade, vilket gör det möjligt för användare att få platsen där bilden togs. Naturligtvis finns det en skärm här (4-tums), så att du kan se lokaler i hög upplösning. Den stora skärmen hjälper också till mycket med navigering.

Recensioner från kunder är nästan uteslutande positiva, och det är ingen överraskning för en Garmin GPS-produkt. Det faktum att det kommer med GLONASS är förmodligen en bonus jämfört med några av de äldre Garmin-modellerna. Så om du har en, är det förmodligen en bra idé att uppgradera. Garmin Montana 680 säljer för närvarande på Amazon för $ 439, 99.

Garmin GPSMAP 64st

Detta är ett något billigare alternativ till Montana 680, vilket betyder att den inte har några funktioner som vi ser på enheten vi talade om ovan. Men det betyder inte att GPSMAP 64st saknas på något sätt. Den har inte en pekskärm, men det finns hårdvaruknappar som är extremt tillförlitliga under alla förhållanden. I själva verket nämner Garmin att skärmen på enheten är läsbar även under solljus. Den viktigaste faktorn här är att enheten kan laddas på konventionellt sätt eller med AA-batterier, vilket gör den bekväm att vandra. De inbyggda laddningsbara batterierna behöver inte tas bort för att laddas. Så det är ganska mycket som ett smartphonebatteri.

Enheten levereras med 8 GB intern lagring, som kan utökas ytterligare med ett microSD-kort. Du kan också överföra dina data trådlöst till Garmin Connect och sedan visa dem på din smartphone, vilket är en bekväm funktion. Totalt sett är GPSMAP 64st en utmärkt GPS-navigator och kompenserar för bristen på en pekskärm. Det är priset till $ 259, 98 på Amazon just nu, vilket gör det till ett anständigt köp.

Magellan eXplorist 310

Detta är det enda andra varumärket vi kommer att prata om idag, vilket är ett bevis på Garmins dominans i denna sektor. Men det betyder inte att vi måste ignorera de mindre spelarna helt. Magellan kanske inte är ett välkänt varumärke för många, men eXplorist 310 GPS kanske bara övertygar dig att gå sin väg. Den har en elegant och fickvänlig design, vilket gör det lättare att bära med sig jämfört med andra GPS-enheter. Den viktigaste delen för GPS är dess display. Magellan använder en 2, 2-tums läsbar display i solljus här, vilket gör den lämplig för camping i skogen.

Det bästa med den här enheten är kanske det faktum att den levereras med 18 timmars batteritid, så att du också kan använda den under långa resor. Den här modellen säljs för närvarande på Amazon som en del av ett Topo Map Bundle. Detta paket kommer att kosta dig 204, 99 dollar, vilket gör detta till en av de billigaste GPS-baserade enheterna på vår lista. Säljaren erbjuder också andra alternativ för att köpa eXplorist 310, så se till att kolla in den. Det finns bara i en färg, så du har inte mycket att säga i det området.

Garmin Oregon 600t

Det är inte förvånande att ännu en Garmin GPS-enhet har kommit till vår lista. Oregon 600t ser vacker ut på utsidan, med sin 3-tums pekskärmskärm som ger dig mer utrymme att visa dina kartor och navigationsdetaljer. GPS kommer med en 3-axlig kompass, accelerometer och barometrisk höjdmätare, så alla viktiga sensorer täcks här. Vidare använder Oregon 650t både GPS och GLONASS för att samla in signaler och se till att användaren får den mest exakta platsinformationen. Detta kan vara viktigt under dina jaktturer.

Oregon 600t levereras med AA-batterier som måste bytas ut. Företaget rekommenderar att du får det laddningsbara batteripaketet, vilket kommer att få dig tillbaka med ytterligare $ 30. Men detta batteripaket är definitivt värt det eftersom det skulle försvinna behovet av att få AA-batterier. Denna specifika modell sätter dig tillbaka med $ 239.99.

MapFactor GPS Navigation (App)

Vi har talat om tillräckligt med enheter, men visste du att du kan göra de flesta av dessa saker med en app? Du vet naturligtvis. MapFactor är en anständig applikation för att få dina platsdata korrekt identifierade. Den har också sin egen navigering med ett spännande användargränssnitt som kan göra resan rolig igen. Den har också en HUD-funktion (head-up display) som kan vara praktiskt under nattkörning. Med MapFactor kan du också planera dörrar till dörrar, vilket ger dig den precision som andra appar ibland inte gör. Det kommer också med fritt nedladdningsbara kartor för nästan alla länder i denna värld, vilket gör det till en värdefull GPS-app offline att ha på din telefon. Appen har installerats miljoner gånger av användare, vilket gör den till ett oerhört populärt erbjudande där ute.

Det är gratis att ladda ner, även om du kommer att ha duschar med annonser. Att få appens premiumabonnemang tar bort annonser för gott och lägger till funktioner som head-up-display och alternativa rutter. Med tanke på vad det ger till bordet är vi säkra på att det är värt att investera i. Se till att kolla in det från Play Store.

Bästa handhållna GPS

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

GarminGarmin Oregon 650t 3-tums handhållen GPS549, 95

GarminGarmin Montana 680437, 84

GarminGarmin GPSMAP 64st252, 18

MagellanMagellan eXplorist 310 Summit Series138, 95