5 bästa gratisprogram för TV-program för Android år 2020

Media idag har vuxit exponentiellt. Tack vare strömmande webbplatser kan du nu titta på filmer eller TV-program från din smartphone eller surfplatta. De flesta av dessa strömningstjänster kräver emellertid ett betalt prenumeration. Även om kvaliteten på innehållet är motiverat för det pris du betalar, är det ibland inte möjligt att få ett betalt prenumeration. I sådana situationer är det vettigt att ha ett alternativ för säkerhetskopiering i form av gratis TV-programappar som finns tillgängliga i överflöd där ute.

Men med tanke på hur många appar som finns där ute, kan nya kunder bli bortskämda för val i många situationer. Med detta i åtanke har vi sammanställt en lista över fem bästa gratisprogram för TV-program för din Android-smartphone eller surfplatta. Så låt oss ta en titt.

5 bästa gratisprogram för TV-program för Android

Tubi TV

Detta är en verkligt gratis TV-program och filmer som strömmar webbplats som alla måste ha på sin enhet. Det kommer med ett snyggt användargränssnitt och nytt innehåll läggs till varje vecka. Så vad är fången? Det finns inget. Tubi TV stöder sin modell i form av annonser, vilket företaget lovar är mindre än kabel, så du hindrar inte din upplevelse på något sätt.

Till skillnad från några få gratis streamingappar består den inte bara av indiefilmer. Här hittar du flera Hollywood-blockbuster, inklusive titlar som Terminator, Pink Panther, Crash och mer. Med appen kan du bokmärka titlar för senare visning, vilket är en praktisk funktion att ha. Du kan också låta dina titlar synkroniseras automatiskt över en rad favoritapparater. En funktion som jag gillar särskilt på Tubi TV är det faktum att du kan söka baserat på artistens namn för att hitta alla tillgängliga filmer som de har agerat i.

Appen är kompatibel med enheter som kör Android 4.1 och högre.

Spraka

Vi talade nyligen om Crackle i en artikel om gratis TV- och filmstreamingsajter där ute. Så det är ingen överraskning att appversionen kommer till den här listan. Denna Sony-ägda enhet erbjuder ett brett utbud av innehåll för sina användare, allt från dokumentärer till fullblåst filmlängd. Precis som Tubi TV, stöds Crackle av annonser och du hittar flera annonser mellan en normal längdfilm. Men det är en liten besvär med tanke på att du får ett stort bibliotek med filmer att titta på utan att betala en krona.

Att skapa ett konto på Crackle är inte obligatoriskt, men rekommenderas med tanke på att det låter dig synkronisera de filmer du har sett, så att du kan plocka upp var du slutade. Du kan till och med lägga till filmer och program till din bevakningslista. Medan vissa användare klagar över annonserna är mängden annonser du ser här fortfarande betydligt mindre jämfört med vad du skulle hitta på TV. Så det är en win-win situation. Det är dock viktigt att du strömmar innehåll på en obegränsad anslutning för att undvika överföring av operatörer eller andra faktureringsproblem.

Appen har redan installerats mer än 10 miljoner gånger i Play Store och talar volymer om dess popularitet på marknaden.

ABC

ABC har massor av originalprogrammering som du inte hittar någon annanstans. Naturligtvis finns det också något syndikerat innehåll tillgängligt i deras nätverk. Du kan nu titta på alla dessa shower och mer på deras dedikerade app. Förutom dessa funktioner kan du också strömma direkt-TV (ABC) direkt från din smartphone. Detta inkluderar Oscars som sänds varje år, så det här är en app som varje film buff måste ha. Du hittar de senaste avsnitten av Grey's Anatomy, General Hospital, Station, 19, The Bachelorette, black-ish och massor av andra show med bara denna app.

En del av innehållet kan begränsas till USA, så tänk på detta om du reser utomlands. Om du någonsin stöter på ett fel under streaming, kommer kundtjänstteamet i Play Store att hjälpa dig. Vi kan inte rekommendera detta tillräckligt starkt med tanke på funktionerna som det förpackas.

Amazon Prime Video

En av de mest populära streamingwebbplatserna där ute, tillsammans med Netflix och Hulu, är Prime Video-abonnemangsnivåerna lite förvirrande. För att göra det lättare att förstå, om du köpte ett Amazon Prime-abonnemang för snabba frakt och andra fördelar, kommer du att vara glad att veta att en Prime Video-prenumeration ingår i det. Vi felar dig inte om du inte visste detta, även om Amazon gör sitt bästa försök att inte göra denna del tvetydig.

Om du har ett Prime-abonnemang, behöver du bara logga in på Prime Video med dina Amazon-referenser och du är bra att gå. Du får tillgång till massor av originalprogrammering plus en stadig ström av nya och gamla Hollywood-flicks. Vissa populära TV-program finns också på plattformen. Prime Video är gratis att ladda ner, även om det finns annonser och köp i appen (för nya användare). Prime Video-appen är kompatibel med Android 4.1 och senare.

Youtube

Det är svårt att utelämna YouTube från den här listan tack vare massor av originalprogrammering och filmer den erbjuder regelbundet. När det gäller originalinnehållet talar vi om skapare som gör massor av videor för att hålla sin användarbas underhållen. Även om du kanske har en bredare spridning av originalinnehåll med ett YouTube Red-prenumeration, fungerar den vanliga YouTube-appen också bra.

YouTube är också det inofficiella hemmet för hur man gör till videor, så om du någonsin sitter fast i en situation som du inte vet hur du ska komma ur kommer YouTube förmodligen att hjälpa dig. Tänk på det som på Google för videor (vilket det väldigt är). Appen kommer förinstallerad på alla Android-enheter, så du måste helt enkelt öppna appen på din telefon för att börja använda den. När du loggar in kan du skapa övervakningslistor och ladda ner lite innehåll för offlineuppspelning. Som väntat kommer YouTube med annonser ombord. Du kan dock försvinna med YouTube Red.