5 bästa gratisfilmappar för Galaxy S9

Trött på att beskjuta alla pengarna för att digitala hyra filmer och köpa säsong efter säsong av dina favorit-TV-program. Det kan lätt läggas till hundratals dollar, vilket är mycket mer än någon vill spendera på filmer och TV-program. Så varför inte använda en gratis app för att titta på dina favoritfilmer och TV-program? Du kommer aldrig att behöva spendera en krona igen!

Här är de bästa gratis filmapparna du kan få för Galaxy S9.

Tubi TV

Tubi TV är först på vår lista, och av en god anledning - det är lätt ett av de bästa sätten att titta på gratis filmer och TV-program. Ladda ner det gratis från Google Play Store så får du tillgång till tusentals titlar direkt till hands. De har ett enormt bibliotek som du kan komma åt direkt från din Galaxy S9, inga prenumerationsavgifter eller kreditkortsinformation krävs. Ladda bara ner och börja strömma! Tubi TV lägger regelbundet till nytt innehåll i dess sortiment också. Som sagt, du kommer aldrig att få slut på nya saker att titta på.

Ladda ner det nu: Google Play Store

Netflix

Nästa upp på vår lista är Netflix. Du kanske är chockad över att se appen på en gratis filmapplista, men det finns faktiskt ett par sätt att du kan titta på Netflix utan att betala en krona. Först kan du dra nytta av deras 1-månaders gratisstudier. Du kan enkelt studsa mellan dessa med nya e-postmeddelanden och kreditkortsinformation. Eller så kan du konsultera din telefonoperatör för eventuella aktuella kampanjer som pågår - vissa telefonbolag, som T-Mobile, erbjuder kampanjer där du byter eller köper en ny telefon och du får 12 månaders Netflix gratis.

Ladda ner det nu: Google Play Store

Popcornflix

Popcornflix är nästa på vår lista. Du kan hämta det från Google Play Store gratis, där det ger dig tillgång till hundratals titlar gratis. Du har gott om innehåll för att hålla dig upptagen i flera timmar. Och utan prenumerationsavgifter eller kreditkortsinformation krävs, behöver du inte oroa dig för återkommande fakturering. Ladda ner Popcornflix till din Galaxy S9 och börja spela nytt innehåll omedelbart.

Det finns en liten con med Popcornflix, och det är att videokvaliteten bara inte är så bra. Det är i huvudsak DVD-kvalitet, så att du inte får någon 4K-upplösning från den här appen. Men det är fortfarande allt bra att titta på, och du kan se bilden tydligt, bara inte i den högupplösta definition som du kanske har hoppats.

Ladda ner det nu: Popcornflix

Spraka

Vi gillar verkligen Crackle eftersom det är en lättanvänd strömningstjänst som sänds av Sony. Sony har haft några problem med att få det igång med licensinnehåll och allt detta, men det finns fortfarande gott för folk att titta på. Vänta bara inte ett bibliotek så stort som Netflix eller Hulu när du laddar ner det och aktiverar det på din Galaxy S9. Du kan se program som Seinfeld och filmer som Annabelle eller The Karate Kid. Det finns mycket mer att välja på, men det är bara en liten smak på vad du tittar på.

Cracke är helt gratis att använda - allt du behöver är den aktiveringskoden för enheten som du använder den på. Ladda ner den på länken nedan.

Ladda ner det nu: Crackle

Yidio

Yidio är kanske sist upp på vår lista, men det är ett bra sätt att hitta var du kan titta på dina favoritfilmer och TV-program gratis. Yidio har ett bibliotek med en miljon titlar och räknar med att det kan komma åt, och kommer att berätta exakt var du tittar på innehållet gratis, eller åtminstone så billigt som möjligt.

Med så många titlar i deras bibliotek kan du söka efter nästan vad som helst och få ett bra resultat där du kan titta på den titeln gratis. Det fina är att du också kan ladda ner Yidio-appen från Google Play Store - det är inte något som du måste ladda på din Galaxy S9.

Ladda ner det nu: Yidio

Dom

Vill du inte betala för filmer och TV-program på din Galaxy S9 längre? Då hjälper apparna vi listade ovan att göra just det. Dina bästa alternativ är enkelt Netflix, Crackle och Tubi TV, men Yidio och Popcornflix kan fylla i hålen med det innehåll som de andra tjänsterna bara inte erbjuder.

Har du en favorit Android-app som du använder för att titta på filmer och TV-program gratis? Låt oss veta vad det är i kommentaravsnittet nedan.