5 bästa gratis VPN för spel

Om du gillar att göra massor av onlinespel bör du överväga hur du kan använda en virtuell privat nätverkstjänst. Det kan låta som en galen idé. När allt kommer omkring kan VPN bromsa din internetanslutning och öka pingtiderna. Även om det kan vara sant i någon mening, finns det en mängd olika proffs att använda ett VPN. Först kan de ge dig full frihet på Internet - lätt åtkomst till spel som är blockerade eller geobegränsade. Dessutom kan du hålla dig skyddad när du spelar, eftersom de flesta VPN: er kommer att kryptera din trafik och hålla dig anonym - det betyder att du inte kommer att bli ett offer för saker som DDoS-attacker.

Redaktörens val

Vårt val för bästa VPN är ExpressVPN. Vi har verifierat MLB TV fungerar med ExpressVPN, bara se till att använda värdnamnet "Los Angeles 3". Få 35% rabatt på ExpressVPN här.

MER INFORMATION

Om du följer med nedan visar vi dig de bästa gratis VPN-skivorna som hjälper dig att skydda dig online med din spelvanor. Följ med nedan.

NordVPN

NordVPN är först upp på vår lista. De är inte fria i traditionell bemärkelse, men de erbjuder en tre dagars rättegång för dem som vill ta NordVPN för en snurr först. När det är över måste du betala för tjänsten - deras billigaste plan kommer på $ 2, 75 per månad. Och det bästa är att när du betalar för en plan kan du använda den väsentligen gratis i upp till 30 dagar, och om du inte är nöjd återbetalar NordVPN dig med deras 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Det är väl värt kostnaden, eftersom NordVPN har ett massivt arsenal på cirka 4 000 servrar och räknar. Dessutom finns det cirka sextio geografiska platser som du kan ansluta till. Som sagt, det finns en hel del olika spel som du kan komma åt på någon av NordVPNs geografiska servrar. NordVPN håller internethastigheterna snabbt, delvis på grund av deras stora serverinvestering, och då förblir du också skyddad online med en 256-bitars AES-krypteringsnyckel och SHA256-autentisering.

Skaffa det nu: Här

ExpressVPN

Gillade inte vad NordVPN hade att erbjuda dig? Då kommer du definitivt att kolla in ExpressVPN - de har en gratis version tillgänglig för dig i sju dagar. Efter de sju dagarna måste du betala för hela versionen. ExpressVPN gör det dock väl värt det. De har över 1 000 servrar i sitt arsenal för att hålla saker snabba och smarta. De säger att deras servrar också är optimerade för streaming, så om du bestämmer dig för att strömma något innehåll, bör du få några anständigt snabba responstider.

ExpressVPN håller dig också säker online med en 256-bitars AES-krypteringsnyckel, SHA256-autentisering, DNS- och IPv6-läckeskydd med mera.

Skaffa det nu: Här

Turbo VPN

Om du inte har pengar att betala för ett VPN av hög kvalitet, kommer du definitivt att kolla vad Turbo VPN har att erbjuda dig. Turbo VPN är helt gratis. Det är en bra VPN om du är villig att bara klara av några irritationer. Eftersom det är gratis måste de hitta ett sätt att tända lamporna och de gör det genom annonsplaceringar. Om du kan klara av det håller Turbo VPN faktiskt på att saker går ganska smidigt. Du har faktiskt några ganska bra internethastigheter när du är ansluten till Turbo VPN - den enda nackdelen är att det ibland, när nätverket blir överfullt, finns anslutningsavmattningar.

Turbo VPN är stolt över användarvänligheten - öppna appen, tryck på skärmen och du är ansluten till en av Turbo VPNs säkra servrar.

Hotspot Shield

Nästa upp på vår lista är Hotspot Shield. Detta virtuella privata nätverk har funnits länge och har faktiskt över 500 miljoner användare. De erbjuder två paket för sina användare för att göra Hotspot Shield allmänt tillgängligt. Det första paketet är gratis, men det finns annonser över hela appen för att hålla lamporna tända. Om du vill kan du betala för premiumpaketet, vilket ger dig extra funktioner, snabbare hastigheter och blir av med de irriterande annonserna. Hotspot Shield håller din anslutning också krypterad, så att du förblir ganska säker på Internet.

Tunnelbear VPN

Senast upp har vi Tunnelbear VPN. Tunnelbear VPN har ett gratispaket, men det är främst för demoändamål. Skapa ett konto så får du upp till 500 MB gratis data att använda på VPN per månad. Det finns faktiskt ingen gräns för hur länge du kan använda det grundläggande paketet, men om dina behov börjar bli mer krävande kanske du vill överväga att uppgradera. Om du uppgraderar till premiumpaketet får du obegränsad data och du håller dig ganska bra i samband med Tunnelbears stora oro för säkerhet.

Dom

Som ni ser finns det många fenomenala VPN på marknaden för spel. Vi älskar särskilt NordVPN på grund av hur tillförlitligt det är. Inte bara det, utan deras 30-dagars pengarna tillbaka-garanti gör det svårt att säga nej.

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.