5 bästa gratis VPN för Dark Web

Dark Web kan vara en ganska farlig plats, och det är därför den bara är tillgänglig med speciell programvara och webbläsare, till exempel Tor-webbläsaren. Det är en farlig plats, särskilt när du börjar ladda ner filer - hackare kan mycket enkelt ansluta skadlig programvara till dessa filer för att ta kontroll över datorer, stjäla privat information och mer. Självklart måste du vara försiktig när du är online och du kan se till det genom att ansluta till ett virtuellt privat nätverk när du surfar på Dark Web.

Redaktörens val

Vårt val för bästa VPN är ExpressVPN. Vi har verifierat MLB TV fungerar med ExpressVPN, bara se till att använda värdnamnet "Los Angeles 3". Få 35% rabatt på ExpressVPN här.

MER INFORMATION

Så om du följer med nedan visar vi dig de bästa gratis VPN-tjänsterna som du kan använda genom att surfa på Dark Web. Här är våra bästa val.

NordVPN

NordVPN är lätt en av våra favoriter, och det är på grund av deras stora kundsupport och överkomliga priser. NordVPN kommer faktiskt bara att kosta dig en liten 2, 75 dollar per månad men de erbjuder också en gratis version av programvaran gratis i tre dagar. Om du prenumererar och sedan bestämmer dig för att du inte gillar vad NordVPN har åt dig kan du dra nytta av deras 30 dagars pengarna tillbaka-garanti för full återbetalning. De har definitivt din rygg, oavsett om du gillar tjänsten eller inte!

NordVPN är branschledande inom marknaden för virtuella privata nätverk av en anledning: de har faktiskt över 4 000 servrar i sitt nätverk, vilket håller internethastigheterna snabba och lyhörda. Med över 60 geografiska platser att välja mellan finns det mycket geo-begränsat innehåll som du också kan komma åt. Och viktigast av allt är att NordVPN håller dig säker och skyddad med en 256-bitars AES-krypteringsnyckel, SHA256-verifiering, DNS- och IPv6-läcksskydd, en automatisk kill-switch och en strikt no-log-policy, vilket innebär att även NordVPN inte håller spåra dina data och trafik. Kom igång på länken nedan.

Skaffa det nu: Här

ExpressVPN

Vi är också stora fans av ExpressVPN. De har inte så stort som ett nätverk som NordVPN, men de har fortfarande en ganska formidabel infrastruktur - det finns väl över 1 000 servrar i deras nätverk, vilket håller saker snabba och lyhörda. Med över 94 geografiska platser som du kan ansluta till bör du inte ha problem med att få tillgång till alla typer av geobegränsat innehåll.

Viktigast av allt tar ExpressVPN din säkerhet på allvar. Du är skyddad med en 256-bitars AES-krypteringsnyckel, SHA256-autentisering, DNS- och IPv6-läcksskydd, en automatisk kill-switch och stöd för olika säkerhetsprotokoll. Inte bara det, men ExpressVPN håller dig säker med sin egen stränga loggpolicy, vilket innebär att de inte säljer dina uppgifter till tredje part.

Skaffa det nu: Här

Turbo VPN

Om du letar efter en helt gratis tjänst ska du inte leta längre än vad Turbo VPN har att erbjuda. Denna gratis virtuella privata nätverkstjänst ger dig utmärkta hastigheter när du navigerar på webben, men eftersom det är gratis kommer du att stöta på annonser. Du kan också förvänta dig att hålla dig säker på webben - du är skyddad med 256-bitars AES-kryptering; Turbo VPN loggar dock din trafik och håller koll på dina data, vanligtvis för att sälja den till tredje parter för att göra en vinst. Turbo VPN är ju gratis av en anledning.

Hotspot Shield

Vi gillar Hotspot Shield lite mer, eftersom det erbjuder en gratis och betalad version. Gratisversionen är gratis att använda och får sina pengar från annonser. De säljer inte någon av dina uppgifter och får faktiskt sina intäkter från sin prenumerationsplan - för de som bestämmer att de gillar Hotspot Shield kan du prenumerera på en premiumplan för snabbare internet, fler funktioner och inga annonser. Du kan hålla dig säker när du surfar på Dark Web och med inbyggt skydd mot skadlig programvara behöver du inte oroa dig för virus som infekterar dina enheter.

Tunnelbear VPN

Senast uppe på vår lista Tunnelbear VPN. Vi gillar Tunnelbear VPN eftersom de erbjuder gratis och betalt för prenumerationsmodeller. Vem som helst kan skapa ett gratis konto, som kommer att netta dig 500 MB gratis VPN-data per månad. Om du gillar Tunnelbear kan du prenumerera på en premiumplan för obegränsad data. De har faktiskt tjugo länder som du kan maskera din IP-adress med, vilket öppnar upp alla typer av geobegränsat innehåll. Du förblir skyddad online med en 256-bitars AES-krypteringsnyckel också.

Dom

Om du surfar på Dark Web och vill se till att du är skyddad när du är online vill du definitivt använda ett virtuellt privat nätverk. Vi tror att NordVPN är den bästa på den här listan, med den största infrastrukturen med toppsäkerhet. Dessutom är det riskfritt med 30-dagars återbetalningsgaranti.

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.