5 bästa gratis VPN för Chromecast

Chromecast är ett utmärkt sätt att "casta" media från din smartphone eller bärbar dator till din TV, men om du vill ha möjlighet att komma åt ännu mer innehåll att casta till din TV vill du använda ett virtuellt privat nätverk. Genom att ansluta till ett VPN kan du få åtkomst till geobegränsat och blockerat innehåll som du annars inte skulle kunna komma åt. Om du till exempel bor i USA och är trött på amerikanska Netflix-program kan du ansluta till ett VPN så att du kan börja använda Netflix UK och kasta det till din TV. Det finns mycket innehåll som en VPN kommer att öppna upp för dig, men på toppen av detta kommer en VPN att hålla dig säker och säker på Internet genom att kryptera din anslutning.

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Så om du är redo att börja använda ett virtuellt privat nätverk för användning med din Chromecast, ska du följa med nedan. Vi visar dig de bästa gratisalternativen för användning med Chromecast.

NordVPN

Du vill inte missa vad NordVPN har att erbjuda. De ger dig tillgång till en gratisversion i tre dagar för att ta ut deras tjänster för en snurr, men efter det måste du investera i ett NordVPN-paket. NordVPN håller saker ganska billiga, med deras billigaste prenumerationskostnad är $ 2, 75 per månad. Du kan fortsätta att "prova" NordVPN ut även under denna period. Om du inte gillar det under din första 30-dagarsperiod kommer NordVPN att återbetala dig med sin 30-dagars återbetalningsgaranti.

De har några av de bästa infrastrukturen på marknaden. NordVPN har massor av servrar - över 4 000 över hela världen. Som sagt kommer du alltid att vara i närheten av en server, och därmed kommer du att hålla dina internethastigheter ganska snygga. Det finns faktiskt över 60 geografiska platser som du kan ansluta till, och du förblir skyddad med en 256-bitars AES-krypteringsnyckel, SHA256-verifiering och DNS- och IPv6-läcksskydd.

Skaffa det nu: Här

ExpressVPN

ExpressVPN är en fantastisk löpare för NordVPN. Med ExpressVPN får du tillgång till en gratis version av det virtuella privata nätverket i sju dagar. De har mindre servrar i sitt arsenal, men saker och ting förblir fort och snabbt - de har faktiskt över 1000 servrar som du har tillgång till. Dessutom håller ExpressVPN sina servrar optimerade för strömning, vilket gör att Netflix, Hulu och annat strömningsinnehåll dras ner snabbt och pålitligt. De har faktiskt några fler geografiska platser som du kan ansluta till än NordVPN - hela 94!

Din anslutning förblir privat och säker med VPN också - det finns en 256-bitars AES-krypteringsnyckel för att hålla dina data skyddade, och sedan finns det SHA256-autentisering, DNS- och IPv6-läcksskydd och mycket mer.

Skaffa det nu: Här

Turbo VPN

Ett av våra favoritfria alternativ är Turbo VPN. Turbo VPN är helt gratis att använda - du behöver inte betala en krona för sin tjänst. Som sagt måste du ta itu med annonser i appen, vilket kan göra saker frustrerande; men det är svårt att klaga på gratis. Turbo VPN är faktiskt en av de snabbare gratis VPN som för närvarande finns på marknaden - det är inte ofta att du hittar något snabbt och smidigt som är gratis. Du kommer att uppleva en tillfällig avmattning av nätverket, men det förväntas vanligtvis under högsta användning.

Hotspot Shield

Konsumenter kommer att älska vad Hotspot Shield också kan erbjuda. De har något för alla: för dem som behöver en gratis VPN-tjänst kan du använda Hotspot Shield utan problem, helt gratis. Du kommer att ha några annonser i appen att hantera, men det är knappast ett klagomål för en kvalitetstjänst. Om du bestämmer dig för att gilla Hotspot Shield, kommer premiumpaketet att ge dig fler funktioner, snabbare Internethastigheter och bli av med dessa annonser i appen. Som det är typiskt med ett gratis VPN, finns det naturliga avmattningar under högtider. Det bör dock vara ganska reducerat med ditt premiumpaket.

Tunnelbear VPN

Nästa gång tittar vi på Tunnelbear VPN. Tunnelbear VPN erbjuder faktiskt gratis VPN-data för alla - registrera dig för ett konto, och du får 500 MB gratis VPN-data per månad. Om du slutar gilla vad Tunnelbear har att erbjuda, kan du registrera dig för en betald prenumeration hos dem, vilket ger dig obegränsad information per månad. Hastigheterna är snabba och effektiva, och du kommer att kunna få tillgång till mycket blockerat innehåll på Tunnelbear VPN.

Dom

Om du vill komma åt så mycket innehåll som möjligt med din Chromecast, kommer de flesta av dessa VPN: n att göra. Vi gillar verkligen vad NordVPN har att erbjuda, vilket förmodligen ger dig den mest pålitliga och snabba anslutningen som möjligt.

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.