5 bästa gratis RPG-spel utan WiFi år 2020

Om du reser och behöver något att göra, finns det många alternativ för dig i informationsåldern, vi är i. Trots allt ger din smartphone och surfplatta dig oändliga möjligheter att ta dig tid - titta på TV, filmer, fånga upp nyheterna, lyssna på musik, spela spel och så mycket mer. Att spela ett spel kan vara mycket roligt, och det kan hålla dig upptagen i flera timmar beroende på hur beroendeframkallande eller involverad det är.

Idag ska vi visa dig några av de bästa gratis RPG-spelen som inte kräver en WiFi-anslutning för att spela. Se till att följa med nedan!

NOVA Legacy

En av de bästa offline RPG: er är NOVA Legacy. I Nova Legacy spelar du som Kal Wardin, en NOVA-marin, för att ta på sig sin mekaniska kostym och bekämpa de onda krafterna som invaderar jorden. Det är en liknande historia som ofta berättas i RPG-spel, men NOVA Legacy är massor av kul, särskilt med avancerad grafik och hög uppspelbarhet.

När du är klar med de spännande singleplayer-uppdragen kan du testa dina färdigheter i online-strid för ännu roligare. Du kan spela i gratis-för-alla strider och team deathmatch och arbeta dig upp till platsen 1 på topplistan. Du kan kolla in detta spel gratis på länken nedan.

Skuggslagsmål 2

Shadow Fight 2 är en RPG för sidorullning, där du kommer att slåss mot en mängd olika konkurrerande bossar och motståndare när du tar dig igenom spelets berättelse. Målet är att komma till slutet, där du, en kampsportmästare, måste kämpa mot dina motståndare (och vinna) för att så småningom nå Gate of Shadows och stänga den. Det är ett ganska roligt spel och är super unikt jämfört med många Android RPGs i Play Store.

Elite Killer: SWAT

Elite Killer: SWAT är en shooter-RPG, där du (som namnet antyder) spelar som en SWAT-officer, vilket leder ditt team för att få ner de onda killarna. Du har massor av vapen att välja mellan och kommer att navigera genom hemliga uppdrag placerade över hela världen. Spelet är faktiskt ganska tidskrävande, eftersom det finns över hundra uppdrag du måste slutföra för att avsluta spelet.

När du är klar med Story Mode kan du ta dina färdigheter till onlinevärlden och börja visa andra spelare hur bra du är. Du kan spela gratis på länken nedan.

Död mål

Letar du efter något lite mer apokalyptiskt? Då kanske du vill kolla in Dead Target, där du är en del av ett speciellt försvarsteam på väg till frontlinjerna för att slåss mot de odöda. Spelet äger rum mitt under andra världskriget, där en organisation hotar att starta ett zombieutbrott. Det är ditt jobb att hindra dem från att göra det och slåss mot de smittade längs vägen.

Detta är ett annat spel som du kan snagga gratis på länken nedan.

SoulCraft

Senast upp på vår lista är ett fantastiskt spel: SoulCraft. Detta är en av de bästa Action RPGs på Android, med att du spelar som krigare. Det tar en Diablo-esque spelstil, där du kryper genom fängelsehålor, slåss mot drakar, utforska områden och så mycket mer. Historien är ganska lång, så du kommer att spela i timmar i slutet - förutsättningen är att människorna är på gränsen till att upptäcka evigt liv, och så änglar och demoner materialiserar en apokalyp på jorden för att hålla livets cirkel intakt - Det är ditt jobb att ta reda på vem som kommer att vinna (änglarna, demonerna eller människorna).

Kom igång på länken nedan.

Dom

Vi täckte fem av de bästa offline-RPG-spelen som du kan hämta gratis från Google Play Store, men tro oss, det finns många andra alternativ där ute när du har slagit dessa fem spel. Om du bara vill ladda ner ett par för en resa eller för när du behöver döda tid, rekommenderar vi SoulCraft och NOVA Legacy som ditt första val - båda är supernöje spel med rika historier som kommer att ta dig en hel lite tid att komma igenom. Som vi redan nämnt är SoulCraft mycket som Diablo, inte bara i stilen som det spelar, utan med allt det tyvärr du kan samla också. Oavsett vad du väljer att spela, är vi säkra på att du kommer att njuta av alla spel på den här listan.