5 bästa gratis offline-sportspel utan WiFi år 2020

Om du är en sportfan, är det troligt att du redan har checkat ut några fantastiska appar i Google Play Store som simulerar dina favoritspel i det digitala utrymmet. Men en av nackdelarna för många av dem är att de kräver någon form av internetuppkoppling medan du spelar. Oavsett om ditt internet är fläckigt eller om du bara letar efter något som inte kommer att suga upp all din data, idag delar vi fem fantastiska sportappar som alla kan spelas utan nödvändig internetanslutning. Så oavsett om du sitter i väntrummet eller passerar tid på nästa flygning, kan du fortfarande ha din favoritsport till hands.

Basebollstjärna

Baseball Star är en basebollspelarsimulator som kan spelas utan internetuppkoppling. I det här 3D-spelet finns det tre sätt att spela: League Mode, Challenge Mode och Event Match.

Under hela spelet kommer du att förvärva och bygga upp ett team så att din besättning så småningom kommer att vara komplett med duktiga, starka spelare så att du aldrig förlorar ett nytt spel. Mer snygga funktioner i detta spel inkluderar också uppgradering av din stadion, insamling av gratis bonuskort dagligen, redigering av din lista för att anpassa den och mer.

Punch Boxing 3D

Med detta boxningsspel kommer digital boxning att leva på ett nytt sätt. Det är ett bra sätt att spendera några minuter ledig tid under hela dagen här och där.

Det finns över 30 boxningsmotståndare runt om i världen som du kommer att spendera din tid på att boka med krokar, jabs och stora bokstäver. Och om du är perfekt tidsinställd kan du till och med slå ut din motståndare med en lycklig kombination.

Det är inte allt detta boxningsspel har att erbjuda heller. Du kan också dra fördel av alla fantastiska sätt att anpassa din karaktär med över 120 olika utrustningar eller kosmetiska artiklar. När du förbättrar dina galna boxningsförmågor kommer du också att planera och kunna spela på nya arenor.

Ultimate Tennis

I det här spelet Ultimate Tennis kan du känna rusningen från tävlingen, även genom skärmen. Det är extremt snabbt och interaktivt, med massor av fantastiska kontroller som är utformade för att ge dig den bästa spelupplevelsen som möjligt.

Inte bara det, utan grafiken för ett spel som detta är verkligen något speciellt. Med tanke på dig har spelet tennis själv ändrats så lite för att tillgodose användning av telefon och surfplatta, vilket säkerställer att du kan njuta av spelet mer i den digitala miljön genom kortare, snabbare takt och utmaningar.

Det finns 3 olika spellägen, som inkluderar World Tour, League och Online-läge. Om du har internet kan du till och med utmana dina vänner och se vem som kommer ut som tennismästaren.

STOR VINN Basket

Detta basketspel är massor av kul. Du kan spela på egen hand, med vänner eller främlingar runt om i världen. I BIG WIN Basketball skapar du ett team med roliga spelare och arbetar med deras färdigheter så att du aldrig missar en ny chans att få det perfekta dunket.

I det här spelet finns det faktiskt fyra olika sätt att spela. Vänner-läge (där du ansluter till Facebook för att spela med alla dina bästa vänner), Event-läge (där du kommer att tävla i community-wide events för priser), Trophy-läge (där du väljer hur mycket spel du vill ha att spela) och slutligen Quick Match-läge (som är perfekt för att öva och verkligen lära sig spelet).

Pool Billards Pro

Biljard är ett spel som enligt min mening inte får tillräckligt med kärlek. Men medan de faktiska tabellerna blir svårare att hitta i dessa dagar, blomstrar spelet i digitalscape och det är ett fantastiskt sätt att spela. I det här spelet, Pool Billiards Pro, får du chansen att spela i enkelspelarläge eller online-läge 1-mot-1.

Medan varje läge har ett par olika sätt att spela totalt sett, erbjuder Pool Billiards Pro också arkadutmaningar som är ganska fantastiska. Det finns över 180 nivåer fulla av olika utmaningar, vilket gör detta till ett annat bra spel att dra ut när du har några minuters ledig tid under din dag. Om poolen är ditt spel måste du kolla in den här appen.

Dom

Det fantastiska med dessa spel är att de alla är en annan sport, så om du blir uttråkad med en kommer någon av de andra att vara helt annorlunda på någon nivå. Om du vill döda tid kan det till och med vara bra att prova en av dessa appar som du normalt inte skulle vara i. Du vet aldrig, du kanske hittar en ny sport att njuta av!