5 bästa gratis Android-spel utan WiFi år 2020

Spel finns runt omkring oss - dataspel, konsolspel och senast även mobilspel för smartphones och surfplattor. Som vi alla vet är spel oftast ganska dyra och kostar dig nästan $ 60 per pop. Lyckligtvis är saker lite billigare, om inte gratis, i mobilvärlden. Om det finns ett spel du vill ladda ner helt enkelt för att passera tiden, kan dessa vanligtvis ha gratis på mobila plattformar som Android. Men med hundratusentals spel tillgängliga i Google Play Store, vilka laddar du ner och spelar?

Följ med nedan, så visar vi dig fem av de bästa offline-Android-spelen som kan spelas utan internetuppkoppling i Google Play Store.

SoulCraft

Letar du efter ett sött rollspel att spela? Då kanske du vill överväga SoulCraft, ett spel baserat på den populära Diablo-serien som finns på datorn. Du kan ta din karaktär och krypa genom fängelsehålor, exotiska områden, slott, städer och mer. Du kommer att kämpa oändliga minionsvågor i dina ansträngningar för att återställa balansen tillbaka till jorden, allt medan du samlar och hamnar massor av byte. Kom igång gratis på nedladdningslänken nedan!

Asfalt nitro

Du kanske inte deltar i rollspel och vill hellre testa dina körfärdigheter på den virtuella dragremsan. I Asfalt Nitro kan du välja och låsa upp din favoritbil och se hur bra du kan hantera den. Du kan verkligen välja din favoritbil också, eftersom skaparna av Asphalt Nitro, Gameloft, har licenser med alla de bästa biltillverkarna, vilket innebär att du kan ta en virtuell Camaro eller Mustang för en snurr. Du kan testa våra många lyxiga superbilar också - Ferarris, Lamborghinis, you name it!

Dessutom kan du välja din racerbana (det finns flera att välja mellan), och när du blir uttråkad av att slåss mot datorn kan du ta dina racingfärdigheter online för att slåss mot andra riktiga motståndare.

Total War Battles: KUNGARIKET

Eller kanske du hellre vill ta ett klassiskt krigsspel för en snurr. I Total War Battles kan du bygga och anpassa ditt eget kungarike med floder, sjöar och berg. Du kan också bygga smeder, gårdar, armor och mer. När du har resurser kan du börja rekrytera soldater och artilleri och ta kampen till andra spelare i realtidstrid, och arbeta för att sätta dig i toppen som det mest fruktade riket. Prova det nedan.

EA Sports UFC

Nästa upp på vår lista är ett populärt sportspel - EA Sports UFC, ett UFC-simuleringsspel. Det är ett enkelt, men ändå roligt spel - du har en hel lista av både manliga och kvinnliga spelare - det finns ett historieläge, händelser du kan spela i, enkla kontroller och du kan anpassa dina kämpar på många olika sätt.

För UFC-fans är detta det bästa sportspelet du kan få tag på. Förutom att anpassa krigare kan du också uppgradera dem. Du kan förbättra deras förmågor när du kämpar, och när du kämpar genom 70 omgångar kan du lätt bli den bästa och hårdast slåssaren. Grafiken i detta spel är också plats på.

Kritiska ops

Senast uppe på vår lista finns ett skjutspel som heter Critical Ops. Critical Ops är främst bara ett skjutspel, det finns en liten kampanj, men det mesta av spelet är inriktat på att replikera Call of Duty-esque warfare. Den har fantastisk grafik, särskilt på moderna smartphones, en super konkurrenskraftig online-multiplayer-scen och massor av vapen att välja mellan. När du låser upp och hämtar dessa vapen kan du lägga till specialskinn till dem för att helt anpassa dem och göra dem till dina egna. Det finns gott om kartor att spela på också, vilket ger dig en mängd olika scener att slåss på. Det är en ganska typisk första person skytt, men är super beroendeframkallande för dem som bara vill döda några minuter.

Kolla in det nedan.

Dom

Och det är allt du behöver, folkens! Det finns massor av variationer på den här listan. Oavsett om du är ett fan av historiedrivna spel, skyttar, sportspel, racingspel eller till och med krigsspel, finns det en titel här för dig. Alla dessa spel är också gratis, så du kan enkelt prova dem alla om du vill. Vissa av dessa spel har köp i appen tillgängliga, men de är inte nödvändiga för att spela och slutföra spelet.

Vad är ditt favorit Android-spel? Låt oss veta i kommentarerna nedan.