5 bästa gratis Android-spel utan annonser 2020

Vill du inte spendera pengarna på Android-spel som du kanske spelar i ett par dagar och sedan lämna dem för att samla damm i din applåda? Då kanske du vill överväga att hålla dig till gratis Android-spel. Naturligtvis, då stöter du på den aspekten att alla vill ha ett gratis Android-spel, men dessa Android-spel måste fortfarande tjäna pengar, så de lägger hemska annonser över sina appar. Fortfarande finns det spel där ute som är helt gratis och inte har några annonser alls!

Dessa spel kan dock vara svåra att hitta. Men inte, vi har gjort jobbet åt dig! Om du följer med nedan visar vi dig fem av de bästa Android-spelen utan annonser.

Dumma sätt att dö

Först upp på vår lista kan det vara ett välkänt namn - Dumb Ways To Die. Detta är en gratis Android-app som inte har några annonser alls. Spelet är faktiskt mycket roligt eftersom det är byggt runt ett gäng olika minispel. Det finns totalt 58 lustiga minispel, som alla är centrerade kring målet att få Dumb Ways To Die-karaktärer för din tågstation, uppnå hög poäng och bara ha lite kul runt!

Mines

Kom ihåg det klassiska Minesweeper-spelet som medföljde många Windows-installationer direkt ur lådan. Det var ett roligt och snabbt sätt att passera tid när jag sträckte ut hjärnan. Nu, med de flesta som kör mobila enheter, har människor inte tillgång till dessa snabba sinnesböjande spel. Men om du fortfarande är intresserad av att spela den klassiska Minesweeper kanske du vill ladda ner det gratis spelet Mines för Android. Detta spel är klassiskt Minesweeper-kul - det finns inga annonser för att förstöra upplevelsen!

Sudoku

Om du har fantastiska matematikförmågor kan du tycka att Sudoku är massor av kul, men än en gång är det något du skulle hitta på klassiska Windows-installationer och till och med i tidningen! Du hittar inte den inbyggd i din telefon, det är säkert. Du kan dock ladda ner Sudoku gratis direkt från Google Play Store. Den här versionen som vi visar dig har inga annonser i, så du kan bara ha kul direkt i Sudoku. Detta spel kommer att hålla dig upptagen ganska länge också - det finns hela 1500 pussel, med fem olika svårighetsnivåer.

Temple Run 2

Är du ett stort fan av oändliga löpare? Då kanske du vill kolla vad Temple Run 2 tar med sig till bordet. Det här spelet har inga annonser, så folk kommer att njuta av det ur den synvinkeln. Målet om spelet är att komma så långt du kan utan att falla från en klippa eller springa in i en gruva. Om du är skicklig och har det bra med fingrarna, kan du göra ett allvarligt avstånd i Temple Run 2 och få några allvarliga belöningar! Spelet är mycket roligt och det finns speciella powerups och krafter för varje karaktär för att göra saker mycket roliga.

Oändliga löpare kan bli tråkiga ganska snabba, så det finns en hel del prestationer i spelet för att hålla dig intresserad och underhållen. Spelet har detaljerad grafik och har alltid nya, organiska miljöer för dig att utforska.

Stranger Things: The Game

Sist, men säkert inte minst på vår lista är Stranger Things: The Game. Om du var fan av hur spännande säsong 1 & 2 av showen var på Netflix, vill du definitivt kolla vad som händer med Android-spelet. Det är 1984 och du går med Hopper och barnen i ett Android-actionfylldt äventyr. Du kan lösa pussel och utforska Hawkins, Indiana, till exempel Mirkwood Forest eller till och med Hawkins Lab. Varje karaktär har sin egen unika förmåga, så du måste dra nytta av detta för att lösa pussel. Spelet är helt gratis och har inga annonser som kommer i vägen och förstör din upplevelse!

Dom

Så, vilket spel ska du hämta själv? Det beror på vilken typ av spel du är intresserad av - så om du letar efter minispel eller spel som inte kommer att ta för mycket tid på din dag bör du överväga Dumb Ways To Die, Minesweeper eller Sudoku. Men om du vill ha några spel som har lite mer djup för dem rekommenderar vi att du går med Temple Run 2 eller Stranger Things: The Game.