5 bästa gitarrhörlurar Amp 2020

Om du är en gitarrist som precis börjar, finns det flera sätt att förbättra din spelupplevelse. Ett sätt att göra detta är genom att ansluta en hörlurar till din gitarr. Detta är dock inte särskilt lätt. Du kommer att behöva en gitarrhörlurarförstärkare för detta ändamål, som bekvämt låter dig lyssna på den musik du spelar på dina hörlurar i realtid. Dessa förstärkare ger en bro mellan din telefon och gitarr, och ger en ny väg för att förbättra dina gitarrfärdigheter eller helt enkelt lära av dina misstag.

ProduktvarumärkenamnPris

VoxVOX AP2AC amPlug 2 AC30 gitarr / bas hörlurarförstärkareKolla pris på Amazon

Rad 6Linje 6 Pocket PODKolla pris på Amazon

DonnerDonner Classic Rock Pocket Mini gitarr hörlurar Amp förstärkare med laddningsbart batteriKolla pris på Amazon

DanelectroDanelectro Electric Guitar Mini-förstärkare, Aqua (N10A)Kolla pris på Amazon

BehringerBehringer V-Amp 3 Next Generation Modelling Guitar AmplifierKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Det finns flera gitarrhörlurar förstärkare på marknaden, vilket gör att välja den bästa ganska uppgiften. Med detta i åtanke har vi beslutat att sammanställa en lista över de fem bästa gitarrhörlurar som du kan få. Medan vi har fokuserat på branschledande varumärken har vi också sett till att inkludera några underskattade erbjudanden på denna lista.

Så låt oss ta en titt.

5 bästa gitarrhörlurar amp

Vox AC30

Detta är en vanlig hörlurarförstärkare för din gitarr med de enklaste kontrollerna. Den levereras med en hörlurskontakt samt en 3, 5 mm AUX-ingång för att enkelt överbrygga mellan de två enheterna. Det körs på tre AAA-batterier, så se till att du är välfylld om du spelar regelbundet. Som du förmodligen är medveten om är Vox ett stort märke bland förstärkare, och det är ingen överraskning att det här erbjudandet innehåller högt upp på vår lista. Det bästa med denna förstärkare är att den är extremt bärbar, tack vare den hopfällbara kontakten som kan behålla förstärkarnas lilla boxform. Detta innebär också att du kan bära den i din gitarrväska utan mycket oro.

Förstärkaren stöder tre typer av Chorus, Delay och Reverb och erbjuder totalt nio olika effekter. Denna förstärkare har också en automatisk avstängningsfunktion, så att du kan spara batteriet om du av misstag glömmer att stänga av det manuellt. Med utmärkta recensioner på Amazon, rekommenderas denna produkt starkt.

Linje 6 Pocket POD

Denna speciella förstärkare är stolt över att vara extremt bärbar och ungefär storleken på en konventionell tuner. Det levereras med flera funktioner ombord, så att du kan ha omfattande kontroll över din musik. Först och främst kommer det med 32 Amp-modeller och 16 Cab-modeller, vilket hjälper dig att skapa ny musik när du vill. Totalt 16 effekter ger dig alla nödvändiga verktyg för att finslipa dina gitarrfärdigheter. Den har också en kromatisk tuner som kan stängas av under inställningen på scenen. Det finns ett uttag för CD- eller MP3-spelare (om du fortfarande har sådana), så att du kan spela med dina favoritlåtar.

Den stora funktionen här är dock närvaron av USB-anslutning, så att du kan ansluta denna förstärkare till en dator. Linje 6 erbjuder en gratis programvara för ditt skrivbord för att hjälpa till med att redigera förinställningar på din dator. Det finns 300+ förinställningar att välja mellan här, inklusive de som används av flera stjärnor i branschen. Det är en praktisk förstärkare och är högt rankad av kunderna, så vi föreslår att du kolla in det här.

Donner Mini gitarr hörlurar amp

Donner är också känt för sina gitarrtillbehör och utrustning, så det är bara rättvist att vi pratar om deras minigitarrförstärkare. Till att börja med är detta kanske de mest trendiga förstärkarna där ute, med valet mellan Classic Rock och Plexi Tone, båda erbjuder en unik design och färg på förstärkaren. Detta är en liten funktion, men ändå en igenkännbar funktion. Den levereras med en standardkontakt för hörlurar och en AUX-port, som ger en sömlös anslutning mellan dina hörlurar och gitarren.

Till skillnad från traditionella förstärkare som kräver färska batterier någonsin så ofta, kommer den här med ett inbyggt uppladdningsbart batteri, så att du kan ansluta det till eluttaget när det blir slut. Företaget nämner att förstärkaren kan pågå i upp till 15 timmar på en enda laddning, så du borde inte ha några problem med att utgå nästan en halv dag med fastnat med denna gitarrhörlurarförstärkare. Den levereras med en LED-strömindikator, vilket gör det enkelt att bedöma hur mycket juice den har ombord. Recensioner på Amazon är också ganska positiva.

Danelectro Mini Amp

Detta är ett kast till vintage förstärkare som användes av legender från branschen. Detta erbjudande från Danelectro kommer med bekanta inställningar ombord, så att du enkelt kan koppla ihop en gitarr och ett par hörlurar. Med tanke på storleken kan det vara ganska svårt att hålla det hela tiden eller ha det runt dig, varför företaget också erbjuder ett läderhandtag och ett bältesklämma för att hjälpa dig att fästa det på din kropp. Det levereras med ett 9V-batteri ombord, och företaget rekommenderar att du använder Polaroid-batterier för just denna förstärkare. Det betyder att du måste byta ut batterier efter ett tag, vilket kanske är den enda nackdelen till en förstärkare som följer en vintage design.

Den har ett vanligt hörlursuttag och omfattande kontroller på förstärkaren för att hjälpa dig att justera din musik. Det finns endast i Aqua, utan andra färger tillgängliga.

Behringer V-Amp 3

Detta är kanske den snyggaste gitarrhörlurarförstärkaren som finns där ute. Formad som en liten gitarr, denna förstärkare har alla funktioner och kontroller som en gitarrist vill ha. Den levereras med över 30 amp-modeller som erbjuder praktiskt taget oändliga möjligheter när det gäller blandningskombinationer. Det levereras med 125 minnesplatser som är förinställda ombord och studiokvalitetseffekter inklusive reverb, kör, flanger, phaser, rotation, auto-wah, eko, fördröjning, kompressor och flera andra.

Det bästa med den här förstärkaren är att den kan hjälpa dig spela in din musik direkt på datorn, så att vem som helst kan spela in sin musik hemifrån. Förstärkaren har en liten skärm ombord som visar parametrar för din musik. Det finns flera kontroller ombord här, så det kan vara lite skrämmande för en ny gitarrist. Det finns endast i den ensamma röda färgen och är relativt billigare än några av de andra erbjudandena på denna lista.

ProduktvarumärkenamnPris

VoxVOX AP2AC amPlug 2 AC30 gitarr / bas hörlurarförstärkareKolla pris på Amazon

Rad 6Linje 6 Pocket PODKolla pris på Amazon

DonnerDonner Classic Rock Pocket Mini gitarr hörlurar Amp förstärkare med laddningsbart batteriKolla pris på Amazon

DanelectroDanelectro Electric Guitar Mini-förstärkare, Aqua (N10A)Kolla pris på Amazon

BehringerBehringer V-Amp 3 Next Generation Modelling Guitar AmplifierKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.