5 bästa GIF-appar för Android år 2020

Underhållning finns i flera former idag. Vi tittar på filmer, följer meme-sidor för att få vår dagliga dos av skratt och kul. En av innovationerna i den moderna tekniska världen är ankomsten av GIF. Dessa filer är ganska mycket som videor, men något lägre i kvalitet. Detta innebär i sin tur att filstorlekarna är ganska korta, vilket gör dem perfekt anpassade att dela runt på sociala medienätverk. Det finns en mängd olika GIF-webbplatser där som låter dig skapa och dela dina egna GIF-filer. Med tanke på att de flesta tekniska användare litar på sina smartphones och surfplattor för underhållning finns det dedikerade GIF-appar i Play Store för att göra det enklare för alla.

Vi kommer att prata om några av dessa appar i den här artikeln idag med försöket att hjälpa dig hitta de bästa apparna som passar dig. Kom ihåg att vi inkluderar några populära namn, så du kanske känner igen ett par appar från den här listan.

5 bästa GIF-appar för Android

GIPHY

Du kanske har hört talas om GIPHY genom ett antal källor. Detta är ett av världens största bibliotek med animerade GIF, så om du inte hittar det på GIPHY, är chansen stor att GIF inte finns eller inte är så populär som du tror. GIPHY gör det enkelt att skapa och ladda upp dina egna GIF-filer också. Naturligtvis är upptäckten en viktig aspekt av GIPHY, så att du kan bläddra igenom det stora biblioteket efter en populär GIF som du såg någonstans och inte har kunnat upptäcka det någon annanstans.

Vissa användare kommer också att vara medvetna om GIPHY-integration med ett stort antal sociala medienätverk inklusive appar som WhatsApp och Telegram. Detta betyder att de flesta GIF-filer som du ser flyter runt på internet troligen kommer från GIPHY. Det är en otroligt mångsidig app och upphäver behovet av att ha en dedicerad memes-app. Förutom att skapa dina egna GIF-filer, låter appen dig också ge snygga bildtexter för dem, så att du kan sätta in den personliga kontakten till GIF: er. Det är ingen överraskning att utvecklarna kallar detta GIF-sökmotorn, för det är det. Se till att kolla in GIPHY från Play Store. Appen är gratis att ladda ner och har inga köp i appen. Det finns inga annonser heller, vilket är bra.

GIF tangentbord

Detta är, som namnet antyder, ett tangentbord som erbjuder GIFs direkt. Det betyder att du inte behöver gå till en separat app för att hitta de GIF-er som du behöver. Du kan också söka genom biblioteket i Tenor med hjälp av nyckelord och även söka med emoji, som är ett praktiskt upptäcktsverktyg. Dessutom kan användare bläddra igenom GIF-baserade baserat på vad som trender på just den dagen. Appen låter dig dock inte skapa GIF-filer. Så du är begränsad till vad som erbjuds av utvecklaren här.

Appen har redan installerats mer än 10 miljoner gånger, vilket talar volymer om dess popularitet på marknaden. Med detta i åtanke rekommenderar vi alla att prova denna app minst en gång. När det gäller tangentbord är GIF Keyboard ganska bra och kan också tjäna som ett ersättnings tangentbord om du är någon som förlitar sig mycket på GIF. Utvecklaren anger inte källan för GIF: er, så vi antar att materialet kommer från deras eget bibliotek. Så medan samlingen kanske inte är lika stor som andra GIF-appar, kommer du definitivt att hitta några av dagens bästa GIFs här.

GIF Keyboard är en gratis nedladdning och har inga köp eller annonser i appen. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 4.0.3 och senare.

Imgur

En av de populäraste webbplatserna för bilddelning där ute, Imgur har alla typer av roliga videor och memes som du behöver. GIF är också tillgängliga i appen, vilket gör det bekvämt för alla användare. Inlägg laddas upp varje minut, så chansen är stor att du hittar något som slår ditt fantasi mycket regelbundet. Du kan filtrera GIF-filer i appen så att du kan få exakt vad du letar efter. Det jag gillar särskilt på Imgur är deras samling av misslyckade GIF, dvs GIF-dumma människor som försöker något ovanligt och misslyckas.

Medan en app som GIPHY uteslutande är avsedd för att skapa GIF, är Imgur en webbhotell för webbhotell som har byggt en kultpopulation över hela världen tack vare den typ av innehåll som kommer igenom. Du kan ladda upp dina egna GIF på Imgur för att få poäng på sociala medier och bli dagens trendande ämne, allt som krävs är en fängslande GIF eller bild. Imgur är en gratis nedladdning från Google Play Store, även om du måste ta itu med annonser. Det finns dock inga köp i appen. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 4.1 och högre.

GIF-tillverkare

Som namnet antyder låter den här appen dig skapa fängslande GIF inom några sekunder. Även om det inte har ett stort bibliotek med GIF-filer, kan det hjälpa dig att omvandla korta videoklipp till GIFs direkt. Du kan lägga till över 200 bilder för att skapa ett GIF, även om det kommer att bli tidskrävande. Du kan också redigera dina GIF-filer genom att beskära dem och minska storleken på ramarna också. Detta är ganska mycket den enda GIF-redigeringsappen som du behöver ha just nu. Detta rekommenderas för GIPHY-användare, och det är alltid bra att ha ett alternativ till ditt förfogande.

Du kan hitta videor från sociala medienätverk och skapa GIF-baserade på det också, vilket gör detta till ett bekvämt verktyg för att skapa GIF-filer när du är på språng. Appen är gratis att ladda ner, även om du måste kämpa med några få annonser. Det finns också köp i appen, vilket kan hjälpa dig att ta bort annonserna. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 4.1 och senare.

Imgflip.com

Detta är inte en app utan en webbtjänst som fungerar bra på alla telefoner. Det kan vara lite obekvämt att använda detta på din smartphone ibland, men vi rekommenderar starkt Imgflip.com för vilken typ av innehåll den erbjuder. Memes och GIF publiceras regelbundet, så du har ett nästan oändligt utbud av roliga videor, bilder och GIFs här. Vi är inte säkra på hur lång tid det kommer att ta för utvecklarna att komma med en dedicerad app, men för tillfället är webbläsarversionen allt vi behöver gå med. Det är en snygg liten tjänst med möjlighet att ladda upp dina egna GIF-filer också. Du kan också bläddra igenom de trendiga GIF: erna och inläggen från hemsidan, så att du får en tidig inblick i vad folket pratar eller skämt om när som helst. Självfallet är tjänsten helt gratis. Var noga med att kolla in imgflip.com.