5 Bästa Garageportöppnare för sidmontering

Garageportar är en häftklammer för varje hem som vill skydda sina fordon och samtidigt säkerställa lättillgängligheten när de tar ut sina bilar ur garaget. Kan du till och med tänka dig att köra dig någonstans och du måste gå ut ur bilen bara för att manuellt höja garageporten, köra bilen bredvid vägen, gå ut ur fordonet till garageporten för att stänga den och få tillbaka till bilen igen?

Det är en munfull, och det är hur komplicerat livet skulle vara utan att använda garageportöppnare.

ProduktvarumärkenamnPris

ChamberlainChamberlain RJO20 Direct Drive väggmonterad utrymmesbesparande garageportöppnareKolla pris på Amazon

GaragedörrdelarGaragedörrdelar Liftmaster 3800 Bostadshackaxel OpeneKolla pris på Amazon

LiftmasterLiftmaster 8500 Väggmonterad Garage Door Opener-paketKolla pris på Amazon

LiftmasterLiftMaster Elite Series 8500W Jackshaft Garage Door Operator, WiFiKolla pris på Amazon

8500 Liftmaster Elite Series myQ Enabled Garage Door Opener Innehåller två fjärrkontrollerKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Men i den här listan visar vi dig dock de fem bästa garage-dörröppnarna på sidmonteringen för att ge alternativ än den vanliga öppningsöppnar som är vanligt ovan.

Du kan kontrollera fördelarna med att överväga dessa alternativ mer än någonting. Och eftersom garageportöppnarna handlar om bekvämlighet, komfort och lättillgänglighet kommer du att inse att det finns mer i den här typen av maskiner än att bara öppna dina garageportar för dig.

Chamberlain RJO20

Det fantastiska med väggmonterade garageportöppnare som Chamberlain RJ020 är att de sparar mycket utrymme när det gäller takanvändning - ett vanligt problem med de flesta takmonterade garageportöppnare. Eftersom denna utrustning sitter bredvid garageöppningen, förbrukar den så lite plats och uppfyller fortfarande funktionaliteten hos de vanliga men populära öppnarna.

Det levereras med ett automatiskt garageportlås som säkerställer din garageport när du stängs så att ingen kraft kan öppna ditt garage manuellt. Det finns också ett fjärrljus som du kan aktivera genom att trycka på en knapp i mobilappen.

För säkerhet och extra skydd finns det distribuerade säkerhetssensorer som upptäcker kroppsrörelse för att undvika olyckor. Dessutom finns en multifunktionsväggkontroll tillgänglig för manuell åsidosättning om du inte har åtkomst till tre-knapps fjärrkontrollen med dig. För att få ut mesta möjliga av din garageportkontroll kan du också använda MyQ-appen för att ställa in schemalagd öppning och stängning, statusmeddelanden och personlig kontroll.

En av de coola sakerna med Chamberlains garageöppnare, den här är ganska mycket fullständig tyst funktion. Väggfästet som den använder praktiskt taget eliminerar buller och vibrationer, och naturligtvis - eftersom det är ett sidomonteringsval - frigör även utrymmet över huvudet.

Slutligen är den här en ganska smal öppnare, så den kan passa i trånga utrymmen och kan även installeras på båda sidor om garaget. Du kan till och med köpa den här modellen med installationsalternativ, så att en lokal expert kan komma ut och ställa in den åt dig.

Liftmaster 3800

Liftmaster 3800 kan arbeta tyst medan han rör sig snabbare än andra garageportöppnar tack vare sin p3-motor. Eftersom det fungerar på väggen kan vibrationer i taket, som vanligtvis känns på husets andra våning, undvikas avsevärt.

Avsaknaden av de takmonterade garageportöppnarna ger mer utrymme, plus det ger mindre distraktion för andra familjemedlemmar som ofta använder garaget. Eftersom den här modellen levereras med Security 2.0 betyder det att du bara skulle kunna använda fjärrkontrollen när du lyckas ange PIN-koden.

Installationen av enheten är enkel att den kan göras även utan hjälp av en professionell. Även om 3800 är en äldre modell, är den kompatibel för användning med MyQ-appen. Du kan programmera din Liftmaster för att stänga på egen hand, beroende på vilken tid du ställer in.

Så även om du glömmer att stänga garageporten på grund av olika situationer, kan din dörr stängas på egen hand. För mer bekvämlighet kan de inkluderade rörelsessensorerna ställas in med garageljuset.

Detta är en annan som nästan tyst. Att flytta din öppnare från taket till sidofästet innebär att du redan får vibrationer och brusbesparingar, men väggfästet hjälper till att eliminera ganska mycket resten av det. Tänk på att den här inte är kompatibel med rullningsdörrar eller låga takhöjdsspår, och att du måste ha ett torsionsstångssystem för frammonteringen.

Liftmaster 8500

Den uppgraderade och förbättrade versionen av 3800, Liftmaster 8500 erbjuder mer hastighet när det gäller att öppna och stänga garageporten och bibehålla nästan noll ljuddrift. Omhändertaget noggrant för långsiktig användning, dör upp och ner av dörrarna när de närmar sig helt öppet eller nära för att undvika bullriga kollisioner.

Eftersom enheten är monterad på väggen är installationen enkel att även icke-yrkesmän kan göra en utmärkt installation på bara en timme, även när du gör det solo. Tack vare sin innovativa design och kraftfulla motor kommer du att bli förvånad över att du har sparat så mycket utrymme, förutom att du köper stereotypa garageportöppnare. Dessutom kommer du inte att se kedjorna eller bälten som vanligtvis är ett ögonblick, särskilt när du har ett avkopplande och mysigt garage.

Kompatibel med MyQ-appen kan du konfigurera så att garageporten stängs mellan 1 och 10 minuter, beroende på inställningarna som ändrats från din smartphone eller surfplatta.

Garageportöppnaren har också säkerhetsfunktioner som varningsljud före stängning och en rörelsessensor för att instruera dörren om den skulle pausa eller skulle vända. Om du inte gillar funktionen finns det också ett sätt att ändra den från appen.

Andra än det skulle vi säga att den här är ett av de mer stilfulla alternativen, faktiskt med ett faux trä på sidorna av det. Du kan också använda den här med batteribackup, så att du aldrig kommer att låsas ur ditt garage, vid strömavbrott.

LiftMaster Elite Series 8500W

8500 gjorde ännu bättre, Liftmasters Elite Series 8500W ger samma funktioner som föregångaren med vissa uppgraderingar som Wi-Fi-kapacitet som passar perfekt med MyQ-appen. Vissa har till och med bundit upp den fördelaktiga funktionen med Apples Siri för att svara på röstkommandon, vilket är möjligt med installationen av hemmakit-tillägget.

Men viktigare än den trådlösa förmågan är dess anslutningsnivå med smartphone-appen som ger användare möjlighet att använda garageportöppnaren var de än är.

Orolig för att 8500W kanske inte fungerar under strömavbrott och att du kanske inte öppnar garageporten när det behövs? Tack vare batteriets backup-alternativ kan du arbeta även utan el. En annan uppgraderad funktion är dess installationsmetod där du bara kan använda inställningsskruvar istället för det gamla dubbla klämsystemet.

LiftMaster Elite Series 8500 MyQ aktiverad

Även om detta kan vara en annan Liftmaster 8500-lista, är inkluderingen med köpet annorlunda. Det finns 2 fjärrkontrollenheter som har MyQ-kontrollpanelen, vilket passar perfekt med smartphone-appen och anslutningsmöjligheten för garageportöppnaren.

En annan som ingår är fjärrljuset som kan placeras var som helst så länge det finns en anslutning till ett eluttag. Det fungerar bra med fjärrkontrollen och med rörelsessensorn.

Du får också uppleva de utmärkta funktionerna som redan finns med andra 8500 modeller som den mycket tysta men exakta motorn. Auto-force-funktionen, den som bromsar rörelsen baserat på räcklängd, temperaturändring och golvhöjd, finns också tillgänglig. Security 2.0 kan också användas med den här modellen.

Dom

Liftmaster ger uppenbarligen en mängd alternativ du kan välja. Men beroende på ditt köp, oavsett om du föredrar flexibilitet i användning jämfört med Wi-Fi, något grundläggande eller det som ger avancerade funktioner i fingerspetsen, är det upp till dig.

Ändå erbjuder alla dessa samma typ av bekvämlighet när det gäller installation, till utrymmesbesparande kvalitet och den smidiga och tysta funktionen. Har du ett favoritsystem som du redan använder? Låt oss veta vad det är i kommentarerna nedan, och du

ProduktvarumärkenamnPris

ChamberlainChamberlain RJO20 Direct Drive väggmonterad utrymmesbesparande garageportöppnareKolla pris på Amazon

GaragedörrdelarGaragedörrdelar Liftmaster 3800 Bostadshackaxel OpeneKolla pris på Amazon

LiftmasterLiftmaster 8500 Väggmonterad Garage Door Opener-paketKolla pris på Amazon

LiftmasterLiftMaster Elite Series 8500W Jackshaft Garage Door Operator, WiFiKolla pris på Amazon

8500 Liftmaster Elite Series myQ Enabled Garage Door Opener Innehåller två fjärrkontrollerKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.