5 bästa Galaxy Note 9-alternativet 2020

Samsung tillkännagav sin helt nya Galaxy Note 9 förra veckan, något chockerande världen för vad de erbjuder i sitt senaste Note-flaggskepp. Konsumenter erbjuds en massiv 6, 4-tums skärm med ett enormt batteri - hela 4 000 mAh, vilket är en allvarlig uppgradering jämfört med förra årets modell. Inte bara det, utan Galaxy Note 9 ser allvarliga uppgraderingar av sin S-Pen-teknik, vilket gör den mer praktisk för vardagliga användare. Ändå, om du inte är någon som kan använda eller ens vill använda en pekstång med sin smartphone, kanske du vill leta någon annanstans, eftersom S-Pen är en stor del av Galaxy Note 9: s överklagande. Det finns gott om alternativ där ute som fortfarande erbjuder den massiva (och vackra) skärmstorleken med stora batterier som håller hela dagen eller mer. Här är våra bästa Galaxy Note 9-alternativ.

Galaxy Note 9 Alternativ

bildvarumärkeproduktpriserna

ÄppleApple iPhone 8 Plus798, 51

GoogleGoogle Pixel, 5 tum 32 GB Verizon699, 99

ÄppleiPhone X689, 99

LGLG G7 + ThinQ LM-G710EAW 128 GB / 6 GB519, 99

SamsungSamsung Galaxy Note 8 (USA-versionen) Fabrikslåst telefon 64 GB388, 99

Google Pixel 2 XL

Först och främst tittar vi på Google Pixel 2 XL. Om du vill ha något som har större skärmstorlek och ett stort batteri är Google Pixel 2 XL din kille. Du får en stor 6-tums skärm med ett batteri som har en kapacitet på 3, 5250mAh. Displayen på den här telefonen är vacker, bra för att titta på media eller omfattande läsning, tack vare den vassa texten. Enligt normen varierar din körsträcka beroende på telefonens användning, men detta batteri kommer att kunna hålla dig hela dagen och långt på natten. Google Pixel 2 XL har också bonusen att ha en fantastisk kamera också.

LG G7 ThinQ

Du kanske också vill kolla in vad som erbjuds i LG: s nya G7 ThinQ. G7 ThinQ har en vacker och stor skärm - du får 6, 1 tum av en fullskärmsdisplay (väldigt lite ram, vilket ger dig mer utrymme för skärm). Det är Quad HD +, så allt ser detaljerat och skarpt ut. Aktiesmartelefonen levereras med 128 GB lagringsutrymme och en hel 6 GB RAM. Den kan hantera nästan allt du kastar på det, med gott om plats för foton och videor. Den har dubbla 16-megapixel kamerasensorer som gör att du kan ta detaljerade och breda foton. Ett stort batteri kommer att hålla lamporna tänd under större delen av dagen och långt på natten.

Galaxy Note 8

Låt oss inse det, Samsung Galaxy Note 9 är en dyr smartphone. Prissättningen börjar på $ 1000, inklusive skatt, för basmodellen. Om du vill ha det uppgraderade lagringsutrymmet och RAM-minnet tittar du på priser från 1249 $. Sinnessjuk! Det kan vara frestande om du fortfarande gillar Galaxy Note-upplevelsen, men vi kan också säga att du tittar på förra årets Note-telefon. Galaxy Note 8 är fortfarande en fenomenal smarttelefon, som fortfarande har den stora skärmen och ett anständigt batteri i storlek - hela 3 300 mAh. Du har fortfarande S-Pen-upplevelsen också, och du bör få all mjukvara som följer med Note 9's S-Pen på Note 8 - det beror på att Samsung traditionellt uppdaterar alla sina Note-enheter med den senaste programvaran som finns på senaste Obs-enhet. Som sagt, Galaxy Note 8 är verkligen ett bra Galaxy Note 9-alternativ, där du bara verkligen missar det större batteriet.

iPhone 8 Plus

Vill du gå vidare från Android helt? Du kommer att älska vad Apple har att erbjuda i iPhone 8 Plus - en 5, 5-tums Retina-skärm med utmärkt skärm-till-kropp-förhållande. Detta är en mycket stor telefon som är perfekt för att titta på media, ta video och läsa. Du kan göra nästan vad som helst på den här smarttelefonen med den stora skärmen. Du kan få den i lagringsstorlekar upp till 256 GB, och du får en vacker kameramodul - en dubbel 12-megapixel-skjutare som kan göra några fantastiska saker. När det gäller hårdvara kan den hantera nästan allt du kastar på den. Och programvara, du får den senaste versionen av iOS, och Apple kommer att hålla den här telefonen uppdaterad med den senaste programvaran under många år framöver, till skillnad från många Android-telefoner.

iPhone X

Du kanske också vill överväga vad som erbjuds i iPhone X. Detta är en mycket stor telefon när det gäller skärmfastigheter. Detta är en fullskärmsskärm, så själva telefonen är mindre och passar i handen mer bekvämt, men du får fortfarande massor av skärm eftersom ramen är nästan helt borta - den totala skärmstorleken ligger på 5, 8 tum och en Super Retina AMOLED-skärm, så allt på denna skärm är mycket detaljerat. Den har ett stort batteri och säkert Face ID som kan ersätta lösenord och användas för mobilbetalningsverifiering.

Dom

Om du letar efter ett storskärmsalternativ till Galaxy Note 9 kan du inte gå fel med Galaxy Note 8, men om du letar efter en avbrott från Note-serien helt, iPhone X och Google Pixel 2 XL är bra alternativ.

Galaxy Note 9 Alternativ

bildvarumärkeproduktpriserna

ÄppleApple iPhone 8 Plus798, 51

GoogleGoogle Pixel, 5 tum 32 GB Verizon699, 99

ÄppleiPhone X689, 99

LGLG G7 + ThinQ LM-G710EAW 128 GB / 6 GB519, 99

SamsungSamsung Galaxy Note 8 (USA-versionen) Fabrikslåst telefon 64 GB388, 99