5 bästa foto-till-tecknad ritning konvertering filter appen 2020

Android-plattformen är fylld med en mängd appar som sträcker sig från spel till konstbaserade, så det finns aldrig riktigt en brist på de appar du vill ha. Det finns emellertid flera appar för att göra din egen konst, men med tanke på det stora antalet appar som finns där ute kan det ibland vara ganska svårt att välja den bästa appen som passar dig. Å andra sidan, vad händer om du inte nödvändigtvis vill skissa på din telefon (eftersom det är en tråkig process), men helt enkelt vill konvertera några av dina foton så att de ser ut som de har ritats?

Det finns också ett botemedel mot detta, och det är lika enkelt som att ladda ner en app från Play Store. Men vilken app? Det är vad vi kommer att hjälpa dig med. I den här artikeln kommer vi att prata om fem konvertering av foton till tecknade ritningar eller filterappar som du kan få tag på just nu. De flesta av dessa appar är gratis att ladda ner, men du kan behöva göra ett litet köp för att få en fullständig lista över funktioner.

5 bästa foto till tecknad ritning konvertering filter app

Djupa konsteffekter

Denna app är lika lätt som de kommer när det gäller att använda den. Du måste helt enkelt ta ett foto och lägga det genom appens konverteringsprocess för att få en vacker skiss av bilden. Den använder konstgjord intelligens för att konvertera dina foton, så du är säker på att få en mycket exakt och exakt skissomvandling. Om du inte nödvändigtvis letar efter detaljerad redigering utan bara för några filter täcker appen dig också här. Det finns ett antal filter att välja mellan, vilket ger dig friheten att dela dem på alla stora sociala medienätverk direkt i appen.

Appen låter dig konvertera dina foton till konstformer i stilarna Van Gogh, Monet, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Picasso, Raphael, Rembrandt, Dali och flera andra, så det finns säkert ingen brist på tillgängliga filter här.

Det är viktigt att notera här att bilderna som går igenom kvarnen inte delas med tredje part, så att du kan vara säker på att din integritet är säker. Den kostnadsfria versionen av appen låter dig konvertera foton till skisser i HD-upplösning medan "Pro" -versionen ger dig möjlighet att få foton i Full HD-upplösning. Det finns några andra fördelar med att få Pro-licensen, vilket definitivt gör det värt dina pengar. Men vi föreslår användare att prova den gratisappen först och först sedan göra köpet. Gratisversionen har också annonser ombord.

Fototecknad kamera

Detta har rankats som den bästa appen i flera länder, vilket säger något om dess prestanda. Det är otroligt lätt att använda och funktionerna tar inte så mycket att vänja sig vid. Du kan konvertera dina foton till popkonst, tecknat, konventionell konst och mycket mer. Det kommer också med en handfull filterfilter för semester för att hålla saker spännande under hela året. Jag skulle dock nämna att vissa av funktionerna som används av appen liknar de hos Prisma, som är en mycket populär fotoredigeringsapp.

Utvecklarna lägger ständigt till fler filter, vilket är det som gör det till ett otroligt mångsidigt erbjudande. Med tanke på antalet filter som erbjuds här, kommer du troligtvis inte att bli uttråkad av appen snart. Du kan använda det inbyggda selfiefiltret för att se hur din konverterade bild kommer att se ut. Det är en gratis att ladda ner app, även om det finns annonser ombord. Inköpen i appen ombord hjälper dig att bli av med annonserna och låser också upp en handfull funktioner. Appen kräver enheter som körs på Android 4.0 och senare. Det har laddats ner nästan 50 miljoner gånger, vilket gör det otroligt populärt bland liknande appar.

MomentCam Cartoons & Stickers

Denna app tar ett mer socialt synsätt för att skapa dina klistermärken. Dessutom låter appen dig skapa animerade uttryckssymboler som du kan använda varje dag. Närvaron av dessa funktioner gör det till en populär app bland fotoredigerare. Du kan skapa tecknade filmer eller uttryckssymboler med olika kategorier, så det kommer aldrig att bli en brist på kategorier att prova. Bakgrunderna på appen fortsätter att förändras varje dag och håller saker fräscha för frekventa användare av appen. Liksom Bitmoji kan du skapa en helt ny avatar för dig själv som kan delas runt på sociala medier.

Appen har laddats ner nästan 100 miljoner gånger i Play Store, som talar volymer om dess popularitet. Användare har bara bra saker att säga om appen, vilket gör detta till en ganska speciell app totalt sett. Appen är gratis att ladda ner, men som med alla andra fotoredigeringsappar finns det annonser och köp i appen ombord. Den är kompatibel med en mängd olika Android-smartphones och surfplattor, så användarna har inte mycket att oroa sig för kompatibilitet. Se till att kolla in det från Play Store.

ArtistA Cartoon & Sketch Cam

Detta är en standardfilterapp med några intressanta tillägg ombord. Till skillnad från vanliga filterbaserade appar kommer ArtistA emellertid med en konstnärlig touch. Det har utformats för att ge användarna en känsla av en riktig skiss eller en tecknad film. Filtren är mestadels baserade på konstnärernas verk, vilket gör det till en ganska otrolig app totalt sett. Naturligtvis kan ditt arbete delas på sociala medier när du är klar med redigering med filter ombord. Om det finns ett klagomål med appen är det att det finns alldeles för många annonser som kastas på användarnas skärm. Tyvärr finns det inget sätt att stänga av annonser just nu, eftersom det inte finns några köp i appen. Appen är en gratis nedladdning och är kompatibel med enheter som kör Android 4.1 och senare.

Blyertsskiss

Namnet lämnar inget mysterium om den här appens funktion och det kommer med en rad funktioner som gör det mer än bara en vanlig skiss- eller filterapp. Det finns färgglada filter, men det faktum att det kommer med ett konventionellt pennfilter är det som gör detta speciellt i min bok. Mest konst ritas spontant, så genom att använda pennfiltret kan användarna ge intryck av att det är en verklig skiss av en populär konstnär.

Förutom de funktioner vi har nämnt här, låter appen dig också fixa dina bilder. Funktioner som tandblekning, avlägsnande av fläckar osv gör långt för att förbättra ditt utseende. Liksom alla andra fotoredigeringsappar är du fri att rita över skissen och till och med lägga till meningar / bildtexter som du tycker passar. Det är en rolig app att använda och vi rekommenderar våra läsare att prova det.