5 bästa förbetalda simkort för att resa till London

Att resa kräver en hel del planering. Med tanke på hur viktiga mobila enheter är för vår dagliga överlevnad är det vettigt att investera i ett anständigt SIM-kort som kan hålla din familj och vänner informerade om din vistelseort. Men med tanke på vilken typ av alternativ som finns där ute kan valet vara något skrämmande för nya resenärer. För att inte tala om det faktum att prissättning kan spela en avgörande roll i ditt beslutsfattande. Så det är viktigt att du inte spenderar för mycket, särskilt på något så grundläggande som ett SIM-kort.

Redaktörens val

Letar du efter ett förbetalt simkort för din europeiska semester?

: inte längre än Orange Holiday Europe Sim Card

MER INFORMATION

Med detta i åtanke har vi beslutat att sammanställa en lista över de bästa förbetalda SIM-korten som du kan ha med dig när du reser utomlands, särskilt till London eller i Storbritannien. Vissa av dessa alternativ kan också se bekanta ut, medan vi har sett till att inkludera ett par överraskningar också.

Så utan att vänta längre här är några av de bästa förbetalda SIM-korten och andra alternativ för din resa till London.

ProduktvarumärkenamnPris

OrangeOrange Holiday Europe Förbetalda SIM-kortKontrollera pris

GlocalMeGlocalMe G3 4G LTE Mobile Hotspot, världsomspännande höghastighets WiFi HotspotKolla pris på Amazon

KeepgoKeepgo Global Lifetime 4G LTE Data SIM-kort för Europa, Asien och Amerika + 1 GB kreditKolla pris på Amazon

MobalEurope Plus SIM av Mobal. 1 GB snabb 4G-data ingårKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

5 bästa förbetalda simkort för att resa till London

Orange Holiday Europe

Detta är ett idealiskt SIM-kort för kunder som vill ha gott om data såväl som röstminuter för sina resor i hela Europa. Den initiala krediten är giltig under en period av 14 dagar, men kan utökas ytterligare genom Orans online portal med ditt kreditkort. Det kan vara praktiskt om du förlänger din resa utöver den planerade tidslinjen. Detta är ett 3-i-1 SIM-kort, montering av mikro-, nano- och standard SIM-kortplatser. När det gäller SIM-funktioner finns det mycket att erbjuda här. Kunderna får 10 GB 4G / 3G-data, 2 timmars samtal och 1000 texter från Europa till var som helst i världen. Om du undrar, tillåter SIM också hotspot eller tethering, så du kan använda detta som ett dedicerat bärbart SIM-kort för hotspot.

Orange nämner att detta SIM-kort täcker 30 länder i Europa, så du är väl täckt oavsett vilket europeiskt land du går till. Även om 2-timmars samtalgränsen kanske inte är tillräcklig, rekommenderas kunder att använda Wi-Fi där det är möjligt och förlita sig på mobilappar som Google Duo eller WhatsApp, Skype etc. Du kan få SIM-kortet direkt från Orange UKs webbplats för 49, 99 dollar, att göra detta till ett av de mest attraktiva alternativen på vår lista.

Tre Storbritannien

Three UK är en av Storbritanniens mest populära flygbolag, och det är bara rättvist att du väljer denna transportör för din resa till London. Det bästa med detta SIM-kort är att det täcker stort sett hela Europa och även innehåller ett gäng asiatiska länder som Hong Kong och Singapore, vilket erbjuder stor flexibilitet under dina resor runt om i världen. Three UK erbjuder detta förbetalda SIM-kort med 12 GB data, 3000 minuter och 3000 texter under en period av 30 dagar, vilket gör det till ett mycket attraktivt förslag för månader långa resor till Storbritannien och Europa.

Tyvärr tillåter Three UK inte att använda detta SIM-kort för bärbara hotspots eller streaming, så du är begränsad till att bara surfa på internet och ringa samtal, vilket borde räcka i ett främmande land. Å andra sidan är aktiveringen relativt enkel och tar inte för mycket tid, så du är bra att gå så fort du får SIM-kortet. För ett SIM-kort som täcker 71 destinationer är detta erbjudande från Three UK ganska anständigt. Du kan för närvarande få det på Amazon för under $ 25.

GlocalMe G3

Detta är inte ett SIM-kort, tekniskt, men mycket bättre. GlocalMe G3 är en korrekt enhet som kan användas som en hotspot med ditt eget SIM-kort eller med GlocalMes kostnadseffektiva dataplaner som finns tillgängliga över hela världen. Genom att använda något som kallas moln-SIM-teknik garanterar GlocalMe att enheten kan ha en fungerande internetanslutning oavsett var du reser. Du måste dock köpa ett prenumeration från GlocalMe. Priserna kan vara så låga som $ 1, 5 per dag med Daypass-alternativet, vilket ger en internetanslutning på heltid för alla dina Wi-Fi-enheter.

Med nedladdningshastigheter på 150 Mbps respektive 50 Mbps kan enheten erbjuda höghastighetsdata nästan var som helst. Eftersom detta också låter dig lägga till ditt eget SIM-kort är du fritt att göra det tack vare de två SIM-kortplatserna som finns på enheten. Den här enheten har också en skärm, vilket innebär att du kan få alla detaljer om din användning, anslutna enheter och mer. G3 tillåter anslutning av upp till 5 enheter i taget, vilket är ganska anständigt även om vi skulle ha velat mer. Anslutningen är säker och lösenordsskyddad, så att dina värdefulla data skyddas från stöld.

Den liknar en liten pekskärmstelefon, vilket gör det lättare att bära. Det levereras med ett 5 350 mAh batteri ombord, så att du kan ladda dina enheter på det. Batteriet ombord kan hålla i upp till 15 timmars användning av hotspot utan stopp, vilket är ganska imponerande för en liten enhet som denna. GlocalMe G3 finns i svart och guldvarianter.

Mobal

Mobal är en välkänd transportör i Asien och har nyligen tagit sig till resten av världen också. Denna transportör erbjuder ett spännande förbetalt SIM-kort för resenärer till London, även om det är lite dyrt jämfört med standardförbetalda SIM-kort. Det varar i 30 dagar, men kunderna kan lägga till månader på toppen efter behov. Den levereras bara med 1 GB användbar data, som egentligen inte är tillräckligt, men borde vara tillräckligt för att komma igång en dag eller två. Samtal / minuter är inte exakt gratis här, men är ganska billiga, vilket hjälper dig att spara en hel del på samtal till USA och Kanada.

Inkommande samtal och texter är gratis från början, så du kommer inte att spendera på roamingavgifter. Transportören lovar utmärkt täckning i hela Europa, så du har inget att oroa dig för när det gäller nätverkets genomförbarhet. Priset runt 60 $, detta SIM-kort kommer inte att bli billigt.

O2

Det överlägset mest spännande alternativet på denna lista kommer från O2. Med ett massivt dataplan och spännande röst- och textalternativ ger detta förbetalda SIM-kort dig gott om frihet när du reser till London. O2 erbjuder 5000 minuters samtal, 5000 texter och en enorm 20 GB data under 30 dagar. Detta SIM-kort är giltigt i alla europeiska länder. Nätverket kopplas ihop med lokala operatörer i Europa för att ge dig bästa datatäckning oavsett var du reser.

Det bästa med detta SIM-kort är att du också kan använda data för hotspot så att dina andra enheter också kan ansluta till internet när du är på språng. Emellertid hävdar transportören att informationen inte kan användas för videoströmning, vilket är lite av en nedladdning. O2 är en välkänd transportör i och runt Storbritannien. Om du reser främst till London är det meningsfullt att åka med transportören tack vare sin starka nätverkstäckning runt Storbritannien.

Keepgo

Detta är ett utmärkt alternativ att ha om du reser utomlands ofta, oavsett var det är på kartan. Keepgo täcker totalt 105 länder runt om i världen och täcker alla berömda turistmål du kan tänka på. Det är ett omfattande paket som kommer med alla verktyg och adaptrar du behöver. När installationen har aktiverats aktiveras SIM-kortet omedelbart och du går bra. För att starta erbjuds användaren 1 GB gratis data och en giltighet på 1 år. Du kan fylla på data och giltighet varje år och därmed stanna hos dig hela livet. Ett resesim kan alltid vara praktiskt som ett engångsköp, särskilt eftersom det kan återanvändas praktiskt taget överallt i världen.

Men användare måste betala mer för denna bekvämlighet, vilket något tar bort glansen av Keepgos erbjudande. Det bästa är att Keepgo har ett kundtjänst dygnet runt som hjälper dig genom alla små eller stora frågor du har om SIM-kortet eller top-ups. Som du kan kolla in från Amazon är detta inte det billigaste SIM-kortet där ute.

EE

EE är en populär brittisk transportör som är känd för sina kostnadseffektiva planer för förbetalda kunder. Detta är ett SIM-kort som du kan beställa till din amerikanska adress så att du inte behöver investera i ett dyrt SIM-kort när du kommer till London. Detta data-SIM-kort är giltigt under 90 dagar, vilket ger dig god tid tills det går ut. Dessutom kan detta SIM användas praktiskt taget överallt i Europa och inte bara London, så om du planerar att resa utanför Storbritannien kommer detta SIM fortfarande att vara praktiskt för dig.

EE erbjuder 6 GB 4G-data med den här produkten, även om data kan täckas till 3G där nätverk är svaga. EE hävdar att det inte finns någon detaljerad registreringsprocess här, så du är bra att gå så fort du sätter detta SIM-kort i din telefon. Det finns inget samtal eller sms som är inblandat här eftersom det här är en datainbjudande. Detta betyder att du kan använda detta på din bärbara hotspot-enhet för att erbjuda datatäckning till hela familjen under resan. Kolla in det.

ProduktvarumärkenamnPris

OrangeOrange Holiday Europe Förbetalda SIM-kortKontrollera pris

GlocalMeGlocalMe G3 4G LTE Mobile Hotspot, världsomspännande höghastighets WiFi HotspotKolla pris på Amazon

KeepgoKeepgo Global Lifetime 4G LTE Data SIM-kort för Europa, Asien och Amerika + 1 GB kreditKolla pris på Amazon

MobalEurope Plus SIM av Mobal. 1 GB snabb 4G-data ingårKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.