5 bästa förbetalda mobiltelefonplaner 2020

Medan de flesta transportörer i USA tillgodoser de efterbetalda målgrupperna, finns det ett stort antal kunder som också förlitar sig på förbetalda nätverk. Folk föredrar förbetalda eftersom det ger mer flexibilitet. Och det är ingen överraskning att alla toppföretag erbjuder en förbetald plan för sin konsumentbas. Som ni säkert vet är transportörer mycket konkurrenskraftiga i USA, vilket gör det otroligt svårt för kunderna att välja den bästa planen.

varumärkeBästa förbetalda planslingorPris

TelloBlack Friday-erbjudanden
 • 4 GB + Obegränsat Talk & Text GRATIS
 • Inget kontrakt, inget åtagande
 • Uppgradera eller nedgradera när som helst
 • Kontrollera pris

  * Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

  Men det finns några transportörer där ute som sticker ut. Vi ska prata om dem idag i ett försök att underlätta dina liv. Men det finns flera faktorer involverade här. Ännu viktigare är att täckningen i ditt område också avgör vilken typ av transportör du behöver välja.

  5 bästa förbetalda mobiltelefonplaner

  Republic Wireless

  Republic Wireless är det bästa av alla förbetalda flygbolag just nu. Detta beror främst på att det erbjuder ett billigt alternativ till några av de andra lufttrafikföretagen där ute. Det kommer med en ganska anständig prisuppsättning, vilket gör det tillgängligt för den dagliga användaren. Det erbjuder emellertid inte mycket strömningsdata, så det är bara avsett för dem som behöver tillgång till data utan någon strömningsgodis. Även om det är svårt att föreställa sig någon som inte skulle strömma innehåll på sina telefoner, kom ihåg att många kunder bara använder internet för sociala medie-appar och e-post eller IM. Så för sådana användare är Republic Wireless det bästa förbetalda alternativet där ute.

  När det gäller planerna, för så låga som $ 20 per månad, kommer du att få tillgång till 5 GB data tillsammans med obegränsade texter och samtal. Om informationen inte räcker för dig kan användaren lägga till en extra GB data för bara $ 5 per månad. Du kan lägga till upp till 15 GB data på detta sätt, så det finns alternativ för tunga användare också.

  När det gäller trådlös prestanda använder Republic Wireless en kombination av Sprint och T-Mobile-nätverk och erbjuder en ganska bred täckning i USA

  Verizon Trådlöst

  VZW har varit USA: s största trådlösa nätverk, och det är fallet även idag. Verizons förbetalda planer har några attraktiva förmåner, inklusive naturligtvis samma rikstäckande 4G LTE-täckning som efterbetalda användare tycker om. Naturligtvis är företaget stolt över sin helt obegränsade (4G LTE) förbetalda plan, som kostar 75 $. Ett billigare alternativ börjar från $ 30 och erbjuder 3 GB data tillsammans med obegränsad samtal och sms (även gratis till över 200 länder). Användare av den obegränsade nivån får den extra bonusen med obegränsat samtal till Kanada och Mexiko.

  De fria texterna till 200 länder finns tillgängliga på varje förbetalda nivå, så oavsett hur mycket du spenderar varje månad är du säker på att få tillgång till den här funktionen året runt. Även om du betalar lite mer än vissa andra operatörer spelar det faktum att Verizons nätverkstäckning är oöverträffad en stor roll i kundernas beslutsfattande. Om du slits mellan nätverkstäckning och kostnad är det ingen tvekan om att du alltid kommer att gynna ett pålitligt nätverk.

  MetroPCS

  Om du letar efter en transportör som erbjuder det bästa när det gäller funktioner och prissättning måste MetroPCS vara det. Täckningen kanske inte är den bästa överallt, den erbjuder verkligen den bästa prissättningen. Det är tillgängligt för $ 60 (två rader) och $ 120 (fyra rader). Dessa planer har obegränsad prat, text, data samt videor. Dessa planer kommer också med mobil hotspot som standard inklusive Wi-Fi-samtal. Det utnyttjar T-Mobils datanät, så om du har magentasignaler i din region är chansen stor att du kommer att ha en anständig MetroPCS-täckning.

  Fångsten här är att kunderna måste betala fullt pris för smartphones. Detta är fallet med alla förbetalda nätverk, så det är inte en stor överraskning. Naturligtvis är du också fri att ta med din egen smartphone, vilket rekommenderas om du flyttar till MetroPCS. Om du inte vill ha stort ut varje månad börjar operatörens låga kostnadsplaner från $ 30 och erbjuder 2 GB data tillsammans med obegränsat prat och texter.

  Boost Mobile

  Denna speciella transportör rekommenderas starkt för dig som vill ha de bästa obegränsade planerna där ute. Som du säkert vet, använder Boost Mobile Sprints nätverk för täckning, så så länge du har transportörens signaler i området, borde du vara bra med Boost. Tillsatsen av funktioner som Boost Dealz hjälper dig att spara lite pengar i gengäld för att titta på några få annonser.

  Om du letar efter en enda rad måste du spendera $ 50 per månad och i gengäld får du obegränsad data, prat och texter. Om du är villig att lägga till upp till tre familjemedlemmar kommer priset ner till 100 $ per månad, vilket sparar 50 $ varje månad. Innehållet strömmas till 480p som standard, men om du lägger ytterligare $ 10 / månad till din linje ger du tillgång till 1080p-strömning. Detta rekommenderas starkt om du ska använda mobildata för att strömma innehåll. Planen inkluderar också 8 GB mobil hotspot, vilket gör detta till ett av de mest attraktiva obegränsade erbjudandena totalt sett.

  AT&T förbetald

  AT&T är uppenbarligen inte främling för förbetalda nätverk, och tack vare den enorma uppsättningen av enheter i hyllorna kan den erbjuda praktiskt taget alla nya enheter på förbetalda. Transportören erbjuder sin mest attraktiva förbetalda plan till $ 50 per månad, vilket kan sänkas med ytterligare $ 10 om du aktiverar automatisk betalning varje månad. För detta pris får kunderna obegränsat samtal, texter och data. Men du får tillgång till höghastighetsdata upp till bara 8 GB, och du kommer antagligen att behöva mer hög hastighetsdata. Om så är fallet är 75 $ -planen värd att överväga eftersom den också erbjuder 10 GB mobil hotspot per månad.

  Kunderna kan spara mycket mer om de lägger till flera rader i sitt konto, vilket är fallet med någon annan operatör. Så teoretiskt kan du få obegränsade samtal, texter och data (8 GB höghastighetsdata) för upp till fyra personer till endast $ 140, vilket är en rabatt på 20 $ över standardprissättningen på en linje.

  varumärkeBästa förbetalda planslingorPris

  TelloBlack Friday-erbjudanden
 • 4 GB + Obegränsat Talk & Text GRATIS
 • Inget kontrakt, inget åtagande
 • Uppgradera eller nedgradera när som helst
 • Kontrollera pris

  * Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.