5 bästa Flash-stödda webbläsare för Android

Flash-spelare är inte nödvändigtvis ett krav på Android-plattformen, men utan den är det inte möjligt att spela vissa ljud- eller videofiler på plattformen. Det kan vara en tråkig process att installera Adobe Flash från Play Store. Flash-spelare är tillgängliga i de flesta stationära webbläsare, så om du letar efter att fånga en liknande video- eller ljudfil på din telefon är det vettigt att ha en dedikerad flash-webbläsare.

Detta väcker ett annat problem eftersom det finns gott om flash-webbläsare som flyter runt Play Store. Det kan vara ganska förvirrande som konsumenten att få det bästa

Med detta i åtanke kan användare installera från ett flertal webbläsare från tredje part som stöder Flash-filer. Vi kommer att prata om några av dem idag för att hjälpa dig hitta den bästa Flash-stödda webbläsaren som finns på marknaden. Så låt oss ta en titt.

5 bästa Flash-stödda webbläsare för Android

Puffin Browser

En av de säkraste apparna på den här listan, Puffin Browser har alla sina baser täckta vad gäller säkerhet. Och funktioner. Och ja, det kommer också med en flash-spelare som standard. Appen uppdateras regelbundet med den senaste versionen av Flash. Eftersom uppdateringarna sker över molnet visas ändringarna omedelbart efter att utvecklaren har tryckt på dem. Webbläsaren använder också en komprimeringsalgoritm för att se till att du sparar data. Detta kan vara avgörande om du använder en begränsad dataplan och / eller roaming.

Webbläsaren är också lämplig för dig som litar på webbläsarspel. Den levereras med en virtuell styrplatta och gamepad som hjälper dig att komma igenom dessa webbläsarbaserade spel. Appen stöder ett inkognitoläge och erbjuder också möjligheten att rensa din surfhistorik bekvämt. Om du har en Android 4.4+ eller mer, stöder webbläsaren Adobe Flash över molnet. Denna funktion är dock endast tillgänglig under dagen. Webbläsaren är gratis att ladda ner och saknar annonser och köp i appen.

Dolphin Browser

Utvecklarna marknadsför detta som den bästa Flash Player-webbläsaren för enheter som har en lite biffigare maskinvara. Som sagt, webbläsaren fungerar också bra på lägre enheter. Webbläsaren har ett gäng teman som ger dig möjlighet att ändra appens utseende och känsla. Vi ser sällan tillverkare som erbjuder anpassningsalternativ i sina webbläsare, så det är bra att se Dolphin erbjuda funktionen som standard. Detta innebär också att du kan göra färgerna i din webbläsare mörkare och spara batteri (på AMOLED-telefoner).

Annonsblockering är också tillgänglig som standard, vilket negerar behovet av att ha en separat annonsblockeringsapp på din enhet. Du kan ladda ner stort sett vilket filformat som helst medan du också kan se dem direkt i webbläsaren. Det finns också ett antal gestfunktioner installerade här, som gör att du kan svepa igenom flikarna genom att vända från höger på skärmen till vänster. Men den här funktionen kan vara begränsad till vissa kraftfulla smartphones där ute. Dolphin Browser är en gratis nedladdning men kommer med annonser. Det har installerats mer än 50 miljoner gånger på marknaden så det är ett oerhört populärt erbjudande.

Photon Browser

Detta är ännu en anständig webbläsare som stöds av flashspelare som låter dig titta på och lyssna på i stort sett allt flashinnehåll på internet. Liksom Dolphin, kommer den här appen också med en massa anpassningsalternativ, så att du kan anpassa djupt hur din webbläsare ser ut. Webbläsaren är ganska smidig och videoklipp buffrar ganska snabbt, även om det mestadels beror på internethastigheterna du får.

Vad jag gillar med appen är att den kommer med en växel för att sätta på blixtstöd när du behöver det. Du kan fortsätta använda det som en vanlig webbläsare och genom att trycka på den knappen aktiveras flashspelaren för webbplatserna du besöker. Grundläggande webbläsarfunktioner som inkognitoläge finns här, medan det också finns möjlighet att torka av din surfhistorik efter varje session. Appen är gratis att ladda ner och använda, men det finns annonser ombord. Att göra ett köp i appen kan göra att annonserna försvinner samtidigt som de också erbjuder några andra fina fördelar.

Du behöver en smartphone eller surfplatta med Android 4.1 eller högre för att använda den här webbläsaren.

Lightning Browser

Precis som namnet antyder laddar Lightning Browser webbsidor ganska snabbt. Med inbyggt flashstöd behöver du inte ha ett separat plugin installerat. Det bästa med den här appen är att den är kompatibel med lite äldre enheter (så gammal som Android 2.2), vilket gör den lämplig för en stor del av Android-publiken. Trots att det är en ganska gammal webbläsare gör det faktum att det kommer med Flash-stöd som standard det till en app att kolla in. Det är lätt på din enhet också, så du har inget att oroa dig för minnesanvändning.

Säkerhet är ett område där den här webbläsaren erbjuder optimalt stöd. Med hänsyn till detta kan användarna vara säkra på att deras surfningsinformation är helt säker här. Appen är utvecklad av en oberoende utvecklare, så de flesta av de användarcentriska funktionerna finns här. Appen är en gratis nedladdning från Play Store och det finns inga annonser eller köp i appen.

flashfox

Högt rankad som en av de bästa webbläsarna i Flash Player där ute, FlashFox, får sitt namn efter Mozilla Firefox, även om det inte har någon anknytning till Mozilla. När det gäller prestanda är surfhastigheterna otroligt snabba och med Flash-support tillgängligt som standard är appen bra att gå så snart du laddar ner den. Utvecklarna har nyligen lagt till stöd för Android L-enheter även om det är kompatibelt med alla enheter över Android 2.3+ och täcker ett stort antal Android-smartphones och surfplattor där ute.

Denna app är också känd för att vara en av de snabbaste Flash-spelarna där ute, så du behöver aldrig en annan webbläsare om du har FlashFox på din telefon. Detta är en gratis nedladdning med annonser ombord.