5 bästa Fitbit Versa Watch Band från 2020

Fitbit Versa är företagets senaste tillägg till en lång lista med smartur och fitness trackers. Det finns en mängd olika fitnessband för de bärbara, med de flesta av dem som erbjuds direkt av företaget. Samtidigt finns det några band som säljs av tredje parts tillverkare. Vi kommer att lista upp några av dessa i ett försök att hjälpa dig att välja ut det bästa bandet för din Versa.

Fitbit Versa Watch Band

bildvarumärkeproduktpriserna

bayitebayite band för Fitbit Versa, utbyte tillbehör Strap Slim äkta läderband för Versa Women Men, Dark Pink11, 99

hooroorhooroor för Fitbit Versa Bands Kvinnor Män Small Large, Milanese Loop Rostfritt stål Metall Sport Sportbyte Armbandband med magnetlås Armband för Fitbit Versa Smart Watch10, 99

HagibisHagibis Fitbit Versa Bands Sport Silikonbyte Andningsband för nya Fitbit Versa Smart Fitness Watch7, 99

WeproWepro för Fitbit versa bandbyte för kvinnor, sportklockor för Fitbit Versa Smartwatch, Small Dark Fushia6, 99

HUMENNHUMENN för Fitbit Versa-band, ersättningsutrustning Andningsbara sportband med lufthål för Fitbit Versa Smartwatch0, 00

Även om Fitbit har gjort smartwatches tidigare, fram till Versa, fanns det ingenting av substansen på marknaden. Med Versa gav emellertid företaget slutligen kunderna ett livskraftigt alternativ till det smarta klockuret som finns tillgängligt i branschen. Så låt oss titta på några av de bästa smartwatches som finns på marknaden

5 bästa Fitbit Versa klockband

HUMENN

Det här speciella klockbandet ser konstigt ut som Apples sportband som säljs med Apple Watch. Mesh-designen gör det möjligt för huden att andas, vilket undviker irritation efter långvarig användning. Bandet är lätt att fästa på din Versa så du behöver inte expertkunskap för att sätta det på plats. Bandet är tillverkat med hjälp av lätt fluorelastomer, som förutom att det är lätt, också gör det mindre irriterande på din hud.

Bandet finns i små och stora varianter. Dessutom finns banden tillgängliga i en mängd färger. I skrivande stund finns det nästan 20 färger att välja mellan, så du kommer förmodligen att bli bortskämd med valet. Med tanke på vilken typ av design detta band erbjuder, kan du använda det på dina joggar och långvariga gymsessioner. Det finns inget att klaga på när det gäller kvalitet. Detta armband för Versa by HUMENN är priset till $ 4, 99 och $ 9, 81, beroende på storleken du köper.

Wepro

Detta är ett något annorlunda armband jämfört med det vi talade om ovan. Det finns inga perforeringar här, så det passar förmodligen för fritidskläder. Långvarig användning kan göra det irriterande för huden, men det är det perfekta bandet att bära om du är ute och går. Tillverkaren gör sina band i vanliga färger, så du har mycket att välja mellan. Banden finns i små och stora varianter, så det är meningsfullt att bestämma storleken på smartwatchet du har innan du investerar i just detta klockband.

När det gäller design använder Wepro en standard wrap- och spänndesign, vilket är hur de flesta konventionella armbandsur är designade. Så om du är en purist och föredrar den äldre designen, bör detta band stå högt upp på din lista. Detta är kanske ett av få band som kommer med 1 års garanti, vilket innebär att du kan köpa detta med förtroende. Bandet prissätts till $ 3, 88 och $ 7, 99 beroende på vilken variant du väljer. Se till att kolla in det på Amazon.

Bayite

Detta är något annorlunda eftersom det kommer med ett något smalare band. Det är också tillverkat av läder, så det är förmodligen bättre lämpat att arbeta vid vardagliga tillfällen. Med tanke på att den är smal och lätt kan du bära den i längre intervaller utan att ens inse att du har den på. Detta, utöver mängden färger som den kommer i, gör detta speciella klockband starkt rekommenderat för Fitbit Versa.

Detta speciella klockband finns i åtta färger. Dessutom erbjuder företaget 1-års garanti utan frågor, vilket ger dig full återbetalning samtidigt som du låter dig behålla bandet. Det säger sig självt att det här klockbandet är lämpligt för kvinnor, även om listan nämner att det är unisex. Klockbanden finns i 5, 3 - 7, 8 ″ varianter i åtta färger, vilket ger dig friheten att välja den färg du vill beroende på ditt humör för dagen. Detta klockband är lite dyrt än de andra, med en prislapp på 12, 99 dollar. Kolla in det på Amazon.

Hooroor

Detta är en av mina favoritvarianter bland alla klockband för Fitbit Versa eftersom det levereras med ett rostfritt armbandsband som erbjuder ett professionellt utseende samtidigt som du håller ditt band hållbart. Om du är medveten om Apple Watch-band, känner du till denna speciella variant som "Milanese Loop" -varianten. Den sveper runt klockan med en serie magneter, så att du kan vara säker på att du får en tuff och bekväm passform när du bär den.

Hooroor klockband för Fitbit Versa finns i totalt 14 färgvarianter, så det finns mycket att välja mellan. Med tanke på den typ av form Versa har kan en slinga som denna enkelt göra att den ser ut som en Apple Watch. Det är viktigt att nämna att dessa band har utmärkta betyg på Amazon från både kunder och experter. Så du kan få detta att veta att du investerar i en kvalitetsprodukt. Detta speciella klockband kommer att sätta dig tillbaka med $ 7, 99 eller $ 13, 99 beroende på storlek. Amazon har för närvarande detta i små och stora storlekar.

Hagibis

Detta är mer i linje med Sport-bandet som vi talade om ovan. Det kommer med perforeringar på bandet, vilket gör det lämpligt för gymnastikskläder eller till och med vardagligt bruk. Som en uppvisning av god tro erbjuder företaget en livstidsgaranti med just detta klockband. Du kan få en full återbetalning om du har problem med produktens kvalitet.

Det finns i totalt fem färgvarianter, så du har många alternativ att välja mellan. Även om mängden alternativ inte är så hög som andra varianter, med tanke på mönstret det kommer med, finns det mycket att skilja mellan varianterna. Du får totalt fem färgalternativ här.

Bandet fästs på plats med en spännmekanism, vilket gör det lättare att applicera och ta bort. Om du slits mellan flera varianter är det vettigt att få något som är erkänt av både experter och kunder. Du kan få Hagibis klockband för bara 8, 99 dollar på Amazon just nu, vilket gör det prisvärd för dem som vill handla med en budget.

Fitbit Versa Watch Band

bildvarumärkeproduktpriserna

bayitebayite band för Fitbit Versa, utbyte tillbehör Strap Slim äkta läderband för Versa Women Men, Dark Pink11, 99

hooroorhooroor för Fitbit Versa Bands Damer Män Small Large, Milanese Loop Rostfritt stål Metall Sport Sportbyte Armbandband med magnetlås Armband för Fitbit Versa Smart Watch10, 99

HagibisHagibis Fitbit Versa Bands Sport Silikonbyte Andningsband för nya Fitbit Versa Smart Fitness Watch7, 99

WeproWepro för Fitbit versa bandbyte för kvinnor, sportklockor för Fitbit Versa Smartwatch, Small Dark Fushia6, 99

HUMENNHUMENN för Fitbit Versa-band, ersättningsutrustning Andningsbara sportband med lufthål för Fitbit Versa Smartwatch0, 00