5 bästa dubbla SIM-telefoner med dedikerad utökbar MicroSD-kortplats 2020

Dubbla SIM-smartphones finns i överflöd just nu. Men det finns inte många bra där ute. Intrycket av att dubbla SIM-telefoner endast används på tillväxtmarknader eller asiatiska regioner är inte helt sant. Emellertid tar tillverkare mestadels dubbla SIM-varianter av sina flaggskepp till europeiska och asiatiska marknader. Det går inte att förneka att dubbla SIM-telefoner har praktiskt taget någonstans i världen, med tanke på hur det låter dig skilja ditt arbetsnummer från dina personliga nummer.

Bästa dubbla SIM-telefoner med dedikerad utökbar MicroSD-kortplats

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

HTCHTC U11669

SamsungSamsung Galaxy S8 Plus422, 29

LGLG G6 - Dual Sim350

SonySony Xperia XZ Premium349, 99

SamsungSamsung Galaxy A7 (2017)199, 99

Även om det finns en handfull dubbla SIM-telefoner i världen idag, gör några av dem kompromisserna med att erbjuda det andra SIM-kortspåret med ett microSD-kortplats. Det betyder att du antingen kan använda ett andra SIM-kort eller ett microSD-kortplats, men inte båda. Det finns emellertid några smartphones idag, särskilt under 2017, som kommer med både microSD och andra SIM-kortplatser. Detta gör att du kan använda både SIM-kort och microSD-kortet om du tycker att lagringen saknas. Vi ska titta på några av dessa smartphones idag, så se till att kolla in dem och ta ditt val.

Samsung Galaxy S8 +

Galaxy S8 + har en 6, 2-tums Quad HD Super AMOLED-skärm, åtföljd av en 12-megapixel f / 1, 7 bakkamera, en 8-megapixel f / 1, 7 framkamera, den octa-kärnan Exynos 8895 chipset, 64/128 GB utbyggbar lagring, 4/6 GB RAM, Android 7.0 Nougat och ett 3 500 mAh-batteri.

Handenheten är ett av de mest populära erbjudandena på marknaden just nu. Även om Samsung är starkt fokuserat på lanseringen av Galaxy Note 8 just nu, är Galaxy S8 och S8 + fortfarande oerhört populära på marknaderna idag. Handenheten levereras med företagets Infinity Display, som är företagets böjda displaypanel som sträcker sig hela vägen till sidorna.

Telefonen har också funktioner som DeX som låter dig använda telefonen med ett kompatibelt skrivbord. Med tanke på att det är en Samsung-smartphone finns det ingen brist på attraktiva funktioner ombord. Telefonen levereras också med Bixby-röst ombord, som bara fungerar i USA och Sydkorea från och med nu. Denna speciella variant är för närvarande tillgänglig för $ 729, 49 via Amazon.

Sony Xperia XZ Premium

Sonys flaggskepp 2017, Xperia XZ Premium är en showstopper när det gäller hårdvaruspecifikationer. Förutom att packa ett microSD-kortfack och ett SIM 2-fack, kommer telefonen också med en 5, 46-tums UHD 4K-upplösningsdisplay. Dessutom finns det en 19-megapixel bakkamera, tillsammans med en 13-megapixel framkamera. När det gäller processorkraft, packar Xperia XZ Premium octa-core Snapdragon 835 SoC ombord.

Telefonen levereras också med 4 GB RAM, 64 GB utbyggbart lagringsutrymme, Android 7.1 Nougat och ett 3.230 mAh-batteri. Om det inte är tillräckligt bra kommer telefonen också med IP68-certifierad vatten / dammbeständighet ombord, vilket gör det till ett av de mest hållbara flaggskeppen som för närvarande finns på marknaden. Det finns stereohögtalare ombord också, så det finns något här för alla.

Sony-smartphones säljs främst på europeiska och asiatiska marknader. Tack vare onlinehandlare i USA kan kunder dock få dem i regionen också. Du måste skala ut 794, 46 $ för smarttelefonen. Det är ganska rejäl, men en utmärkt handenhet att äga om du letar efter ett flaggskepp på översta hyllan med dubbla SIM- och microSD-expansion.

HTC U11

HTC U11 rankades som en av de bästa tillgängliga kamerafonerna på marknaden. Detta är en titel som luren fortfarande har, så det är av stor betydelse för tekniska experter. Telefonen finns i två varianter beroende på region. Medan den amerikanska modellen har ett enda SIM-stöd, packar den globala modellen en dubbel SIM-kortsplats och ett microSD-kortplats för ökade alternativ.

I hårdvaruavdelningen kommer HTC U11 med en 5, 5-tums Quad HD-skärm, en 12-megapixel f / 1.7 bakkamera, en 16-megapixel f / 2.0-främre kamera, den octa-kärnan Snapdragon 835 chipset, 4/6 GB lagring, 64/128 GB utbyggbart lagringsutrymme, Android 7.1 Nougat och ett 3 000 mAh-batteri. Telefonen har också IP67-certifiering och är delvis vatten- och dammbeständig. Handenheten kanske inte kan överleva fullblåsta undernivåer, men borde kunna tåla en stänk eller två.

Handenheten kan snacks från Amazon för bara 649 dollar, vilket är ganska rimligt jämfört med andra flaggskeppserbjudanden som finns tillgängliga i branschen idag.

LG G6

Liksom mobiltelefonerna ovan har LG G6 också en dual-SIM-variant fokuserad på de internationella marknaderna. Handenheten lade inte så mycket ljud i branschen när den lanserades, men det berodde främst på att handenheten inte kunde tävla mot Galaxy S8 och S8 +. Men om du har varit en LG-fan eller helt enkelt överväger en switch, är det vettigt att prova detta.

Med LG G6 behandlas användarna på en 5, 7-tums Quad HD-skärm, dubbla 13-megapixel bakkamera, en 5-megapixel framkamera, den fyrkärniga Snapdragon 821-chipset, 32/64/128 GB utbyggbar lagring, 4 GB RAM, Android 7.0 Nougat och ett 3 300 mAh-batteri. Telefonen är IP68-certifierad för vatten / dammbeständighet och den har också MIL-STD-810G-certifiering för hållbarhet. Handenheten kan snacks upp för $ 484, 99 via Amazon direkt.

Samsung Galaxy A7 (2017)

Galaxy A7 kommer med en 5, 7-tums Full HD Super AMOLED-skärm, 32 GB utbyggbar lagring, 3 GB RAM, en 16-megapixel bakkamera, en 16-megapixel framkamera, Android 6.0.1 Marshmallow och ett 3 600 mAh-batteri. Telefonen levereras med Samsungs egna Exynos 7880-chipset, så prestandan kommer förmodligen inte att vara i nivå med Qualcomm Snapdragon-chipset.

Trots att han är en mid-ranger kommer Galaxy A7 med funktioner som en fingeravtrycksscanner och en USB C-port. Tack vare närvaron av en fingeravtrycksscanner ger Samsung stöd för sin trådlösa betalningstjänst, Samsung Pay. Tillägget av funktioner som detta kommer att göra långt i att göra detta till en spännande mellankrigare. Telefonen har också IP68-certifiering för vatten- och dammbeständighet.

Handenheten kan snacks upp via Amazon för bara $ 368, 49 just nu, vilket gör det till det billigaste erbjudandet på denna lista just nu.

Bästa dubbla SIM-telefoner med dedikerad utökbar MicroSD-kortplats

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

HTCHTC U11669

SamsungSamsung Galaxy S8 Plus422, 29

LGLG G6 - Dual Sim350

SonySony Xperia XZ Premium349, 99

SamsungSamsung Galaxy A7 (2017)199, 99