5 bästa digitala fotoramar år 2020

Fotoramar används för att hänga upp gamla eller nya foton som är värda att värna om. Men digitala fotoramar tar dessa ett steg längre och låter dig lägga till så många bilder du vill i ett bildspel som format. Detta innebär att du kan lägga till fler foton än du kanske behöver komma ihåg i en enda ram. Dessa drivs vanligtvis med ström, så det är vettigt att hålla dem nära en nätadapter i ditt hus.

Digitala fotoramar

bildvarumärkeproduktpriserna

SSASSA 21, 5 tum stor reklamspelare Digitala fotoramar Fullfunktionsstöd SD / MMC / USB med HDMI VESA339, 00

nixplayNixplay Original 15-tums WiFi Cloud Digital Photo Frame. iPhone- och Android-app, e-post, Facebook, Dropbox, Instagram, Picasa274, 99

PIXALPix-Star 10, 4 tum Wi-Fi Cloud Digital Photo Frame FotoConnect XD med e-post, online-leverantörer, iPhone & Android-app, DLNA och rörelsessensor (svart)159, 99

TENKERTENKER PF0070 HD Digital fotoram IPS LCD-skärm med automatisk rotation / kalender / klockfunktion, Mp3 / foto / videospelare med fjärrkontroll0, 00

MYOLDTIMEKSD 12-tums Hi-Res (IPS 1920x1080) metallisk digital fotoram0, 00

Om du är ute efter en produkt som denna, skulle du vara medveten om att antalet alternativ där ute ibland kan vara väldigt förvirrande. Så vi kommer att göra ditt jobb enklare idag genom att välja våra fem av de bästa digitala fotoramar som finns att köpa. Vi kommer att prata om digitala fotoramar i olika storlekar, så du borde hitta något som slår din fantasi.

5 bästa digitala fotoramar

Pix-Star 10, 4-tums digital ram

Denna är rankad som en av de bästa digitala fotoramar där ute och har en 10, 4-tums LCD-panel, så att du kan lägga till collage eller stillbilder direkt. Det stöder USB-, SDHC- och SDXC-kort, så det är bra att gå så snart du ansluter det. Det kommer också med en fjärrkontroll om du vill byta bilder och videor på ramen på avstånd. Det kommer också med 4 GB lagringsutrymme, som kan rymma upp till 20 000 foton, så du är bra att gå om du direkt vill lägga till foton till den.

Detta kan göras genom att skicka ett e-postmeddelande som hänvisar din ram från din smartphone. Så även om det inte stöder fullständig telefonkompatibilitet kan du fortfarande skicka foton från din telefon direkt till ramen utan att vara i närheten. Du kan också få åtkomst till album från onlineleverantörer Facebook, Flickr, Picasa och liknande.

Vi rekommenderar starkt att du får varianten med ett 64 GB microSD-kort, som är priset till $ 177, 87. Se till att kolla in det på Amazon.

Nixplay 15-tums digital ram

Detta är en lite bättre fotoram eftersom tillverkarna också har släppt en app som kan låta dig skicka foton över en säker anslutning utan att behöva en microSD- eller USB-anslutning. Nixplay har också en egen molntjänst som erbjuder 10 GB lagringsutrymme för att hantera flera enheter på distans. Ramen är kompatibel med VESA-montering, så att du kan hänga den ganska mycket var som helst i ditt hem eller på kontoret.

När det gäller teknik ombord är det ursprungliga Nixplay ganska långt före tävlingen. Tack vare appen kan du redigera dina bildspel och göra andra ändringar utan att vara nära ramen. Detta kommer med en massiv 15-tums LED-bakgrundsbelyst display, vilket möjliggör anständig synlighet även när det finns naturligt ljus. Den använder fortfarande en LCD-panel under, så förvänta dig inte OLED-nivåer för visning.

Allt som beaktas, detta är en fantastisk digital fotoram och definitivt avsett för familjer. Det är priset till 209, 99 dollar på Amazon. Förutom trådlös anslutning stöder ramen även manuell överföring via USB eller microSD.

TENKER PF0070 Digital fotoram

Den här är avsedd för användare på en budget. Den har en mindre 7-tums skärm, så den kanske inte passar för större rum. Men en ram i denna storlek är fullständig mening för ett kontor eller på ditt skrivbord. Den stöder både USB- och microSD-anslutningar (upp till 32 GB), så att du kan ansluta någon av dem och ha foton eller bildspel visas så länge du vill. Den levereras med en automatisk roterande funktion som justerar bildens orientering automatiskt.

Det kommer också med en praktisk fjärrkontroll. Ramen saknar dock Wi-Fi-anslutning, så du är begränsad till att använda gammaldags filöverföringsmetoder för att lägga till bilder eller videor i den här ramen. Det är kanske därför det är mer lämpligt i mindre rum eller helst ligger bredvid din dator. LCD-panelen har en upplösning på 1024 x 600, vilket är ganska anständigt för en ram av denna storlek.

KSD 12-tums digital fotoram

Detta speciella erbjudande kommer med en stor 12-tums skärm med en inbyggd upplösning på 1920 x 1080 (16: 9). Detta är också en av de få fotoramar som levereras med inbyggda högtalare, så att du kan använda den precis som en surfplatta. Fjärrkontrollen gör det enklare att använda enheten och byta foton / videor eller musikspår. Den har också ett inbyggt klock- och kalenderalternativ, som också kan visas i stället för foton.

Denna speciella ram är ganska enkel och saknar onödigt märke på framsidan. Detta ger det en mycket konventionell ramutseende, vilket är vad du vill ha med en digital fotoram. Företaget nämner att ramen antingen kan placeras på ett skrivbord eller monteras på väggen. Vidare kan du få den här ramen i svart, grått och silver, så det finns ingen brist på tillgängliga färgalternativ. Denna vackra digitala ram ger dig endast $ 119, 99, vilket gör den till en av de billigare digitala stora ramarna där ute.

SSA 21, 5-tums digital fotoram

Vi har talat om några små digitala fotoramar och några stora. Men det här är en riktigt stor fotoram med en visningsstorlek på 21, 5 tum. Naturligtvis är det mer meningsfullt i köpcentra eller komplex, eftersom det mycket väl kan vara för stort för alla hem. Men om du vill ha en anslagstavla eller en massiv fotoram för ditt kontor kommer detta definitivt att göra susen. Det som gör detta attraktivt är det faktum att det levereras med högtalare ombord, så att du är fri att titta på filmer eller lyssna på musik på denna massiva fotoram. Ramen stöder också HDMI-ingång, vilket gör detta betydligt annorlunda än någon annan ram som vi har pratat om.

Det kommer dock inte med Wi-Fi, vilket vi anser är en missad möjlighet. Den stöder microSD, USB och HDMI som vi nämnde ovan. Det finns också ett lagringschip på 16 GB. Denna fotoram av SSA kostar dig 339, 99 dollar på Amazon just nu.

Digitala fotoramar

bildvarumärkeproduktpriserna

SSASSA 21, 5 tum stor reklamspelare Digitala fotoramar Fullfunktionsstöd SD / MMC / USB med HDMI VESA339, 00

nixplayNixplay Original 15-tums WiFi Cloud Digital Photo Frame. iPhone- och Android-app, e-post, Facebook, Dropbox, Instagram, Picasa274, 99

PIXALPix-Star 10, 4 tums Wi-Fi Cloud Digital Photo Frame FotoConnect XD med e-post, online-leverantörer, iPhone & Android-app, DLNA och rörelsessensor (svart)159, 99

TENKERTENKER PF0070 HD Digital fotoram IPS LCD-skärm med automatisk rotation / kalender / klockfunktion, Mp3 / foto / videospelare med fjärrkontroll0, 00

MYOLDTIMEKSD 12-tums Hi-Res (IPS 1920x1080) metallisk digital fotoram0, 00