5 bästa Dash Cam-appar för din Android-telefon

Dash-kammar är massivt populära på många marknader. Dessa kameror ger dig en mycket god inblick av vad som händer när du kör en bil och fångar något du kanske missar. Det ger utmärkt säkerhet vid stöld. Fördelarna är verkligen flera. Men inte alla kan få en streckkam som passar deras behov. Vissa vet helt enkelt inte om det eller vill inte investera i hårdvara. Det är här som dedikerade dash cam-appar för din Android-telefon är praktiska. Dessa appar konverterar i princip din Android-smartphone till en helt kapabel instrumentpanel. Det finns en mängd appar att välja mellan, så det är lätt för kunder att gå vilse bland mängden applikationer tillgängliga i Play Store.

Det är därför vi väljer noggrant fem av de bästa appen för dash-cam du kan få för din Android-smartphone. Även om dash cam-appar kräver att du ansluter telefonen till ett hölster varje gång du kör, erbjuder de mycket flexibilitet på andra områden. Exempelvis erbjuder vissa instrumentappar där ute möjligheten att synkronisera med OBD2-mottagare via Bluetooth, så att du får en korrekt läsning av din bils hälsa i realtid.

AutoBoy Dash Cam

Denna dash cam-app har funnits ett tag nu och verkar vara det mest föredragna valet för alla användare. Appen registrerar innehåll i bakgrunden även om du använder andra aspekter av appen. Appen själv har kartor och ger dig en detaljerad titt på den tid du har rest och hastigheten du reser i. Appen kommer att hålla inspelningsinnehåll så länge din telefon har lagringsutrymme och tillräckligt med batteri för att upprätthålla resa, vilket gör det till ett fantastiskt tillägg till din nästa resa.

Med appen kan du också ändra lagringsplatsen för de inspelade filerna (intern / extern). Appen spelar automatiskt in över äldre videor om du inte behöver dem, vilket sparar värdefullt lagringsutrymme på din enhet. Appen stöds på språk som koreanska, kinesiska, japanska, ryska, tyska, spanska, holländska, turkiska, förutom engelska. Mest av allt är appen en gratis nedladdning, vilket gör den till ett måste-försök för alla. AutoBoy Dash Cam är kompatibel med enheter som kör Android 2.3 och senare. Se till att prova det.

Sidor: 1 2 3 4 5