5 bästa Coding Bootcamp-skolor i Seattle 2020

Vill du lära dig att programmera, men vill inte spendera tiotusentals dollar, om inte hundratusentals, på en datavetenskapsexamen vid ett något prestigefylldt universitet? Människor kommer att säga att det är det enda sättet att komma in i fältet, men det finns faktiskt ett billigare sätt som får dig väsentligen samma utbildning, men på en mer praktisk, industriell nivå. Vi talar naturligtvis om kodning av bootcamp-skolor!

En kodande bootcampskola är fördelaktig eftersom den inte bara är billigare än högskola eller universitet, utan också får studenter i kontakt med praktisk praktisk erfarenhet som branschen letar efter. Visst, teori du lär dig på högskolan är till hjälp, men det är ofta helt annorlunda än praktiska med vardagens behov.

Så om du är i Seattle och vill lära dig att koda, här är de bästa kodningskamparna i Seattle.

Generalförsamling

Generalforsamlingen kommer som nummer ett på vår nedräkning, och med goda skäl. Generalforsamlingen erbjuder alla möjliga olika kodningskurser, men viktigast av allt är att de erbjuder en utmärkt utbildning för att lära sig webben - de har faktiskt 18 olika kurser som du kan välja mellan. Det finns kurser på heltid, deltid och självsteg, så att det finns något för alla som kan passa sina scheman.

För webbutveckling specifikt lär du dig färdigheter som webbutveckling HTML, CSS, Javascript, Ruby on Rails och mer.

Thinkful

Tänkande är faktiskt en online-kodning bootcamp som erbjuder flexibla kurser. De har faktiskt alternativ för heltidskurser och deltidskurser, och i deras webbutvecklingsspår kommer du att lära dig HTML / CSS, JavaScript, NodeJS, Python och mer. Allt är gjort online och Thinkful garanterar faktiskt ett jobb i slutet. De har flexibla betalningsalternativ också, som förhands- eller uppskjuten undervisning.

Flatiron School

Detta är en av de dyrare kodande bootcamp-skolorna i Seattle-området, men du kan garantera att du får en utmärkt utbildning här som gör dig jobbklar. En av höjdpunkterna är deras 15-veckors program, som inkluderar karriärtjänster som hjälper dig att hitta ett jobb efter examen. Det kommer även med en återbetalningsgaranti om du inte får ett jobb erbjudande inom sex månader, vilket kan ge dig en gratis kodutbildning.

De har faktiskt massor av kurser, men deras webbutveckling kommer specifikt att lära dig färdigheter som CSS, HTML, Javascript, ReactJS, Ruby, Ruby on Rails, SQL, Python och mer. Tänk på att deras kurser är heltid. så att du inte kommer att kunna arbeta heltid medan du gör den här kodningen bootcamp.

Kodning Dojo

Coding Dojo kommer upp som fjärde på vår nedräkning, och sitter faktiskt på det mer prisvärda utbudet av kodande bootcamp-skolor. Coding Dojo har faktiskt sex olika kurser som du kan välja mellan. Det finns faktiskt ett par sätt att gå igenom dessa kurser, eftersom Coding Dojo erbjuder dig heltid och flexibla kurser. Deras 3-stack-program kräver att du är personlig och kommer att erbjuda dig 14 veckors instruktion på plats. De har ett 2-stacksprogram med instruktörer som kan svara på dig i realtid. Detta kommer att ta tjugo veckor.

Några färdigheter som du kan lära dig på Coding Dojo är HTML / CSS, Javascript, Bootstrap, jQuery, PHP, MySQL, Angular.JS, MongoDB, Express, Node.JS, Heroku, Ruby, Rails, Python, Java och många andra.

Produktskola

Och slutligen har vi produktskola. Detta kommer att vara ditt billigaste alternativ. Det är inte så lika prestigefylld som andra bootcampar på den här listan, men det kommer att lära dig de kodningsförmågor som krävs för att komma igång. Den här är faktiskt utformad för chefer och projektledare, och hjälper chefer och anställda på ledningsnivå att lära sig de kodningsfärdigheter och ledningsförmågor som de behöver veta för att hjälpa deras team att lyckas.

Skolan görs allt online och i deltidstycken för att tillgodose människors upptagen scheman. När du har examen har du också tillgång till skolans interna jobbtavla.

Dom

Som ni kan se, det finns många utmärkta kodning bootcamp skolor i Seattle för att lära sig alla typer av programmering. Oavsett om du vill vara webbutvecklare, programvaruingenjör eller apputvecklare finns det något för dig på den här listan; men vi tror dock att församlingen förmodligen är ditt bästa val när det gäller en väl avrundad utbildning.

Vilken kodande bootcampskola gick du på eller planerar du att gå? Ljud av i kommentarerna nedan.