5 bästa Coding Bootcamp-skolor i NYC 2020

Programmering. Detta är den moderna handeln. Allt jobbar med att automatiseras, och programmering är vägen till det. Även om det kan vara den moderna handeln, är det definitivt mycket svårare än handeln också - åtminstone mentalt - eftersom det kräver att lära sig en vansinnig mängd komplex logik och på sätt som vi inte ofta är vana att tänka på.

Så, hur lär du dig att programmera? Det är den fråga som alla ställer, och de flesta svarar med ett bokstavligen svar på en miljon dollar - de säger att du måste gå i skolan och genomföra en ansedd datavetenskapsexamen, vilket ger dig tiotusentals, om inte väl i hundratals tusentals i skuld. Du behöver dock inte gå i skolan alls - det finns många kodande bootcamp-skolor i New York City-området som erbjuder samma utbildning, och för betydligt mindre!

Är du inte säker på vad de är? Här är de bästa kodande bootcamp-skolorna i NYC.

Generalförsamling

Generalforsamlingen kommer upp som en av de bästa platserna som du kan lära dig att koda i New York City. Generalforsamlingen tar dig från ingenting till en kodguide på bara en handfull veckor. Du lär dig verkliga, säljbara färdigheter som JavaScript, CSS, Node.js och till och med Ruby on Rails.

Generalforsamlingen är en uppslukande 12-veckors programmeringskurs. De tar dig från ingenting, lär dig grundläggande koncept och sedan till både front-end back-end-färdigheter, och sedan slutligen, till färdigheter som du skulle behöva arbeta med en produkt. Du kommer faktiskt att arbeta på ett team i slutet av kursen för att skapa en faux "produkt", tillämpa alla färdigheter som du lärt dig under hela kursen.

Kostnaden är cirka 11 500 $, med 25% krävs framför.

MakeSchool Summer Academy

Du kanske inte nödvändigtvis vill lära dig hur du programmerar för webben. Du kanske hellre vill fokusera på att arbeta på massiva och populära mobilplattformar som iOS. Det är vad MakeSchool Summer Academy handlar om. De tar dig igenom en 8-veckors kurs där du lär dig hur du skapar appar för iPhone och iPad med Swift. Som bootcamp-namnet antyder är detta en sommarkurs som händer på årsbasis.

Du lär dig inte bara hur du använder Swift, utan även Git och Xcode. Priset är lite lättare att svälja på MakeSchool, där det bara kostar deltagarna 6 000 dollar.

Fullstack Academy

Om du verkligen vill komma ut från en kodande bootcamp-skola som jobbklar, kommer du att överväga Fullstack Academy. Precis som namnet antyder kommer du att lära dig allt du behöver veta för att bli en Full Stack Engineer år 2020. Fullstack Academy kommer att lära dig koncept och verklig applikation i programmeringsspråk som JavaScript, Node.js, jQuery, AngularJS, HTML5, CSS3, SQL och mycket mer. Och de lär dig allt detta i 13 veckors intervall!

Fullstack Academy börjar faktiskt med en fyra veckors grundläggande kurs så att du är fullt förberedd för den uppslukande och intensiva 13-veckors sessionen. Den här sitter på drygt 15 000 dollar, men det finns gott om alternativ för stipendier och stöd baserat på inkomstbehov och demografi.

Flatiron School

Flatiron School står nästa på vår lista och är ytterligare en 13-veckors uppslukande kurs. De kommer inte att lära dig att vara en Full Stack-utvecklare, men de kommer att lära dig dina marknadsförbara programmeringsfärdigheter som du behöver för att lyckas som Front End Developer idag. Du lär dig HTML5, CSS, JavaScript, Ruby, Ruby on Rails, Git och mycket mer.

Den här sitter också på cirka 15 000 dollar i undervisningskostnad; Det finns emellertid stipendier och bidrag för dem som uppfyller olika demografiska och ekonomiska krav.

ByteAcademy

Och slutligen har vi ByteAcademy. Den här erbjuder en 12-veckors kurs för att lära dig aktuell programmeringsteknologi som du behöver veta för att lyckas. Du lär dig faktiskt HTML / CSS, Python, Javascript, Git, Django, SQL och mer. Men det finns en fyra veckors grundläggande kurs som du måste ta från ByteAcademy, som får dig förberedd med lite grundläggande kunskaper så att du bara lyckas under deras 12 veckor.

Det här är förmodligen det billigaste alternativet när det gäller webbutveckling, med undervisning på bara 10 000 dollar. Det kräver bara en liten $ 500 för att registrera dig, även om du måste komma på resten innan ditt startdatum.

Dom

Som ni kan se, det finns många utmärkta kodande bootcamp-skolor i NYC. Dessa är fem av de bästa där du faktiskt kommer att lära dig säljbara färdigheter för programmeringsvärlden. Det finns många andra alternativ i NYC, men dessa är lätt några av de bästa tillgängliga just nu.

Vilken kodning bootcampskola deltog du på eller planerar du att gå? Låt oss veta i kommentarerna nedan.