5 bästa Chromebook bärbara ryggsäckar 2020

Ryggsäckar för bärbara datorer är en nödvändighet i dagens värld. När bärbara datorer blir mindre i storlek är en lätt ryggsäck avgörande för att ta med dig den. Men med tanke på det stora antalet ryggsäcksmärken som finns där ute kan det vara ganska svårt att välja den bästa som passar dig. Om du äger en Chromebook, som till en början är ganska lätt, vet du vikten av en lika lätt ryggsäck för att göra det lättare att bära. Med detta i åtanke kommer vi att prata om fem av de bästa Chromebook-bärbara datorer som finns på marknaden idag. Det finns alternativ från olika företag med olika priser, vilket gör det lättare för dig att välja det bästa som passar dig.

Bästa Chromebook bärbar ryggsäck

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

OmIncase Icon Pack133, 99

MancroLaptop ryggsäck, resedatorväska28, 98

BooqBooq CSQ-GRY Cobra Squeeze RyggsäckKontrollera pris

Timbuk2Timbuk2 1815 The Authority PackKontrollera pris

The North FaceThe North Face Pivoter TNFKontrollera pris

5 bästa bärbara ryggsäckar för Chromebook

Booq Cobra Squeeze

Booq Cobra Squeeze är ett utmärkt alternativ för dig som vill hålla sina Chromebooks säkra och inte heller vill ge avkall på stil och design. Den är utformad med komfort i åtanke och axelkuddarna är extremt bekväma för långvarigt slitage. Denna ryggsäck kan innehålla bärbara datorer på upp till 15, 4 tum i storlek, vilket gör den idealisk för de flesta Chromebook-datorer som finns på marknaden idag. För att fylla på den väger den bara 2, 2 kilo, vilket gör den till en av de lättare ryggsäckarna som finns där ute.

Det yttre är tillverkat med vattenavvisande tyg, så det kan motstå regn eller vattensläpp med lätthet. Med Terralinq-säkerhetsfunktionen kan du spåra Cobra Squeeze vid stöld. Den övre fickan på Cobra Squeeze består av ett enkelt fack för bärbara datorer, medan ytterligare fack ger dig tillräckligt med utrymme att lägga till tillbehör eller till och med några böcker om du så önskar. Huvudfacket har en pennhållare samt två extra fickor, lämpliga för din bärbara laddare och andra tillbehör. Som du kan förvänta dig är en ryggsäck av den här typen inte billig. Det kommer att ställa dig tillbaka med $ 182, 15 på Amazon just nu.

Mancro

Den här är för budgetmedveten eftersom den kostar betydligt mindre än andra erbjudanden på denna lista. Men det betyder dock inte att det offrar för funktioner. Mancro-ryggsäcken har ett anständigt bärbart fack som kan hålla bärbara datorer på upp till 17 tum. Det innebär att den kan hålla alla Chromebook-standard relativt enkelt. Det yttre tyget är tillverkat av nylon, vilket hjälper till att hålla vikten nere samtidigt som den ökar dess miljövänliga referenser.

När det gäller säkerhet kommer ryggsäcken med ett lås, så att du kan säkra dina ägodelar. Ryggsäcken har två sidofack och tre huvudfack, med nio fickor inuti för laddare, kringutrustning och andra tillbehör. Som en bonus väger den bara 1, 5 kilo, så det finns ingen extra stress på axlarna. Även om detta är mycket beroende av vilken typ av vikt du kommer att bära. Ryggsäcken har också en USB-laddningsport, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för din dagliga pendling. Mancro-ryggsäcken är priset till $ 26, 99 på Amazon.

Timbuk2 Authority Pack

Detta använder en något annorlunda design för att se till att du har tillräckligt med utrymme för andra föremål. Det bärbara facket finns på baksidan, vilket innebär att du kan lagra böcker och en massa andra tillbehör i de andra facken. Lagringssystemet innebär också att din bärbara dator förblir säker från den vanliga pendlingen. Det yttre lagret är tillverkat av nylon, vilket hjälper till att hålla vikten till ett minimum. Men vid 2, 4 pund är den något bulkigare än de andra ryggsäckarna vi har nämnt här. Ryggsäcken har ett specifikt fack för kläder och skor, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för resor. Den kan rymma bärbara datorer på upp till 15 tum i storlek, vilket är i linje med de flesta bärbara ryggsäckar som finns där ute.

Sidfacken kan sträckas, vilket gör dem lämpliga att bära vattenflaskor och andra vätskor. Remmarna på ryggsäcken kommer med ett reflekterande tejp som varnar förarna på natten om din närvaro. Det här är en välbehövlig säkerhetsfunktion om du vill gå ensam i okartat territorium. Med totalt tre fack, inklusive de för att bära dina skor eller kläder, är Timbuk2 Authority Pack guldstandarden bland pendlarryggsäckar. Ryggsäcken finns i åtta färger, prissatt till $ 126, 42.

Incase Icon Pack

Incase är en av de mycket rekommenderade ryggsäckarna när det gäller expertutlåtanden och recensioner. Kroppen är tillverkad av 840D nylon, vilket gör den otroligt hållbar. Den kan rymma bärbara datorer på upp till 15 tum i storlek, så ju mindre den bärbara datorn är, desto bättre. Ryggsäcken har ett särskilt fack för surfplattor eller e-bokläsare, tillsammans med två huvudfack för att hålla din Chromebook och andra kringutrustning. Axelkuddarna har en axelband som ger mer komfort under lång användning. Det finns också en särskild strömficka med en kabel, så att du kan ladda dina enheter när du är på språng. Det bästa är att Icon Pack är relativt billigare jämfört med vissa andra ryggsäckar till bara 99, 96 $. Se till att kolla in det på Amazon.

The North Face Pivoter

När det gäller lagring kan du verkligen inte göra bättre än The North Face Pivoter. Den levereras med en total lagring på 27 liter. Den kan rymma bärbara datorer på upp till 15 tum i storlek, och det dämpade facket ger ökad säkerhet även när väskan är helt packad. De inre facken består av kardborrband och blixtlås, som ger förvaring för små föremål som böcker, surfplattor etc. Som en extra säkerhetsfunktion kommer denna väska med reflektorer för att låta fordon på natten veta om din närvaro. Till skillnad från andra ryggsäckar täcker den reflekterande lappen 360 grader, så sikten är så hög som den kan bli.

Med specialpressade gjutna axelremmar genomgår ryggraden och ryggen lite till ingen stress. Väskan finns i en mängd färger och ger dig tillbaka $ 79, 95.

Bästa Chromebook bärbar ryggsäck

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

OmIncase Icon Pack133, 99

MancroLaptop ryggsäck, resedatorväska28, 98

BooqBooq CSQ-GRY Cobra Squeeze RyggsäckKontrollera pris

Timbuk2Timbuk2 1815 The Authority PackKontrollera pris

The North FaceThe North Face Pivoter TNFKontrollera pris