5 bästa Chromebook-appar 2020

Chromebooks har funnits länge nu. Dessa enheter är oerhört populära och kostnadseffektiva och sätter dem i händerna på flera användare över hela världen. Det är ett livskraftigt alternativ till fullblåsta anteckningsböcker ibland med enheter som Chromebook Pixel fylld med avancerade specifikationer. För det mesta är emellertid en oro som kunder har med Chromebooks bristen på appar. Men det förändras och snabbt med tanke på möjligheten att köra Play Store-appar på Chromebooks. Men om du letar efter specifika Chromebook-applikationer finns det en hel del av dem också.

Vi ska prata om fem sådana appar idag i hopp om att hjälpa dig att hitta det bästa av partiet. Men inte alla av dessa är gratis och kan kräva prenumeration. Men det är verkligen appar som du behöver ha på din Chromebook.

Så låt oss kolla in dem.

5 bästa Chromebook-appar 2020

Lugna författare

Mitt enda klagomål med traditionella textredigeringsappar är att det finns många verktyg och alternativ som är synliga hela tiden, även om fullskärmsläge hjälper ibland, nästan varje textredigerare erbjuder en rörig upplevelse, ibland tar fokus bort från det du skriver . Calmly Writer är en app för Chromebooks som hjälper mycket med sådana distraktioner. Appen är utformad för att göra livet enklare för författare som bara vill skriva på en tom sida.

Med förmågan att lägga till skrivmaskinljud till dina tangenttryckningar kan författare också experimentera med en stil som äldre författare var vana vid. Om du skriver på natten eller bara vill växla upplevelsen, erbjuder appen också ett mörkt läge som ändrar bakgrunden till svart och teckensnittet till vitt. Appen har också ett teckensnitt som är avsett att hjälpa till med dyslexi, något som påverkar många människor runt om i världen. Du kan till och med få en uppskattad läsningstid för artiklarna du skriver, vilket gör detta till en utmärkt app att ha. Calmly Writer sätter dig tillbaka med $ 3, 99 i Chrome Web Store.

Evernote

Detta är ännu en nödvändig app för de som söker en app som kan hjälpa dig att synkronisera dina anteckningar eller filer direkt på molnet direkt. Evernote har funnits länge och har varit grundpelare bland appar och produktivitetsappar. Chromebook-versionen är skräddarsydd perfekt för plattformen och gör att du kan komma åt alla dina filer och dokument helt enkelt genom att logga in med dina referenser. En av mina favoritfunktioner i Evernote är möjligheten att söka igenom text såväl som PDF-filer och bilder som du har lagrat på ditt konto. Denna funktion gör det enkelt att söka efter något även om du har sparat många filer.

Evernote är en gratis app, men att få ett premiumabonnemang har vissa fördelar. Med Evernote Premium kan du till och med ställa in ett anpassat lås för appen för att hålla dina anteckningar säkra och borta från personer som hanterar din telefon. Appen är gratis att ladda ner i Chrome Web Store.

Spotify

Denna app behöver ingen introduktion eftersom den är en av de mest populära musikströmningstjänsterna i världen. Den levereras med en ganska anständig samling konstnärer, och har utan tvekan flest användare bland strömningsleverantörer, även om Apple Music snabbt håller på. Spotifys användargränssnitt för den här Chrome-appen har designats med mycket omsorg och tanke, vilket vi beundrar mycket. Alla artister, album och spellistor är lätta att komma åt.

Till skillnad från andra streamingtjänster har Spotify också en gratisversion. Detta är inte en kostnadsfri testperiod, utan en något begränsad version av Spotify Premium med annonser och oförmågan att hoppa över spår. Med Spotify Connect kan du spela musik på din TV eller annan ansluten enhet med din Spotify-app som fjärrkontroll. Appen har också en utmärkt musikupptäckningsfunktion som är noggrant anpassad till din musiksmak. Den kostnadsfria versionen av Spotify kan testas med säkerhet, men för fortsatt användning rekommenderar vi starkt att Premium-prenumerationen värderas till $ 9, 99 per månad. Appen är gratis att ladda ner från Chrome Web Store.

Polarr Photo Editor

Polarr är ett av de bästa och mycket kraftfulla fotoredigeringsverktygen för Chrome OS och är en utmärkt app som kan hjälpa dig att göra ändringar och fotoändringar även när du är offline. Appen finns i Express- och Pro-versioner, vilket ger dig valet mellan ett gratis erbjudande och en betald tjänst. Bland de många funktioner som appen erbjuder, låter Polarr dig överlagra och lägga till lager till befintliga fotografier, så att du kan konvertera dina standardbilder till ett modernt underverk.

Du kan också lägga till fotorealistiska effekter som moln, vatten, regn etc för att lägga till lite mer krydda till dina bilder. Appen stöder också ett autoförbättringsläge som gör att du snabbt kan justera vitbalansen och kontrasten på dina fotografier. Polarr är en gratis nedladdning i Chrome Web Store. Se till att kolla in det.

Word Online

Detta är en officiell app från Microsoft och ger dig alla funktioner i Microsoft Word med redigerings- och kommenteringsfunktioner online. Det är i princip standard Microsoft Word, men med realtidsredigering och samarbetsfunktioner ingår. Appen fungerar tillsammans med Office Online, som består av flera Microsoft-produktivitetsappar, även om förekomsten av Office Online inte är en förutsättning för att denna app ska fungera. Alla saker som beaktas, Word Online är en ganska anständig appredigeringsapp för Chrome OS, och vi uppskattar att det ger redigering online som kan vara avgörande för att slutföra gruppdokument eller projekt.

Naturligtvis kan du också välja att spara filen nativt på skrivbordet, vilket är perfekt om du inte har någon internetanslutning. Men som bäst fungerar Word Online som en online-dokumentöppnare online, speciellt anpassad för att arbeta med flera användare samtidigt. Denna app är en gratis nedladdning för Chrome OS.