5 bästa Chicago Subway-app för Android

På väg till Chicago för semester? Eller kanske du bor och arbetar i staden och hatar att navigera i den fruktansvärda trafiken, särskilt i rusningstid. Som ni kanske redan vet finns det ett ganska enkelt sätt att navigera runt i staden, och det är med tåg. Information för Chicagos tunnelbana och järnvägssystem är inte nödvändigtvis lätt att komma till; men det finns en app för det! Med en Chicago tunnelbana-app för Android - som pendlare eller turist - hittar du all tunnelbanainformation - och information för andra transiteringslägen - som du någonsin skulle behöva för att resa runt en Chicago, Illinois.

Redo att ladda ner en till din telefon? Här är några av de bästa alternativen tillgängliga för dig idag.

Chicago Transit CTA

Det första alternativet vi tittar på - som kommer på plats fem - är Chicago Transit CTA. Allt du någonsin kan behöva packas i den här kartappen, inklusive realtidsankomster, live status, offline schemaläggning, varningar, faktiska kartor och mer. Har du problem med att hitta en tåg- eller järnvägsstation eller till och med en busstation? Du kan enkelt använda Chicago Transit CTAs inbyggda GPS-lokalisering som visar dig närmaste tunnelbana eller tågstationer. En av de snygga sakerna med Chicago Transit CTA är att det finns till och med uppskattade väntetider tillgängliga direkt i appen! Den här är en viktig del av din smartphone och vardagen.

Ladda ner det nu: Google Play

Chicago CTA Transit - CTA buss- och tågtid

På det fjärde har vi Chicago CTA Transit. Med hjälp av officiella uppgifter från Chicago Transit Authority kan Chicago CTA Transit hjälpa turister och pendlare att komma från punkt A till punkt B mycket enkelt och så snabbt som möjligt. En av höjdpunkterna i denna app är den enkla och lättanvända ruttplaneraren. Men utöver det kommer du att kunna hitta alla uppskattade ankomsttider du behöver för de olika järnvägssystemen och bussarna. Du kan också hålla ett öga på CTA: s servicestatus, hålla dig uppdaterad med eventuella förseningar eller före ankomst.

Ladda ner det nu: Google Play

aMetro World Subway Maps

Om du älskar att resa i världen, se alla städerna och vad de har att erbjuda - eller kanske du reser för arbete mycket - vill du inte ha en transitapp på din telefon för varje större stad. Du vill ha en som kombinerar dem alla, men erbjuder samma funktioner. Det är det som gör aMetro World så användbar - den här kan enkelt visa dig tunnelbana kartor, busslinjer, tåg och annan information om transportsystem för större städer över hela världen, inklusive Chicago. Det finns en handfull andra extrafunktioner inuti, som att kunna planera dina egna rutter.

Ladda ner det nu: Google Play

Citymapper - Transitnavigering

Och som vårt andra favoritalternativ har vi Citymapper. Det beror på att det lätt kan vara en av de mest polerade apparna där ute, med ett rent och organiserat användargränssnitt som inte bara är lätt att navigera utan också ser bra ut. Citymapper har alla vanliga transitmustar som buss-, tunnelbana- och tågrutter och realtids- och ankomsttider. - det finns till och med en GPS-lokalisering som visar dig närliggande stationer. Med Citymapper kan du till och med ladda ner offline-kartor i händelse av att du tar slut på data.

Ladda ner det nu: Google Play

Transit: Transit-app i realtid av Transit App, Inc.

Transit: Realtidstransitering är ett måste på varje smartphone. Med exakta realtidsprognoser vid ankomst- och avgångstider för olika transportsätt i Chicagos Transit Authority, är detta ett viktigt att hålla med dig. Transit: Realtidstransitering ger dig enkel resplanering, meddelanden om punkt-till-punktnavigering och serviceavbrott, den här appen är lätt att använda med ett tydligt gränssnitt. När du åker på din favoritmassetransport kan du också ställa in den här appen så att du skickar stoppmeddelanden så att du inte missar ditt stopp när du åker.

Det låter dig också ladda ner scheman och resvägar för att använda offline om du befinner dig i en datakrunch.

Ladda ner det nu: Google Play

Dom

Som du ser har du en mängd olika alternativ för att navigera i Chicago Transit Authoritys snabba transportsystem. Någon av dessa hjälper dig att navigera i den täta staden och snabbt komma från punkt A till punkt B. Om du letar efter grödans kräm inom resetekniken kan du verkligen inte gå fel med Citymapper eller Transit: Real Time Transit.

Har du din egen favorit transit app? Låt oss veta vad det är i kommentaravsnittet nedan - vi vill gärna höra från dig!