5 bästa Chicago Parkeringsapp för Android

Chicago är en väldigt cool stad att besöka. Men oavsett om du är där för ett Cubs-spel, Navy Pier eller en shoppingspion på Magnificent Mile, måste du veta var du ska parkera. Det gör det ännu bättre om du kan göra det utan att bryta banken eller spendera en timme för att hitta en plats. I strävan efter bättre parkering är här några av de bästa parkeringsapparna som Windy City har att erbjuda.

ParkChicago

Även om den här appen inte hjälper dig att hitta parkering i Chicago, kan det vara den viktigaste parkeringsappen i Chicago. Denna app fungerar faktiskt tillsammans med Chicago parkeringsmätare så att du kan övervaka och betala för dina bilparkeringar. Parkera bara var du än ser ParkChicago-ikonen och ladda ner den här appen. Då behöver du inte oroa dig mer för de obevekliga strövande mätarejärnorna. Du får meddelanden när din tid är låg. Du kan också skicka parkeringskvitton till dig och ha en post över alla dina Chicago-parkering. Det är en mycket praktisk app för affärsresenären som behöver kvitton för kontoret. Skaparna har en följeslagare-app för att hitta parkering som heter Park Chcago Maps. Även om recensioner visar att följeslagarappen fungerar vanligtvis inte med nyare Android-telefoner.

ParkWhiz

Denna app är prislistan för parkeringsappar. De har arbetat för att mäklare ett stort antal platser i parkeringsgarage runt om i Amerika och kan erbjuda dem till dig till lägre priser än du skulle hitta om du bara kom ut från gatorna. Välj från deras lista över platser i Chicago och se vilken typ av besparingar du kan få. Då kan du betala i förskott och reservera din plats för dagen. Det möjliggör sinnesfrid när du reser till en ny obekant stad. Du kan också ha flera användarnamn i den här appen så att du kan hålla dina personliga besök och utgifter för företagsparkering åtskilda och enkla att använda. Så det är en fantastisk app för den som gillar att besöka samma stad som de måste arbeta i.

Spothero

Denna app är parkeringsplatsernas Travelocity. Välj den stad du ska åka, Chicago, och sedan kommer du att ha en lista med deltagande garage. Berätta för den dag och tid du vill parkera och det ger dig priser så att du kan jämföra butik för pris och plats. Sedan kan du äntligen boka din plats i förväg. Ingen kör runt och hoppas att du klarar det innan de bästa platserna är borta. Anländer till din angivna tidpunkt och din plats kommer att vara där och vänta. Denna app har också stora märken för kundservice när människor har haft problem med garaget som de betalade för att parkera på. Så du kan betala och parkera med förtroende.

Spotangel

Denna parkeringspärla drivs av de människor som använder den. Den visar kartor över städer där appen är tillgänglig inklusive Chicago. Det visar var gratis parkering och parkeringsgarage finns. Den hade aktuell information om prissättning. Och sedan, genom kraften från dig (det kollektiva Spotangel community) meddelar du var öppna parkeringsplatser finns i det området. Detta ger dig en chans på gratis parkering och insider tips som traditionellt bara lokalbefolkningen skulle veta. Och låt oss inse det, att inte behöva betala $ 15 till $ 30 per dag för att parkera gör någon lyckligare.

Parkmobile

Denna app är en kombination av alla tidigare appar. Parkmobile kan spara dig upp till 50% rabatt på parkering. Den har information om alla typer av parkering inklusive gratis parkering och gatuparkering. Och stoltheten själva 24 timmar, 7 dagar i veckan, högst upp kundservice för att hjälpa dig med att förhandla om några parkeringsproblem. De har hög betyg i recensioner och betonar verkligen den aspekten av deras app. De har betalt från dina telefonmätare, meddelanden om tid. De kan lagra upp till 5 bilar för att hålla reda på, så om du är med en grupp kan du spåra alla deras bilar parkering. De har också funktioner som "hitta din bil" och "parkeringsfavoriter" så att du kan reservera din favoritplats igen. Med vägbeskrivning till ditt val och flera betalningsalternativ är detta en bra app att använda.

Dom

Det finns massor av parkeringsalternativ och många bra sätt att hitta dem och betala med dessa appar. Det skulle göra din nästa resa till Chicago mycket mer problemfri och roligare.