5 bästa cellsignalförstärkaren för bättre sprintmottagning 2020

Sprint säger att den har stor täckning, men när du väl lämnar en storstad kan du se att deras täckning är gränsöverskridande. De har bara inte de resurser som gigantiska företag som AT&T och Verizon har, och det är OK. Det är inte bra för konsumenter på Sprint, eftersom det finns massor av frustrerande täckningsproblem, men det kan förhoppningsvis fixas med hjälp av ytterligare hårdvara.

Verizon Signal Booster

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

SureCallSureCall Fusion5X mobiltelefonsignalförstärkare1699

weBoostweBoost Connect 4G-X 471104 mobiltelefonsignalförstärkare för hem och kontor899, 99

SureCallSureCall Fusion4Home Omni / Panel, Mobilsignal Booster Kit499, 99

phonelexPhonelex 3G Verizon AT&T Band5 850 MHz FDD GSM CDMA MobilsignalförstärkareKontrollera pris

weBoostweBoost EQO 4G 474120 mobiltelefonsignalförstärkareKontrollera pris

Med en cellsignalförstärkare bör du kunna öka din Sprint-signal för att få en mycket bättre mottagning än utan en booster. Naturligtvis kräver detta att du har minst en anständig cellsignalanslutning utomhus, eftersom boosters är tekniskt avsedda att öka täckningen i en byggnad.

Om du följer med nedan guidar vi dig genom de bästa cellsignalförstärkarna för bättre Sprint-mottagning under 2020. Kolla in dem!

weBoost Connect

WeBoost Connect 4G-X är den absolut bästa konsumentklara cellsignalförstärkaren som du kan få tag på. Detta är en särskilt bra cellsignalförstärkare för stora hem. Denna booster själv kan ta signalen du får utanför och förstärka den i ett hem upp till 7 000 kvadratmeter. Så om du har döda zoner i ditt hem som är särskilt besvärande, kommer denna cellsignalförstärkare att vara kunna rensa dem direkt. Denna booster fungerar faktiskt för alla nätverk. Så om du är på Sprint kommer det också att stärka signalstyrkan i andra nätverk som AT&T och Verizon också.

WeBoost Connect är lite dyr, men det är helt värt det med den celltäckning som du får från den. Räknar med att få få tappade samtal och bättre datahastighet eftersom du har bättre signalstyrka med ditt celltorn.

SureCall Fusion4Home

Om du inte vill spendera det stora beloppet som weBoost Connect säljer för, kanske du vill överväga en något nedgraderad cellsignalförstärkare - Fusion4Home. Fusion4Home av SureCall har inte nästan lika mycket fyrkantiga bilder på weBoost Connect, men kommer fortfarande att förstärka signalen i ett blygsamt hem. Fusion4Home kan stödja upp till ett 3 000 kvadratmeter stort hem - det är mycket mindre än vad weBoost Connect kan, men det är fortfarande täckning för ett ganska stort hem. Både 4G LTE- och 3G-hastigheter förstärks, så att du kan få en utmärkt signal till Sprint, eller vilket nätverk du använder. Fusion4Home borde kunna arbeta med nästan alla nordamerikanska transportörer.

Du kan också förvänta dig att få mycket bättre juice ur telefonen. Genom att öka signalstyrkan och ta bort en svag signal från ditt hem, bör telefonen konsekvent få bättre strömförbrukning, vilket ger dig några extra timmar ur den.

Phonelex GSM Booster

Phonelex GSM Booster är en annan cellsignalförstärkare som du bör överväga att hämta till ditt hem. Detta kan bara öka 3G-signaler, men eftersom många områden i USA (särskilt landsbygden) inte har kunnat röra sig förbi 3G-teknik, är denna booster perfekt för dessa områden, särskilt eftersom en 3G-signal inte kan tränga igenom genom väggarna så enkelt. Detta innebär att Phonelex verkligen kommer att hjälpa dig att få en batterisignal i ditt hem.

weBoost EQO 4G

weBoost gör också en cellsignalförstärkare som kan täcka mycket mindre områden. Detta gör sakerna lite mer överkomliga om du bara har ett rum som du behöver förstärka signalen i. Den kan förstärka 4G LTE- och 3G-hastigheter, så du borde kunna få en mycket bättre anslutning på ett kontor i ditt hem eller rum. Denna cellsignalförstärkare är åtminstone värt att ta en titt på!

SureCall Fusion5X

Senast uppe på vår lista är Fusion5X. De sista fyra cellsignalförstärkare som vi listade är perfekta för användning i hemmet för Sprint, men de är knappast kapabla att täcka hela spännvidden på ett kontor eller ett medelstora lager. Det är därför du bör överväga den kommersiella applikationen. Den kan öka 3G- och 4G-signalerna och kan förstärka den över en byggnad på 20 000 kvadratmeter. Det är en premiumcellssignalförstärkare och kommer också med ett premiumpris. Men det kommer att fixa alla dina servicefel i en kommersiell byggnad.

Dom

Så vilken cellsignalförstärkare tar du upp? Om du har kontanter rekommenderar vi att du går med weBoost Connect. Detta kommer att lösa alla dina cellsignalproblem i ditt hem. Om du inte har kontanter kan du använda SureCall Fusion4Home, som är billigare men täcker mindre mark.

Verizon Signal Booster

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

SureCallSureCall Fusion5X mobiltelefonsignalförstärkare1699

weBoostweBoost Connect 4G-X 471104 mobiltelefonsignalförstärkare för hem och kontor899, 99

SureCallSureCall Fusion4Home Omni / Panel, Mobilsignal Booster Kit499, 99

phonelexPhonelex 3G Verizon AT&T Band5 850 MHz FDD GSM CDMA MobilsignalförstärkareKontrollera pris

weBoostweBoost EQO 4G 474120 mobiltelefonsignalförstärkareKontrollera pris