5 bästa cellsignalförstärkare för rakt samtal 2020

Har du flyttat till Straight Talk och har svårt att få en anständig mottagning i ditt hem med transportören? Detta är ett vanligt problem som helt enkelt kommer med transportörer som inte har resurser för jättar som Verizon och AT&T. Inte bara det utan den dåliga signalen i ditt hem kan bero på byggandet av ditt hem - det kan finnas stål eller metall som gör att signalen inte tränger igenom också. Och ärligt talat, du kan bara bo i ett område där signalen inte är lika bra utanför, så det kommer att bli värre inuti.

Bästa signalförstärkare

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

weBoostweBoost Connect 4G-X 471104 mobiltelefonsignalförstärkare för hem och kontor899, 99

SolidRFSolidRF MobileForce 4G Cell Phone Booster For CarKontrollera pris

SureCallSureCall Fusion5X mobiltelefonsignalförstärkare1699

phonelexPhonelex 3G Verizon AT&T Band5 850 MHz FDD GSM CDMA MobilsignalförstärkareKontrollera pris

SureCallSureCall Fusion4Home Omni / Panel, Mobilsignal Booster Kit499, 99

Finns det ett sätt att fixa det här? Absolut. Du behöver bara vara villig att investera i en anständig hårdvara - en bra cellsignalförstärkare. Och vi menar verkligen en bra en - du vill inte billig på en cellsignalförstärkare, eftersom många av de billiga knappast kommer att göra någonting alls, och om de gör något kommer det att begränsas till en litet område.

Är du inte säker på vilken du ska hämta? Följ med nedan, så markerar vi några av våra favoriter på marknaden just nu.

SureCall Fusion4Home

Först upp på vår lista är SureCall Fusion4Home. Detta är en mellanstor cellsignalförstärkare som garanterar att mottagningen blir bättre i ditt hem. Om det är dumt nu, är Fusion4Home säker på att städa upp det, och i hela ditt hem också. Fusion4Home kan ta signalen utanför och förstärka den på insidan för upp till hela 3 000 kvm. Det här handlar om det genomsnittliga intervallet för en mellanstora cellsignalförstärkare och kommer att räcka för de flesta amerikanska hushåll. Tänk bara på att du bör placera boostern på golvnivån där du verkligen har problem, eftersom boosters som detta traditionellt gör bäst genom att erbjuda en triangulär eller sida vid sida-signal, men många av dem har svårt att gå igenom golv.

När du har konfigurerat detta kan du också förvänta dig att få en bättre telefonprestanda. Telefonens batteri tappas mycket snabbare när du har en svag signal, eftersom din telefon alltid försöker öka signalen eller hitta en ny eller bättre signal. Genom att använda en cellsignalförstärkare behöver din telefon inte lägga ut all denna extra juice.

weBoost Connect

Därefter har vi weBoost Connect 4G-X. Detta är en av de bästa cellsignalförstärkare som finns på marknaden just nu och överträffar även Fusion4Home av SureCall. Det är ganska ett paket att installera, men när du väl har kommit igång hoppar weBoost Connect rätt i aktion och eliminerar döda zoner i hela ditt hem (igen, sätta boostern på golvnivån som du har mest problem med signalen). WeBoost Connect 4G-X är mycket dyrare än Fusion4Home, men det ökar också mycket mer kvadratmeter än Fusion4Home. Du kan täcka hela 7 000 kvm med denna signalförstärkare.

Det bokar LTE-, 4G- och 3G-frekvenser, så denna cellsignalförstärkare är perfekt för alla nätverksteknologier. Precis som Fusion4Home hjälper det ditt smartphonebatteri massor bara för att det blir av med den svaga signalen i ditt hem.

MobileForce Car Cell Booster

En sak som många inte tänker på är cellsignalförstärkaren för bilen. Om du någonsin har kört medan du pratade i telefonen, har du utan tvekan upplevt det fallande samtalet på grund av att du rullar genom ett område där celltäckningen inte är så bra. Det är frustrerande, men tack och lov finns det sätt att undvika tappade samtal under dessa döda zoner: bara en av dessa är en mobilcellsignalförstärkare. Den här av MobileForce kommer att stärka LTE-, 4G- och 3G-signaler för att säkerställa att en låg signal i en död zon inte kommer att tappa ditt samtal. Det är också värt att notera att en mobilcellsignalförstärkare inte kommer att öka telefonens batteri mycket, eftersom din telefon bara inte kommer att försöka komma ur en svag signal när du är på väg.

SureCall Fusion5X

Som ni ser är dessa alternativ som vi hittills har listat inte bara optimala för kommersiella applikationer. WeBoost Connect kan vara om du driver en liten butik, men det är knappast tillräckligt med täckning för ett kontor, lager eller till och med en fabrik. Som sagt, du kanske vill överväga SureCall Fusion5X. Denna cellsignalförstärkare är mer än kapabel att öka LTE-, 4G- och 3G-frekvenserna och är verkligen perfekt för alla kommersiella applikationer. Det kan vara snyggt speciellt för fabriksgolv, eftersom fabriker traditionellt har abysmal celltäckning och skulle kunna gynnas genom något som Fusion5X.

Phonelex GSM Booster

Senast uppe på vår lista är Phonelex GSM Booster. Denna speciella cellsignalförstärkare är optimal för områden som underbetjänas i mobilnätarenan. Phonelex GSM Booster kan bara öka 3G-frekvenser, så det är verkligen lämpligare för, till exempel, landsbygdsområden som fortfarande släpar efter i ett 3G-nätverk.

Dom

Om du har ett val rekommenderar vi att du hämtar SureCall Fusion4Home. Denna 3 000 kvm stora cellsignalförstärkare kommer att ta hand om alla celltäckningsbehov i ditt hem. WeBoost Connect är också ett utmärkt alternativ för dem som behöver täcka ett mycket större utrymme.

Bästa signalförstärkare

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

weBoostweBoost Connect 4G-X 471104 mobiltelefonsignalförstärkare för hem och kontor899, 99

SolidRFSolidRF MobileForce 4G Cell Phone Booster For CarKontrollera pris

SureCallSureCall Fusion5X mobiltelefonsignalförstärkare1699

phonelexPhonelex 3G Verizon AT&T Band5 850 MHz FDD GSM CDMA MobilsignalförstärkareKontrollera pris

SureCallSureCall Fusion4Home Omni / Panel, Mobilsignal Booster Kit499, 99