5 bästa cellsignalförstärkare för bättre T-Mobile-mottagning 2020

Om du har problem med T-Mobils signal i ditt hem eller kontor, kanske du vill överväga andra metoder för att stärka signalen. Det finns många olika sätt att göra detta, men bara en metod är att använda en cellsignalförstärkare. Förstärkare av mobilsignaler har en dålig rap genom att de inte fungerar ordentligt, men de är faktiskt en livräddare om du köper en bra. Vanligtvis måste du investera minst lite pengar för att få en cellkvalitetsstärkare av god kvalitet som faktiskt och väsentligt förbättrar signalen i ditt hem.

Bästa signalförstärkare

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

weBoostweBoost Connect 4G-X 471104 mobiltelefonsignalförstärkare för hem och kontor899, 99

SolidRFSolidRF MobileForce 4G Cell Phone Booster For CarKontrollera pris

phonelexPhonelex 3G Verizon AT&T Band5 850 MHz FDD GSM CDMA MobilsignalförstärkareKontrollera pris

weBoostweBoost EQO 4G 474120 mobiltelefonsignalförstärkareKontrollera pris

SureCallSureCall Fusion4Home Omni / Panel, Mobilsignal Booster Kit499, 99

Innan du går ut och köper en cellsignalförstärkare måste du göra en del undersökningar först. Att se till att de har bra recensioner är relevant, men du måste också se till att de stöder LTE-boosting såväl som att de är kompatibla med din operatör, i detta fall T-Mobile. Lyckligtvis har vi gjort forskningen åt dig. Se till att följa med nedan, så visar vi dig de bästa cellsignalförstärkarna för bättre T-Mobile-mottagning 2020!

weBoost Connect

Först bör du tänka på weBoost Connect 4G-X. Denna cellsignalförstärkare kan stärka signalen från de flesta amerikanska nätverk. Det betyder att du inte bara kommer att kunna öka din T-Mobile-signal, utan du kan också öka andra nätverkssignaler om du väljer att byta leverantörer längs linjen. Själva boosteren kan ha ett seriöst täckningsområde. Det kan öka signalen i ett ganska trevligt och stort hem med en räckvidd på 7 000 kvm. Har du döda zoner? Med weBoost Connect kommer du inte att stöta på dem längre.

Det finns en del allvarlig kraft och teknologi som sitter i weBoost Connect, vilket gör det lite dyrt. Det är fortfarande värt kostnaden att förstärka och göra celltäckningen i ditt hem mycket bättre - det är mycket billigare än att flytta och försöka hitta en plats som inte har döda zoner. Du kan också förvänta dig att få bättre batteritid, eftersom telefonens batteri inte tappas på grund av en svag signal.

SureCall Fusion4Home

Du kanske också vill överväga Fusion4Home. Detta har inte nästan lika mycket täckning som weBoost Connect; det är dock mer lämpligt för hem i standardstorlek. Det har bara ett område på 3 000 kvm, vilket kommer att vara bra för vanliga hem i hela USA. Det är mindre än vad weBoost Connect har, men 3 000 kvm är fortfarande ett anmärkningsvärt belopp. Det är verkligen den enda skillnaden mellan weBoost Connect och Fusion4Home också: signalområde.

Fusion4Home kan förstärka 4G LTE- och 3G-hastigheter, vilket innebär att det är till hjälp i större städer såväl som på landsbygden som inte har stor LTE-täckning. Som du antar kommer du att kunna få en utmärkt signal med Fusion4Home-cellsignalförstärkaren.

Liksom weBoost Connect kan du förvänta dig att få bättre prestanda från din telefon, eftersom telefonens batteri inte tappas på grund av en svag signal. Och med en ökad signal bör du naturligtvis också se bättre datahastigheter.

Phonelex GSM Booster

Kontanter fastade och vill inte släppa alla de pengarna på en weBoost Connect eller Fusion4Home? Tänk sedan på Phonelex GSM Booster. Detta är särskilt bra för T-Mobile-kunder på landsbygden, eftersom du kan stärka den 3G-signalen till dess maximala potential med denna cellsignalförstärkare. Det är användbart även om du tror att du har en bra 3G-signal hemma - det är en mycket långsammare teknik / frekvens, så en booster hjälper till att 3G-signalen tränger igenom väggarna i ditt hem också.

weBoost EQO 4G

weBoost gör ytterligare en liknande signalförstärkare, men den är avsedd för att stärka ett litet område i ditt hem. Den stöder endast upp till 500 kvadratmeter täckning, så om du har en död zon på, till exempel, ett kontor, vardagsrummet eller sovrummet, kan weBoost EQO 4G ge dig 4G LTE- eller 3G-signal till dessa rum .

MobileForce Car Cell Booster

Du kanske också vill överväga en bilcellförstärkare. Det kan tyckas konstigt till en början, men de är mycket hjälpsamma om du behöver för att hålla telefonen från att släppa samtal. En cellförstärkare i din bil kommer att hålla täckningen stabil, vilket är trevligt när du går genom en död zon. Detta kan vara till stor hjälp i händelse av att du litar på din telefon för arbete - det är verkligen något du inte vill att ett samtalsläpp ska hända under. En trevlig bonus är att MobileForce Car Cell Booster är liten, kompakt och fungerar på alla amerikanska nätverk, inklusive T-Mobile.

Dom

Om du har val, rekommenderar vi att du går med Fusion4Home. Detta är det perfekta valet för dem som har ett vanligt hem. Men om du behöver mer täckning kan weBoost Connect ansluta dig till upp till 7 000 kvm. Men om du behöver något när du är på farten i bilen är MobileForce också ett bra alternativ.

Bästa signalförstärkare

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

weBoostweBoost Connect 4G-X 471104 mobiltelefonsignalförstärkare för hem och kontor899, 99

SolidRFSolidRF MobileForce 4G Cell Phone Booster For CarKontrollera pris

phonelexPhonelex 3G Verizon AT&T Band5 850 MHz FDD GSM CDMA MobilsignalförstärkareKontrollera pris

weBoostweBoost EQO 4G 474120 mobiltelefonsignalförstärkareKontrollera pris

SureCallSureCall Fusion4Home Omni / Panel, Mobilsignal Booster Kit499, 99